Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Tepkilerinizi Kontrol Etmekte Zorlanıyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik adımlar atmaya yatkınsınız. Her zaman olduğu gibi hislerinizin peşinden gitme arzunuz var. Genel olarak istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Sorunları yavaş yavaş geride bırakacaksınız.

Beklemedik adımlar atmaya yatkınsınız. İçsel sorunlarınızın ve sıkıntılarınızın son bulmasıyla beraber başarıya odaklanmakta zorlanmayacaksınız. Harekete geçmekten kaçınmayacağınız bir süreçtesiniz.

Finansal olarak kendinizi çok daha iyi hissetmey başlıyorsunuz. Gelir ve gider arasındaki aksaklıkların tam olarak çözüme kavuşması gereken bir süreçtesiniz. Daha bilinçli harcamalar gerçekleştirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafınızdaki insanlara karşı son derece olumlu yaklaşımlarda bulunacaksınız. Yoğun tempo altında olmanıza rağmen etrafınızdaki insanlara olan yaklaşımlarınız değişim göstermeyecek. Herkesle daha yakından ilgilenmek isteyeceksiniz. İleriye dönük yaklaşımlarınızın da bu süreçte şekillenme ihtimali var.

1 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün, kariyeriniz vehayatınızla ilgili konular öncelik kazanabilir. Projelerinizi ilerletmek veya yenifırsatlarını değerlendirmek için yeni haftaya hazırlanmak adına uygun bir zaman. Hedeflerinize odaklanın.

1 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birtakım haksızlıklar ortaya dökülebilir. Tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz, dikkat! Herkesten gizlediğiniz bir aşk yaşıyorsanız ve sevgiliniz ilişkinizi sahiplenmiyorsa son noktaya koyan taraf siz olabilirsiniz. Artık kendi yolunuza bakacak, duygularınıza haksızlık etmek istemeyeceksiniz. Yeni bir hobi edinmeyi düşünebilirsiniz.

1 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikirlerinizi paylaştığınızda nasıl geri dönüşler alacağınızı fazla düşünmemelisiniz. Her şeyden önce ailenize güvenebilmenin verdiği rahatlıkla hareket etmenizde fayda var. Katı kuralları yumuşatmak adına vazgeçmeyi değil uygun seçenekleri bulup konuşmayı tercih etmelisiniz.

1 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizden ya da ortaklı işlerden birtakım kazançlar söz konusu olabilir. Başkalarının desteğini bulmakta zorluk çekmeyeceksiniz.

1 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinde başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Dostlarınız ve sevdikleriniz sizinle vakit geçirmekten ne kadar keyif aldıklarını size gösterebilirler.

1 Ekim 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlginç insanlarla tanışıp yeni ortamlara girmek seni fazlasıyla mutlu edecek. İçinde bulunacağın ortamların tadını çıkarmak için istekli olmakta yarar var. Anı yaşamak için daha istekli olmak senin için iyi olacak.

1 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın zamanda gerçekleşen bir sohbet, hayatınızda bazı değişiklikler yapma konusunda derinlemesine düşünmenize neden olmuş olabilir. Bu güçlendirici ve heyecan verici bir duygu ancak başlamadan önce yaklaşımınızı daha net düşünmelisiniz. Kendinize büyük bir değişiklik mi yoksa birçok küçük değişiklik mi yapacağınızı sorun. Hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklik daha spontane olmaya çalışmak olsa bile organize olmak ve bir planınızın olması önemlidir! Ayrıca aklınızda gerçekçi bir zaman yönetimi olduğundan emin olun.

1 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin isteklerini çok çabuk hissedebileceğiniz bir gün. Ailenizin ve dostlarınızın aykırı düşünceleri aklınızı karıştırabilir. Duygusal yaşamınızla ilgili konuları ailenizle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz.

1 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller kendinizi daha canlı hissetmenizi sağlayacak. Hayal gücünüzü kullanabileceğiniz projelere başlayın. Doğal otoriteniz sayesinde bu dönemde başkalarına yardım edebilme gücünüz her zamankinden daha yüksek. Ama üstünlük taslamaktan kaçının ve gereken yardımları tevazuyla verin.

1 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün finans, sağlık konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

1 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz insandan duygusal bir darbe almaya hazır olun. Güveninizin suiistimal edilmesi, ihanete uğramanız, duygusal ve düşünsel anlamda travmatik bir durumun doğmasına neden olacak. Gerçekleri olduğu gibi kabul etmek gereği, belki de acınızın ve kırgınlığınızın büyümesine neden olabilir. Birtakım borçlarınız biraz belinizi büküyor. Birkaç gün içinde sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz var. Damak zevkinizden biraz fedakarlık yaparak, fazla kilolarınızı verebilirsiniz.

1 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 56' 02" R
Ay
İkizler
01° 22' 58" R
Merkür
Koç
22° 45' 29"
Venüs
Boğa
11° 48' 42"
Mars
Koç
06° 28' 31"
Jüpiter
Boğa
26° 00' 57"
Satürn
Balık
17° 18' 21"
Uranüs
Boğa
22° 51' 11"
Neptün
Balık
29° 09' 35"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 35"
Lilith
Başak
24° 18' 40"
True Node
Koç
15° 17' 15"
Son Güncelleme : 09/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>