Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Potansiyelin Kendisini Belli Ediyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2022, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Hislerini içine atmamalısın. Özellikle de seni mutsuz eden hisler hakimse... Bugün kendini biraz daha yapıcı bir etkiye açabilmek adına iletişimle bir şeyleri çözmen gerekebilir. Can sıkıntını doğru ifade etmen gerekecek.

Genel olarak son derece verimli etkiler altında olacaksınız ve enerjinizi olumlu kullanabileceksiniz bugün. Hemen harekete geçmek arzusu duyacaksınız ve sabırsız olacaksınız. Bu durum işlerinizi yanlış yapmanıza sebep olabilir.

İşe odaklanırken bir şeyler kafana yatmıyorsa eğer bunu erkenden dile getirmen birçok zararın önüne geçebilir. Kendi hislerine ve iç sesine güvenmelisin bu tür konularda. İşte daha sağlam kararlar alabilmek için acele etmemen gerekecek.

Egzersiz rutinin varsa eğer bugün bu rutini kuvvetlendirmek adına daha fazlasına odaklanabilirsin. Zihnen ve bedenen kendini kuvvetlendirmek çok daha önemli olabilir. Bunun için var olan rutinin üzerinde çalışmalısın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini duygusal olarak iyi hissetsen demantığa ve akla geldi mi biraz zorlanabilirsin. Bugün bu konuda kendini zorlamaman en iyisi. Eğer bir işi yetiştirmen gerekiyorsa önceliklere göre davranıp biraz daha ayakları yere basabilirsin.

29 Kasım 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün dünyanızda her zamankinden daha fazla saldırganlık ve gerginlik var. Bunun muhtemelen durumun kendisinden çok duruma verdiğiniz tepkiden kaynaklandığını fark edin. Siz kavga etme eğilimindeyken, diğer insanlar uyum istediği için çatışıyor olabilirsiniz. Bu paradoks, siz onu değiştirmeye çalışmadığınız sürece muhtemelen ruhunuza zarar verecektir.

28 Kasım 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aceleci tavrını biraz daha yatıştırmalısın. Böylelikle zarar göreceğin durumlardan kaçınabilirsin. Yaratıcılığını arttıracak hobilerle uğraşabilir, potansiyelini ortaya çıkarabilecek aktivitelere yönelebilirsin. Bu sayede kişisel gelişimini de devam ettireceksin. Çalışan bir Terazi burcuysan, kendiniortamında dönen dedikoduların içinde bulacaksın.

29 Kasım 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığınızı daha ileriye götürmek ve yeni bir vizyon kazanmak için araştırmalar yapabilirsiniz. Yoğun bir telefon ve sosyal medya trafiğiniz olabilir. Evrak ve yazışma takiplerinde dikkatinizi toplamak, amacınıza göre ilerlemek sizin avantajınıza olacaktır.

29 Kasım 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca geleceğiniz hakkında yeni kararlar alabilir, kendinizi gelecek planlarınıza kaptırabilirsiniz. Yeni meşguliyetler edinmek sizi rahatlatabilir. Arkadaşlarınızla buluşmak keyif verebilir. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni arkadaş gruplarına girmek isteyebilirsiniz. Kişisel planlarınızdaki değişiklikler ise canınızı sıkabilir.

29 Kasım 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aşırı bir şey yapma havasında olabilirsiniz, ancak gezegenler çok ileri giderseniz insanları size karşı çevirebileceğiniz konusunda uyarıyor.

29 Kasım 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlıkların değerini bilip her zamankinden daha fazla önemsemek isteyebilirsin. Eski arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek, arkadaşlığınızın gelişmesi için önemli olacak. Onların sürekli yanında olması kendine duyduğun güvenin artmasını sağlayabilir.

29 Kasım 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kriz durumlarında diğer insanları iyileştirmek ve sakinleştirmek için doğuştan gelen bir yeteneğiniz var. Yaşamak için yaptığınız şey bu değilse, bu doğal yetenekle bir şeyler yapmayı düşünmelisiniz. Gezegenlerin bugünkü konumları, size bunu daha somut terimlerle düşünmenizi söylüyor olabilir. Örneğin, bitkisel terapiyle ilgileniyorsanız, daha fazlasını öğrenmek için mükemmel bir zaman olabilir.

29 Kasım 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda aşırıya kaçmaktan korkuyor gibisiniz. Yaşamı öylesine derin algılıyor ve içinizde hissediyorsunuz ki, yapmak istediklerinizin çevresel koşullara bağlı olarak gelişmesi, canınızın sıkılmasına neden oluyor.

29 Kasım 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

29 Kasım 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, özellikle maceracı hissedebilirsiniz ve derin denizde dalış, nehir raftingi veya vahşi doğada yürüyüş gibi riskli çalışmalara katılmaya yatkın olabilirsiniz. Bunu yapmak için iyi bir gün değil! İsterseniz, yakın bir gelecek için böyle bir yolculuk planlayın, ama bugün maceraperest doğanı yatıştırmak için polisiye roman okumak, James Bond filmlerini izlemek ya da daha önce hiç bulunmadığınız yerlere yakın yerleri keşfetmek için iyi bir yöntem olabilir.Maddi durumum nasıl olacak?

29 Kasım 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle karşılıklı duygular içinde olmanız sizin için oldukça önemli. Fakat bugün aşk hayatınızda aşırılığa kaçabilir ve olaylara sıkı bir disiplin getirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi gereksiz ayrıntılardan kurtarmaya özen gösterin. Mesleki faaliyetlerde ciddi bir rekabetle karşılaşma ve mücadele söz konusu. Cesur davranmalısınız. Hesapsız harcamalar bazen sizi çok zorluyor. Beklediğiniz bir para son anda elinize geçecek. Fiziksel yorgunluğunuzdan dolayı enerjinizde düşüş olabilir.

29 Kasım 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 21' 12" R
Ay
Oğlak
10° 24' 10"
Merkür
Koç
16° 31' 25"
Venüs
Koç
29° 38' 23"
Mars
Balık
28° 52' 27"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 59"
Satürn
Balık
16° 28' 39"
Uranüs
Boğa
22° 17' 03"
Neptün
Balık
28° 52' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 47"
Lilith
Başak
23° 12' 55"
True Node
Koç
15° 23' 32"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>