Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendinizi Özel Hissediyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Eylül 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda her şeyin daha da karmaşık olmasına neden olabilecek her şeyi çözüme kavuşturacaksınız. Huzur ve mutluluk açısından var olan tüm sıkıntıların da son bulma ihtimali var. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Karmaşadan uzak durmalı ve başarı olarak adlandırdığınız noktaya gözünüzü dikmelisiniz. Etkin adımlar atabilecek ve var olan bütün sorunların üstesinden gelebileceksiniz. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddi amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmalısınız. Harcamalarınızı kontrol altına alamadığınız sürece her şeyin daha da karmaşık olabileceğini unutmamanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızın anlaşılmadığından yakınabilirsiniz. Neyi nasıl ifade ettiğinizi, neler beklediğinizi ve nasıl bir ilişkide olduğunuzu düşünmelisiniz. Üçgen boşluğu kareyle doldurmayacağınızı bilirseniz aldığınız şekli ve bunun gereklerini daha iyi anlayabilirsiniz.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün, maddi konular ve finansal planlama önem kazanabilir. Bugün, harcamalarınızı gözden geçirip tasarruf yapma veya yatırım fırsatlarını değerlendirme zamanı olabilir. Maddi hedeflerinize doğru adımlar atabilirsiniz.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan Terazi burcuysanız, finansal planlamanız size rahat bir nefes aldırıyor. İşinizi genişletmek adına yeni yatırım alanları araştırmaya başlayacaksınız. Herkes gibi standart bir hayat sürmek istemediğiniz için çalışmayı bir gün olsun bırakmıyorsunuz. Evli Terazi burcuysanız, partneriniz size değerli bir hediye alabilir. Bu hediye kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik olarak haklarınızı alamamak sizi öfkelendirebilir. Ne yapacağınızı kestiremediğiniz anlarda kendinizi bunun için zorlamayın. Bugün hesaplarınızı yeniden gözden geçirin ve özellikle geçmiş harcamalarınızın dağılımını çıkarın; dürtüsel bir harcama yapmadığınızdan emin olun.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde zorlandığınız durumlar oluşabilir. Hobilerinizle ilgilenmek size iyi gelebilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Çocuklarınızla ilgili konularda daha sabırlı davranmanız gereken bir gündesiniz. İlişkilerinizde bazı dönüşümler yaşanabilir. Bu konuda rahatlamak için arkadaşlarınızdan yardım alabilirsiniz. Riskli işlerden kaçının.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda bireyselliği ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Tek başınıza karar almak, kararlarınızın arkasında durmak için uygun bir zamandasınız.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Alıştığından farklı bir yol izlemek isteyebilirsin. Bilinmeyene doğru harekete geçmek seni daha çok heyecanlandıracak. Bu sayede gerçek gücünü deneme fırsatını bulmak kendine daha fazla güvenmeni sağlayacak.

25 Eylül 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi bu, yeni fırsatları görmek veya durumunuzdan en iyi şekilde yararlanmak için genellikle mükemmel bir zamandır. Yine de, baş edilmesi gereken birkaç endişe olabilir. Sağlık veya işle ilgili sorunlar veya endişeler ortaya çıkabilir. Bir sorunu tamamen çözmenin zamanı olmasa da bu amaca yönelik bazı adımların şimdi atılması yararlı olabilir. Sonunda güzel bir dengeye ve yeni bir plan veya hedefe yol açacak bir enerji var ancak bu şu anda zor olabilir. Birisi fikirlerinize bağlı değil, onaylamıyor veya ilgisiz görünebilir. Şimdilik başkalarına bağlı kalmak yerine bağımsız hareket etmeniz daha iyi olabilir.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sabırsız fakat, kendinize güvenen tavırlarınızla, başarıyı kucaklayacaksınız. Çevrenizde sizi seven arkadaşlarınızın olumlu destekleri sayesinde, birçok probleminizin üstesinden kolay bir şekilde gelebileceksiniz.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda birtakım değişiklikler meydana geliyor. Ürküp geri çekilmek yerine, bu değişiklikleri açık kollarla karşılayın. Eğlenceli ve anlamlı ilişkiler kurabileceğiniz yeni insanlarla tanışacaksınız. İş cephesinde ise yeni zorluklarla karşılaşıyorsunuz. Fakat korkmanıza gerek yok, şans sizin tarafınızda olacak. Bu durumu kişisel gelişiminiz için bir fırsat gibi düşünün.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün aşk, tatil, çocuk, hobi konuları ön plana çıkarken seyahat, eğitim konularıyla ilgili kararlar alabilirsiniz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

25 Eylül 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliklerin mutlu ve sağlam olabilmesinde en önemli etkenin dürüstlük olduğunu, aklınızdan çıkarmayın. Olayları abartmama doğrultusunda vereceğiniz çabalar, mutlu olmanızı sağlayacak. Olayları bütün olarak ele alabilmeniz ve bu doğrultudadağılımı yaparken zorluk yaşamamanız, üstlerinizin de gözünden kaçmıyor. İşinizle ilgili olarak yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Paraya çok sıkışacağınız bugün ailenizden alacağınız maddi destek, sizi çok rahatlatacak.

25 Eylül 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 46' 17"
Ay
Kova
28° 53' 54"
Merkür
Koç
18° 00' 49"
Venüs
Boğa
03° 58' 39"
Mars
Koç
01° 35' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 19"
Satürn
Balık
16° 47' 07"
Uranüs
Boğa
22° 29' 08"
Neptün
Balık
28° 58' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 40"
Lilith
Başak
23° 36' 21"
True Node
Koç
15° 21' 17"
Son Güncelleme : 02/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>