Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kaygılarınızı Yönetiyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Venüs bugün Aslan burcuna geçiş yapıyor. Bu yerleşim, önümüzdeki birkaç hafta boyunca ruhunuza romantizm ve sıcaklık getirerek size kendinizi sevmenin, eğlencenin ve yaratıcılığın önemini hatırlatacak.

Mesleki olarak daha ön planda olmak isteyeceksiniz. Her türlü sıkıntının da üstesinden gelme şansınız var. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Etkin adımlar atabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Harcamalarınızı biraz olsun sınırlandırmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınıza etki eden insanlara kendi rızanızla izin verip yine kendi rızanızla sınır koymalısınız. Bunun kararını kendinizden başka herkese devretmiş olsanız da artık devranın döndüğünü hissederek bunu değiştirebilirsiniz. Sorunlara yaklaşımınız kadar sevgiyi yaşama ve gösterme yaklaşımlarınız da değişiyor.

29 Eylül 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugünhayatınızda önemli kararlar alabilir ve yeni projeler için harekete geçebilirsiniz. İletişim becerilerinizi kullanarak, ilişkilerinizi güçlendirebilir ve yenifırsatları yakalayabilirsiniz.

29 Eylül 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinizin dekorasyonunu değiştirmek istiyorsunuz. İnternetten ev dekorasyon videoları izleyebilirsiniz. Bu konuda gelen yardım tekliflere hayır demeyeceksiniz. Kaygılarınızın hayatınızı yönetmesinden rahatsızlık duyuyorsunuz. Kaygılarınızı yönetmek istiyorsunuz. İlişkisi olan Terazi burcuysanız, alacağınız hediye sevgilinizi mutlu edecek.

29 Eylül 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Neden sonuç ilişkisi kurmakta zorlandığınızda bunun çözümünü yine aynı yerde bulabilirsiniz. Kendinizi kararsızlıkla suçlamak yerine seçeneklerinizin gerçekten düşünmeye değer olup olmadığına bakmalısınız. Bugün ailenizin otorite ve/veya erkek figürlerinden alacağınız fikirler maddi ihtiyaçlarınızı karşılama noktasında işinizi kolaylaştırabilir.

29 Eylül 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizdeki olaylarda kendinizi fedakâr hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylar da sıkışma hissedebilir. Sonrasında kabullenme içine girebilirsiniz. Karşınızdakilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olmalısınız. Sosyal konulara yönleneceğiniz zamanlar olabilir.

29 Eylül 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralara duygusal ve ruhsal konularda iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Bu iniş çıkışlar hata yapmanıza ve sonrasında pişman olmanıza neden olabilir.

29 Eylül 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyer konusunda ileri odaklı yeni hedefler koymak için harika bir gün bugün. İstediğin konulara öncelik verebilir, kendini geliştirmek için yeni yerler açabilirsin hayatında. Kendini daha iyisine layık görerek hareket edebilirsin.

29 Eylül 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bağımsızlığınız ve kişisel ihtiyaçlarınız bu günlerde hayatınızın önemli bir odak noktası. Nitekim gün aynı zamanda size başkalarının elinizden gelenin en iyisini yapmasına ihtiyacınız olduğunu hatırlatıyor. Bugün duygular büyük, belki de biraz abartılı ve sizinle ilgili bir şeyler de gün yüzüne çıkabilir. Bu enerji, gömülü şeyleri ortaya çıkarmak için olgunlaşmıştır; bu nedenle dikkatli olun ancak zararlı kalıplardan ve alışkanlıklardan kurtulmanın yollarını düşünün. İlişkiler ve gerçekleşmemiş duygular tüm dikkatinizi çeker ve sonuçta sizi yeniden yönlendirmeye ve dengelemeye yardımcı olur. Gerçek duygularınız şimdi ortaya çıkıyor, biraz çiğler ancak bir şeyi yeni bir seviyeye getirmenin veya yeni bir çığır açmanın heyecanını yaşayabilirsiniz.

29 Eylül 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü kişilerinbirliği ile birtakım yenilikleri yaşantınızın içinde hissedeceksiniz. Organizasyon çalışmalarından hoşlandığınız için, dostlarınızı titizlikle seçecek ve ortak çalışmalarınızı onlarla başlatmak isteyeceksiniz.

29 Eylül 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni bir başlangıcın tohumlarını ekebilirsiniz. Kariyerinizde bir değişiklik yapabilirsiniz. Ancak başarınız başkalarını kıskandıracağından fazla göze batmayın. Sevdikleriniz size yüzde yüz güven duyacak ve planlarınızın olumlu ve olumsuz yönlerini sizinle konuşacak. Kendinizi ancak bu şekilde başarısızlıktan koruyabilirsiniz. Önünüzdeki fırtınalı zamanları sakin bir şekilde karşılayın. Kendinizi şımartacağınız veya tatile çıkacağınız bir haftasonu harikalar yaratabilir.

29 Eylül 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; sağlık, çalışma hayatı, ilişki- ortaklıklarda belirsizlikler belirli hale geliyor olacak. Ani harcamalar veya sağlıkla ilgili ani sorunlar gerçekleşebilir.

29 Eylül 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde kızgınlık yaratan açmazlarınızın sevgilinizi daha çekici biri yaptığını inkar etmeyin. Arada bir sergilediği aşırı çıkışlarını kişilik özelliği olarak kabullenmek durumunda kalacaksınız. Fırsatları iyi değerlendirebilirseniz, uzun zamandır istediğiniz bir projenizi hayata geçirebilirsiniz. Cesaretinizi kıracak eleştirileri duymazdan gelin. Kendinize güvenin. Ciddiye almadığınız küçük harcamalar gözünüze batmıyor, ama sonradan sıkıntısını siz çekiyorsunuz.

29 Eylül 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 23' 01" R
Ay
Koç
07° 56' 03"
Merkür
Koç
19° 43' 35"
Venüs
Boğa
07° 17' 47"
Mars
Koç
03° 39' 38"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 13"
Satürn
Balık
17° 00' 42"
Uranüs
Boğa
22° 38' 27"
Neptün
Balık
29° 03' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 37"
Lilith
Başak
23° 54' 17"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>