Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Olumsuz Düşüncelerden Uzaklaşıyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2023, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 60%

Venüs bugün Aslan burcuna geçiş yapıyor. Bu yerleşim, önümüzdeki birkaç hafta boyunca ruhunuza romantizm ve sıcaklık getirerek size kendinizi sevmenin, eğlencenin ve yaratıcılığın önemini hatırlatacak.

Mesleki olarak daha ön planda olmak isteyeceksiniz. Her türlü sıkıntının da üstesinden gelme şansınız var. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Etkin adımlar atabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Harcamalarınızı biraz olsun sınırlandırmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Fikirlerinize karşılık bulmak için değil bunları paylaşmak ve dönüştürmek için konuşmalısınız. Bu konuda kendinizde bir tutukluk hissettiğinizde yaşadığınız zaman kaybını düşünün. Kendinizi yenilemeye çalıştığınız bugünlerde bunu zorlaştıracak değil kolaylaştıracak hamlelerin peşinde olmalısınız.

30 Eylül 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugünhayatınızda önemli kararlar alabilir ve yeni projeler için harekete geçebilirsiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak, ilişkilerinizi güçlendirebilir ve yenifırsatları yakalayabilirsiniz.

29 Eylül 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünü sakin geçirmek istiyorsunuz. Evinizde yarım kalan işlerinizi halletmeniz önceliğiniz olacak. Arkadaşınızdan gelecek teklifi nazik bir dille reddediyorsunuz. Sizi olumsuz etkileyen kişilerle aranıza mesafe koyuyorsunuz. Bu durum ruhsal olarak iyi hissetmenizi sağlayacak. İlişkisi olmayan Terazi burcuysanız, ilişkiye henüz kendinizi hazır hissetmiyor olabilirsiniz.

30 Eylül 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzman Astrolog Aygül Aydın'la günlük burç yorumları...Motivasyonunuz ve özgüveniniz bugüne damga vurabilir. Damganın olumsuz manada olmaması ve isteklerinize erişebilmeniz için bunun dozunu kaçırmamalısınız. Haklı olduğunuzu duyurmak yerine bunu doğru ve samimi niyetlerle taşımak daha avantajlı olacaktır.

30 Eylül 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ya da yakın arkadaşlarınızla ilgili konularda daha sakin ve dengeli olmaya çalışmalısınız. Olayları aceleci olmadan yaklaşmak faydalı olacak.

30 Eylül 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yenilenmiş ve oldukça ferah hissedebilirsiniz. Sosyal hayatınızda yeni kişilerle tanışmak hatta partner edinmek noktasında güzel olaylar yaşanabilir.

30 Eylül 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her şeyi kontrol etmek için kendini gereğinden fazla yormaktan kaçınmalısın. Her şeyin işleyişini kontrol etmeye çalışmak seni yoracak. Olayları akışına bırakmak işlerini daha iyi odaklanmanı sağlayabilir. Düzeninin kendiliğinden oluşması moralini düzeltecek.

30 Eylül 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün özellikle yeni kavramlara, yöntemlere ve görüşlere açıksınız ve bu tutum eğlenceli ve değerli keşiflere yol açabilir. Gün dikkatinizi olumlu haberlere ve fikirlere çevirir. Geçmişteki bir konuya daha tarafsız bir şekilde bakmak ilerlemenize yardımcı olabilir. Saklı bir şeyi gün ışığına çıkarmanın getirdiği arınma veya salıverilme hissinden keyif alabilirsiniz. İç dünyanız güçlü bir çekim noktasıdır ve samimi konuşmalar ilham verici olabilir. Dikkatinizi perde arkasına çevirecek yeni fırsatlar ortaya çıkabilir. Neyse ki fikirler ve iletişimler iyi akıyor. Bugünün ilerleyen saatlerinde, büyük bir bölümünüz alışmak ve daha yavaş bir temponun tadını çıkarmak istiyor ancak merakınız ve bazı duygusal huzursuzluklar ortalığı karıştırabilir.

30 Eylül 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki konuların ön sıralarda yer alması nedeniyle, ertelediğiniz bazı özel işlerinizin birikmesine meydan vermemelisiniz. Ele aldığınız konuları sonuna kadar sabırla çalışmalısınız. Planlarınız size başarıyı getirecek.

30 Eylül 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki birçok yeni fırsat var. İşyerinizde yepyeni eğilimleri başlatan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verirseniz, gelen birçok farklı öneriden yaratıcı çözümler üretebileceksiniz. Özel hayatınız da değişikliklerle dolu. Yeni gelen insanlara kucak açın, şimdiki arkadaşlarınıza yenilerinin de eklenebileceğini göreceksiniz.

30 Eylül 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün partner veya ortağınızla sosyalleşebilirsiniz. Kendinizi ifade ederken gergin bir tavır sergileyebilirsiniz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

30 Eylül 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı daha kolay anlaşılır davranışlara girmeniz gerekiyor. Onunla paylaşmak istemediğiniz, daha doğrusu paylaşmayı göze alamadığınız sorunun tek taraflı olarak altından kalkmaya çalışmayın. Yapacağınızgörüşmelerinin amacına ulaşması, moralinizin düzelmesini ve kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlayacak. İkna yeteneğinizden de faydalanmalısınız. Bugün maddi yatırımlara girişirseniz para kaybetme ihtimaliniz yüksek. Bademciklerinize dikkat!

30 Eylül 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 13' 44" R
Ay
Koç
05° 35' 25"
Merkür
Koç
19° 36' 44"
Venüs
Boğa
07° 05' 59"
Mars
Koç
03° 32' 16"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 58"
Satürn
Balık
16° 59' 54"
Uranüs
Boğa
22° 37' 53"
Neptün
Balık
29° 03' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 05"
Lilith
Başak
23° 53' 13"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>