Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yeni Bir Sayfa Açıyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Düşündüklerinizi uygulama şansınız bir hayli fazla. Adım adım ilerlemeyi başardığınız sürece sorun yaşanmayacaktır. Mesleki olarak toparlanmanız sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirmeye alamadığınız sürece her şey daha karmaşık olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir sıralama yaparak ilerlemek hem işlerinizi daha hızlı tamamlamanızı hem de dikkatinizin dağılmamasını sağlayacaktır. Emin olamadığınız durumlarda çevrenizden destek alabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sorunlar yaşamamak adına beslenme ve uyku düzeninize dikkat etmenizde fayda var.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün maddi konularda daha fazla dikkatli olmanız gerekebilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutarak bütçenizi dengelemeniz önemli olacak. Aynı zamanda, duygusal olarak da daha sabırlı ve anlayışlı olmaya çalışmalısınız.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde yaşanan sorunları çözmek istiyorsunuz. Aile üyelerinizi bir araya toplayıp orta yolu bulmaya çalışacaksınız. İlişkinizdeki güven sorununu çözmek için partnerinizle net konuşmalar yapıyorsunuz. Aranızdaki sorunları halledip ilişkinizde temiz bir sayfa açmak isteyeceksiniz. Evinizdeki dağınıklık sizi rahatsız etsene de üşengeçlikten bir türlü işlerinizi halledemiyorsunuz.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir otobüs sizi istediğiniz yere götürebilir ama bunu alacağınız bir bilet karşılığında yapar. Bu örneği hayatınıza indirgediğinizde çevrenizdeki bazı insanlardan geri dönüş alamamanın nedenlerini görebilirsiniz. Üzerinize düşeni yapmaya, üzerinize bir sorumluluk almaya gönüllü olmalısınız.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanız gereken durumlar olabilir. Çalışma hayatınızdaki sorumlulukları belli bir dengeye oturtmanız gereken bir gündesiniz. Sonuçlanması gereken durumlar için çaba sarf edebilirsiniz. Gün içinde sevdiklerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi verimli bir şekilde topluluklar önünde de gösterebilirsiniz. Sunum gibi projelerinizi gerçekleştirmek için de uygun bir gün.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni yerler görmek için bulunduğun yerden uzaklaşmayı düşünebilirsin. Sevdiğin insanlarla beraber seyahat etme fikri senin için ilgi çekici olacak. Hatta bunu kendini geliştirmek için bir fırsat olarak görmek bile mümkün olabilir.

27 Eylül 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, işbirliği ve dostluk bugün genel olarak güçlü olsa da bazı küçük kafa karışıklıkları veya şüpheler havada asılı kalabilir. Huzursuz hissediyorsanız ve nedenini tam olarak bilmiyorsanız, kendinize çok fazla yüklenip yüklenmediğinize bakın. Duyduğunuz, şüphelendiğiniz veya hayal ettiğiniz bir şey karşısında sakinliğinizi kaybetmemeye çalışın. Şu anda duygularınız çok yüksek ve hayal gücünüz de aşırı aktif olabilir. İşleri halletmeye çalışırken bazen kendinizden çok fazla şey bekleyebilirsiniz. Günün oldukça garip enerjisinde fazlasıyla mevcut olan gereksiz stresten kaçının. Zihninizi serbest bırakıp açtıkça düşünceniz zamanının ilerisinde olur, eski rutinlere ve projelere yeni bir soluk getirme şansına sahip olursunuz. Bu, çeşitli küçük görevlere katılmak için iyi bir gün olabilir. Enerji seviyeleriyle ilgili belirsiz kaygıları bir kenara bırakırsak, yapılacaklar listenize bir boşluk ekleyebilirsiniz.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şimdiye kadar kişiliğinizi ön plana çıkaracak işler denemediğiniz için, artık cesur kararlar vermenin zamanının geldiğini sezgisel bir biçimde hissedeceksiniz. Bugün yapmanız gereken işlerinizi bir an önce toparlamalısınız.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok kişi size yeni fikirler verecek. Gelen bu yardımları kabul edin ve önünüzde açılacak yeni kapılardan yararlanın. Bu sayede beklenmedik ilerlemeler kaydedebilecek ve uzun süredir hayal ettiğiniz bir şeye çok yaklaşacaksınız. Ama riskleri iyi dengelemeye bakın, yoksa şimdiye dek elde ettiğiniz her şeyi birden kaybedebilirsiniz.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün gündelik rutinlerinizi düzenleyebilirsiniz. Sağlık, çalışma hayatı veya yanınızda çalışanlarla ilgili ani sorunlar gündeme gelebilir. Ayrıca sosyal çevrenizde eğer bekarsanız ruh eşinizle taşınabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

27 Eylül 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili düşünceleriniz ve istekleriniz berraklaşmaya başladı. Daha kararlı ve sakin bir tutum içine girecek, içinde bulunduğunuz durumu yeniden gözden geçirmek isteyeceksiniz. İşlerin yoğunluğu keyfinizi kaçırsa da, arkadaşlarınız size yardımcı olmaya hazırlar. Fikirlerinizi onlara anlatabilir, planlarınızı kabul ettirebilirsiniz. İkna edici ve etkileyici olacaksınız. Mali sıkıntılar sosyal hayatınızı da kısıtlıyor. Masraflarınızı azaltmak için çareler bulun!

27 Eylül 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 43' 03" R
Ay
Balık
27° 51' 49"
Merkür
Koç
19° 14' 44"
Venüs
Boğa
06° 26' 59"
Mars
Koç
03° 07' 55"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 32"
Satürn
Balık
16° 57' 17"
Uranüs
Boğa
22° 36' 04"
Neptün
Balık
29° 02' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 21"
Lilith
Başak
23° 49' 42"
True Node
Koç
15° 24' 01"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>