Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Öz Eleştiriyi İhmal Etmiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişiyle bir türlü denkleşemeyebilirsiniz. Ancak bu durumun kalbinizi kırmasına izin vermemelisiniz. Mümkün olduğunca iletişimde kalmak sizin için iyi olacak. Teknolojinin imkanlarından faydalanmak bu konuda iyi olabilir.

Bugün, önemli bir konuda bira raya gelip konuşmanız için diğer çalışma arkadaşlarınız tarafından biraz baskı görebilirsiniz. İşyerinizde birisiyle epeyce uzattığınız çekişmeveriminizi düşürüyor.

Bugün özellikle de kısa vadeli harcamalar konusunda daha dikkatli davranmakta yarar var. Savurganlıktan uzak durmak için gereksiz para harcamamaya özen göstermelisin. Sırf şu an bir şey istedin diye birkaç ay sonra pişman olacağın şeylere para akıtmamalısın.

Daha fazla hareket etmek için bir şeyler yapmak isteyebilirsin bugün. Fırsatın varsa açık havada yürüyüşe çıkmak senin için iyi olabilir. Nefes egzersizlerini de ihmal etmemelisin. Bu ikisi birlikte sana daha rahat bir enerji sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlar seni sürekli bir şeyler paylaşmak için arayabilirler veya heyecanlarını sana iletebilirler. Onların bu çağrılarına cevap vermek senin için de iyi olacak. Sevdiklerinle vakit geçirmek, heyecanlarını paylaşmak sana çok güzel bir etki katabilir.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Her halükârda, haftanın ilerleyen günleri veya gelecek hafta sonu için seyahat ve sosyal planlar yapın, ancak şimdilik her şeyi olduğu gibi tutun. Şu anda iyi bir fikir gibi görünen şey aslında yapmanız gereken son şey olabilir!

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailen ile arandaki bağ güçleniyor. Rutinlerine dair bazı planlarını onlara göre şekillendirebilirsin. Yeteneklerin, projeler ya da yeni bir işe el atarak gündeme gelmen mümkün. Çevrende seni eleştiren çok insanla karşılaşabilirsin fakat sen onlardan önce kendini eleştirirsen, çevrendekilerin seni üzmesini engellemiş olacaksın.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sonunu görmediğiniz işlerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Hemen reddetmek ya da şüpheli yaklaşmak yerine kontrollü bir şekilde ilerlemeyi seçebilirsiniz. Zor olsa da birine güvenmenin ve bu şekilde yol almanın önemli olduğunu kabul etmelisiniz.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni konulara ilgi duyacağınız, yeni eğitimlere başlayabileceğiniz bir gündesiniz. Akademik konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. İdeolojilerinizi paylaşacağınız insanlarla zaman geçirebilirsiniz. Derin konuşmalar içinde keyifli bir gün olabilir sizin için.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizler de bugünlerde konsantrasyon problemi çeken gruplardansınız. Sürekli dalgınlık yaşayabiliyor, çoğu zaman işe bile odaklanamayabiliyorsunuz.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla geçireceğin zamanın kıymetini bilmelisin. Onlarla birlikte katılacağın aktiviteler kendini çok daha rahat hissetmeni sağlayacak. Paylaşmaktan kendini geri çekmemekte yarar var. Güzel anları paylaşmaya devam etmelisin.

30 Kasım 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük bir gezi planlamak sizin için harika geçebilir ancak ciddiyetsize her şeye evet derseniz, çok fazla aktivitede sıkışma tehlikesi etrafında dans edebilirsiniz. Özenle seçilmiş bir liste, her bir öğenin keyfini daha iyi çıkarmanızı sağlayacaktır. Onlar için gerçekten önemli olan bir durağı atlamadığınızdan emin olmak için sizinle birlikte seyahat eden herkesle konuşun, bu sadece önceliklerinizle ilgili değil!

30 Kasım 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi yeniden şekillendirmekte fayda var. Sakin düşünmeli ve hiçbir şeye kızmamalısınız. Acil durumlar için karşınızdaki kişilere de fazla yüklenmeyin. İçsel kuruntularınız oldukça yüksek. Yaşam kaliteniz artıyor.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün çalışma hayatı, gündelik işler, sağlık konuları ön plana çıkabilir ve şans sizinle olacak. Ani kazançlarda artış meydana gelebilir. Eğitim, seyahat, iletişim, kardeşlerle ya da yakın çevrenizle bazı sorunlar yaşanabilir.

30 Kasım 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni aşklar ve ilişkiler için kendinize izin verin, ya da hoşlandığınız kişiye duygularınızı anlatın. Belki de duygularınızın karşılığı vardır. Bu şekilde devam etmeniz sadece size zarar verir. Mesleğinizle ilgili sorunları büyüterek kendinizi yoruyor ve baskı altına alıyorsunuz. Halbuki son derece başarılı bir kimliğinizi var. Bugünlerde alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Bazı açıklarınızı kapatacaksınız. Düzenli spor ve hareket vücudunuzu zinde ve sağlıklı tutacak.

30 Kasım 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 23' 18" R
Ay
Oğlak
10° 53' 02"
Merkür
Koç
16° 32' 03"
Venüs
Koç
29° 41' 03"
Mars
Balık
28° 54' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 30"
Satürn
Balık
16° 28' 51"
Uranüs
Boğa
22° 17' 10"
Neptün
Balık
28° 52' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 54"
Lilith
Başak
23° 13' 09"
True Node
Koç
15° 23' 27"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:22

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>