Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Başarıya İnanıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2022, Pazar

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevdiğin insanla yaptığın planları ertelemen gerekebilir. Bu teklif karşı taraftan da gelebilir. Ancak bu durum can sıkıcı olmamalı. Herkesin kendi hayatında bazı şeyleri düzenlemesi gerekebilir bugün. O yüzden yapıcı kalmalısın.

Kısa geleceğinizde yeni iş, yeni insanlar, yeni bir ülke gibi değişimler görünmüyor. Yaşamınızda düşündüğünüz kökten değişiklikler, bir süre daha ütopik bir amaç olarak kalacağa benziyor.

Maddi olarak kendini kontrol edeceğin bir gün olabilir bugün. Fazla harcamadan, fazla aşırıya kaçmadan bir gün geçirebilirsin. Elindekilerin kıymetini bilmek sana çok iyi gelecek o yüzden.

Hijyen ve özen çok şey demek olabilir senin için. Hem fiziksel olarak daha iyi şartlarda yaşamak için hem de zihinsel olarak kaostan kurtulmak için bu yola başvurabilirsin. Temizlik sana birçok anlamda iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendine güvenerek ve hızlıca hareket etmen gerekecek. Eğer ne yaptığını tam olarak bilmediğin veya sana yabancı gelen bir konu için olsa bile... Bu fikir en başta çok sıcak gelmeyebilir ancak hızla ve güvenle hareket etmek çok daha iyi sonuçlar getirebilir.

27 Kasım 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, uzun bir süredir henüz keşfetmediğiniz kimi yönlerinizi açığa çıkartmak için uğraşıyorsunuz. Bugün özellikle daha önce keşfetmediğiniz bir yönünüzle tanışacak ve çok şaşıracaksınız. Bugün önünüze çıkan fırsatları mutlaka değerlendirin.

27 Kasım 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yüksek motivasyonun sayesinde yarım bıraktığın rutin işlerinin üstesinden geliyorsun. Beklediğin paranın eline geçmesiyle birlikte kendini daha güvende hissedeceksin. İçsel huzurunu koruduğun sürece başarının da geleceğine inanıyorsun. Bu düşüncen, işlerine daha sıkı sarılmanı da sağlayacak.

27 Kasım 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşamak istediklerinizi karşı tarafa yansıtırken hayatınızdaki insanların da size benzer bir durum getirebileceğini unutmamalısınız. Bu da size yaşadığınız her şeyi anlamlandırmayı kolay hale getirecektir. İçinizden geldiği ve ihtiyaç gördüğünüz gibi davranmayı doğru ve dengeyi bir şekilde yürütmelisiniz.

27 Kasım 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken daha gayretli ama aynı zamanda daha kırılgan da olabilirsiniz. Evinizi, sevdiklerinize yönelik daha girişken olabilirsiniz.

27 Kasım 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer konusunda kendinizi kendi eleştiriler ile kestiğinizi fark ettiğinizde kısa sürede hedeflediğiniz noktaya gelebileceksiniz. Sağlıksız beslenmeye dikkat.

27 Kasım 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün arkadaşlarınla beraber zaman geçirmek senin için daha önemli olabilir. Uzun zamandır görmediğin arkadaşlarınla tekrar bir araya gelmek kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Birlikte seki günlerden konuşmak size keyif verecek.

27 Kasım 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantizm cephesinde bazı şeylerin ters gittiğiniz hissedebilirsiniz. Bunun eğlenmeyi bırakmanız gerektiği anlamına gelmediğini anlayın. Aşk hayatınızın yavaş temposuna takılıp kalmadığınız sürece bugün kahkahalar ve güzel günler sizi bekliyor. Adım adım hedeflerinize ilerlerken iyi vakit geçirebilirsiniz. Her anın tadını çıkarın. Bir sonrakine acele etmeye çalışmayın.

27 Kasım 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs, karşıt ilişkilerinizi olumlu etkiliyor. Çevresel faktörlerin lehinize gelişmesi motivasyon açısından da sizi güçlendiriyor. Çalıştığınız alanlarda özgürce hareket edeceksiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir.

27 Kasım 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekgerekse özel hayatınızda, sosyal çevrenizle son derece uyumlu bir ilişki içerisindesiniz. Bu rahat ve elverişli dönemi insanlarla sosyal bağlarınızı güçlendirmek için kullanın. Böylece, gelecekte bu kadar keyifli olmayabilecek dönemler için de hazırlık yapmış olursunuz.

27 Kasım 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Herkesin dışarıda golf oynadığını ya da çok fazla faydalı olmayan bir şeyler yaptığını bilirken, bir şeyler başardığınızı hissedebilirsiniz. Elbette, insanlar ne kadar aktif olduğunuzu gördüğünde size biraz tuhaf bakabilirler ama aynı zamanda hem rahat hem de üretken olabilirsiniz. Bu, sizin davranışlarınızda var zaten. Arabayı onarmak, çimleri biçmek ya da raftaki deliği yamamak, aklınızı doğru bir şekilde verebilirseniz, oldukça keyif aldığınız şeyler.Aşkı bulacak mıyım?

27 Kasım 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki ilişkiyi dengelemeye bakın; kendinizi yalnızca bir ilişkiye kilitleyip hayatınızda önemli yerleri olabilecek diğer ilişkileri unutmayınız. İşinizle ilgili önünüzde birçok fırsat var. Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırsatları iyi şekilde değerlendireceksiniz. Böylece yeni olanaklar yakalamanız mümkün. Bugünlerde iyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Her ne kadar enerjiniz yerinde olsa da, hava değişimlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var.

27 Kasım 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 24' 41" R
Ay
Balık
08° 19' 49"
Merkür
Koç
18° 23' 22"
Venüs
Boğa
04° 47' 25"
Mars
Koç
02° 05' 44"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 35"
Satürn
Balık
16° 50' 30"
Uranüs
Boğa
22° 31' 25"
Neptün
Balık
28° 59' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 52"
Lilith
Başak
23° 40' 44"
True Node
Koç
15° 22' 08"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>