Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir süre daha kimselere bağlanmak istemiyorsunuz. İçinizdeki aşk yarasının henüz kapanmadığını düşünüyorsunuz. Adına aşk diyemeseniz de birtakım yakınlaşmalar, sizi tedavi edecektir. İnsanlardan kaçmamalısınız.

Zor günlerden geçici olarak kurtuluyorsunuz. Tam bir ferahlama için çabalarınız yeterli olmuyor. Koşullar, birçok insan gibi sizin da umutlarınızı sınırlıyor.

Tahsilattaki sürünmelerinizi, siz de ödemelerinizi geciktirerek dengeliyorsunuz. Aile içinde uyguladığınız sıkı ekonomi politikasının aldığı tepkilerden üzüntü duyacak durumda değilsiniz.

İş yaşamınızdaki bir bağlantınızla, bir daha hiçyapamayacak şekilde gerginleşiyorsunuz. Buna dikkat etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde incinmeye çok hazır görünüyorsunuz. Çevrenizdeki insanlar size karşı nasıl davranmaları gerektiğini şaşırmış durumdalar. Aile ilişkilerinizdeki küçük pürüzlerden uzak durmanızda yarar var. Onları bu ruh durumunuzla büyütebilirsiniz. Yakın geçmişte yaşadığınız olayın etkisinden kurtulmanız, canlı, hareketli yaşamınıza dönmelisiniz.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler yeni haftaya,  Ay-Kova burcu seyriyle başlamaktasınız. Saat 09:33 itibariyle etkili olacak bu enerji, hayatın keyifli ve güzel yanlarının biraz olsun tadını çıkarmak, özgür olmak ihtiyacınızın göstergesidir. Rahatlamak istiyorsunuz. Denetim altına alındığınızı hissettiğiniz an tepkinizi ortaya koymak istersiniz. Saat 20:07 Ay-Merkür görünümü, geleceği görmenizi sağlayan bilinciniz, hangi konuda nasıl karar vermeniz gerektiği hususunda sizi uyandırıcıdır. Arkadaşlık duygunuz, yeni insanlarla tanışma arzunuz ön plandadır. Ancak bağımlılık içeren duygusal bir ilişkide kaybolup gitmekten hoşlanmayabilirsiniz. Sınırlarınızı ihlal eden, size rakip olmaya çalışan kişilere müsaade etmeyeceğiniz gayet açıktır. Saat 22:04 Ay-Jüpiter görünümü sizi canlandırıcı ve istediğiniz gibi özgürce hareket etmenizi sağlayıcıdır. Birkaç gündür süren sıkıntılarınız bu görünüm sayesinde biter. Moraliniz güçlenir. Yenilikler hoşunuza gider. Sizi mutlu edecek güzel şeyler olur. Çevrenizde bulunanlar sizi destekler. Ilımlı, pozitif şekilde konuşursunuz. Hobilerinize zaman ayırırsınız. Dostlarınızla, sevdiklerinizle vakit geçirirsiniz. Her şeyden zevk alırsınız. Haftanın tüm güzellikleri gönlünüzü şenlendirsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,

10 Ekim 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, parasal konularda fikrinizi söylerken çekimserlik duyabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin size iyi niyetle yaklaşımlarında emin olmadan, fikirlerinizi ortaya koymak istemiyorsunuz. Olaylara yaklaşımınız çok daha farklı ve kuralcı olacak. Karşı tarafın bu konuda size vereceği fikirleri önemsemelisiniz.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu haftadan itibaren ay sonuna kadar, geçmişte işe yarayan veya her zaman yolunda giden bazı başlıklar bu sefer farklı bir seyir izleyerek sizi zor durumda bırakabilir (Özellikle Ekim ortalarında doğan Teraziler için). Beklenmedik veya ani bir gelişme özel hayatınızı farklı bir şekilde ele almanıza neden olabilir. 12 Ekim civarında flörtöz hareketler anlamında aşırılıklar sıkıntı yaratabilir. Duygularınızı göstermeniz güzel, ama yanlış anlaşılma riski dikkat gerektiriyor. Hafta sonuna doğru yapılacak anlaşmalar, üzerinde uzlaşılacak konular veya uğraşılan hassas başlıklar ekstra dikkat ve öfke kontrolü gerektirebilir. Detayları asla atlamamalısınız. Geri dönüşü olmayan sözler vermeden veya hukuki başlıklı konularda imzalar atmadan önce, özellikle de içiniz rahat değilse, konusunda uzman kişilere danışmanızda fayda var. Aksi takdirde güven veya güvenlikle ilgili problemler yaşanabilir. Özgüveninizi kaybedebilirsiniz veya enerjiniz düşebilir, sabırlı olun.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı kullanacağınız işlere yönelmek isteyebilirsiniz. Kendinizi kolayca ifade edebileceğiniz olaylar yaşanabilir. İşlerinizle ilgili eğitimler alabilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için para harcamak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerin üzerine gidip, sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız renklenebilir. Çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kaos... Negatif düşünceleri beyninizden uzaklaştırmak istedikçe size daha da yakınlaşıyorlar. Probleminiz yok ancak endişeniz çok.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işleriniz ön plana çıkarken, yaşamınızda değer verdiğiniz insanlara kıskançlık, şüphe ve takıntılı duygularla yaklaşmadan varolan sorunların üzerine gitmemeniz gereken bir gündesiniz. Doktor kontrolleri ve evde dinlenmek için ideal zamanda bulunmaktasınız.

10 Ekim 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlarla bir arada olmak isteyecek, paylaşımlarınızı artıracaksınız. Başkalarını dinlemezseniz, önemli ipuçlarını gözden kaçırabilirsiniz. Kalabalık ortamlarda keyfiniz yerinde olacak.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuklarınızla ilgili bir karar alma konusunda uygun zamanda bulunuyorsunuz. Doğru ve akılcı bildiğiniz bir karar için fırsatlar ayağınıza gelmiş bulunuyor.Bilimsel filmlere gidebilir, bu türden kitaplarla zamanınızı geçirebilirsiniz. Yaşadığınız aşkla ilgili biraz özgürlük hissine sahip olma düşüncesine kapılabilirsiniz. Sıra dışı keyif alanlarına yönelmek isteyebilirsiniz. Beklenmedik fırsatları doğru değerlendirebilmek için fikirlerinizi ve planlarınızı kendinize saklamanız gerekebilir. Dolayısıyla biraz daha ketum davranmayı seçebilirsiniz.

10 Ekim 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

10 Ekim 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 36' 13" R
Ay
Başak
19° 01' 35"
Merkür
Koç
17° 09' 31"
Venüs
Koç
18° 33' 45"
Mars
Balık
21° 55' 40"
Jüpiter
Boğa
21° 37' 26"
Satürn
Balık
15° 38' 03"
Uranüs
Boğa
21° 46' 50"
Neptün
Balık
28° 35' 13"
Plüton
Kova
02° 04' 00"
Chiron
Koç
20° 04' 44"
Lilith
Başak
22° 13' 07"
True Node
Koç
15° 37' 42"
Son Güncelleme : 20/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>