Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Aşka İnanmanız Gerekiyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Eylül 2023, Salı

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda her şeyin daha da karmaşık olma ihtimali var. Duygularınızı ifade ederken daha anlaşılabilir bir yol tercih etmeniz gerekiyor. Birlikte olduğunuz kişiyle ortak nokta üzerinde buluşmaya çalışmalısınız.

Beklentileriniz karşılık bulmaya başlayacak. Mesleki olarak yaşadığınız tüm sorunların geride kalabileceği bir sürece giriyorsunuz. Çabaladığınız takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini aklınızdan çıkartmayın.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Yapılması gereken ödemeleri zamanında yapamacayak olmanız canınız sıksa da yakın zaman içerisinde toparlama şansınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdeki ya da ailenizdeki erkek figürlerinin desteğini alacağınız bir konuda daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz. İnsanların nezaketi ve yakınlığının hangi sebeple olduğunu anlamaya çalıştığınızda daha az üzüleceksiniz. Duygusal konularda karar alırken kriterlerinizin değiştiğini görebilirsiniz.

26 Eylül 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün kariyer hayatınızda önemli adımlar atabilirsiniz. İş yerinde başarılı olmak için güvendiğiniz yeteneklerinizi kullanabilir ve liderlik rolünü üstlenebilirsiniz.

26 Eylül 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizde sağlık problemleri yaşayanlar uzun süredir kafanızı meşgul ediyor. Yakın zamanda bu kişiler hakkında güzel haberler alabilirsiniz. İlişkisi olmayan Terazi burcuysanız, yalnızlığı sevdiğinizi bir kez daha anlıyorsunuz. Kalbinizi çalacak kişinin sizi aşka inandırması oldukça zor olacak gibi duruyor. Arkadaşlarınızla merak ettiğiniz kafeye gidebilirsiniz.

26 Eylül 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli olana tutunmanız bir gün bu önemin sırası değiştiğinde sizin de yerinizi değiştirebilir. Bu durumdan olumsuz etkilenmemek için neyin önemli ve değerli olduğunun ayrımını iyi yapmalısınız. Kendinize kriterler belirleyin.

26 Eylül 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularda daha yapıcı olabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili durumlar sizi oyalayabilir. İşlerinizde yaratıcılığınız ön plana çıkarabilir. Bu konuda mücadele etmeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durmalısınız. Spekülatif konularla uğraşmanız gerekebilir.

26 Eylül 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde mizah anlayışınız etrafınızda çok insanın toplanmasına neden olabilir. Özellikle işinizde krizli anları bu şekilde çözmeniz mümkündür.

26 Eylül 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha hareketli olmak isteyebilirsin. Etrafında yaşanacak olaylar seni istemesen dahi yorabilir. Arkadaşlarından yardım almak bu durumu daha az kayıpla atlatmana yardımcı olacak.

26 Eylül 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaklaşan bir mücadeleye girme şansınız konusunda kendinize güvenmeniz sizin için iyidir ancak kolay bir zaferle olacağını düşünmek akıllıca olmaz. Rakibinizi küçümsemekten daha az yararlı olan tek şey, kendinizi abartmaktır. Bunun çocuk oyuncağı olacağını düşünerek acele etmeyin. Katıldığınız her yarışma için sağlıklı bir saygıya ihtiyacınız var. Ayrıca şimdi mali durumunuzu da tam olarak kavramanız gerekiyor ve ilk adım, neye sahip olduğunuzu, ne kadar borcunuz olduğunu dürüst bir şekilde değerlendirmek olmalıdır. Önümüzdeki birkaç ay içinde size bir para gelecek ancak o zaman gelecek için daha rahat planlar yapabilirsiniz.

26 Eylül 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal ilişkilerinizin önemli olduğu bir gün. Partnerinizle ortak kararlar alacaksınız; kendinizi mutlu edecek aktivitelerin planlarını yapabilirsiniz. Birlikte yeni işler yapmak istiyorsanız, uygun bir gün seçmiş bulunuyorsunuz.

26 Eylül 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde edindiğiniz tecrübeler hakkında düşünün ve hayatınızı daha olumlu bir yönde ilerletebilmek için gereken kararları alın. İş ve özel yaşamınızda planlarınızı gerçekleştirmenin vakti geldi. Başkaları da sizi anlayışla karşılayarak destek verecek, bu yüzden hiçbir şeyi gizlemenize gerek yok.

26 Eylül 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün enerjik, neşeli, yaşam enerjinizin yükseldiği bir gün. Çocuk, aşk, tatil konularında güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Harcamalara ise dikkat. Gününüz şahane geçsin.

26 Eylül 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok hoş olduğu halde yaşadığınız ilişkinin tadını yeterince çıkartamıyorsunuz. Aklınızdan hala çıkartamadığınız birisi var gibi. Çevrenizdekiler her şeyin yolunda olduğunu sanıyor. Bugün sezgilerinize güvenebilir, işinizle ilgili yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Girişimde bulunmasanız bile geleceğe yönelik programlar tasarlayabilir ve harekete geçmek için gereken çalışmayı yapabilirsiniz. Ödemelerle ilgili çıkacak sorunlar karşısında hemen paniğe kapılmayın.

26 Eylül 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 29' 53" R
Ay
Koç
09° 40' 04"
Merkür
Koç
19° 48' 43"
Venüs
Boğa
07° 26' 31"
Mars
Koç
03° 45' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 52"
Satürn
Balık
17° 01' 17"
Uranüs
Boğa
22° 38' 51"
Neptün
Balık
29° 03' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 00"
Lilith
Başak
23° 55' 04"
True Node
Koç
15° 24' 42"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>