Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi bir dengeye oturtmak istiyorsunuz. Bu sizin birlikte aldığınız bir karar. Ama birlikte uymadığınızı gören partneriniz, bu günlerde daha değişik bir formül çıkartabilir, hazırlıklı olmalısınız.

İş yaşamınızda, son derece dediğim dedik bir yetkiliyle sorun yaşıyorsunuz. Bu egemen tavrına karşı size verdiği değer elinizi kolunuzu bağlıyor. Sabrınızı korumanız halinde, süreç içinde ondan çok şey öğrendiğinizi göreceksiniz.

Ümit etmediğiniz bir yerden sağladığınız para sizde ezikliğe yol açıyor. Bu parayı gönül rahatlığıyla, kullanacağınız yere kullanamıyorsunuz. Ama zaman geçirecek lüksünüz olmadığını biliyorsunuz.

Çok beklenmedik davranışıyla sizi adeta yıkan arkadaşınızın, sizinle konuşma niyetine karşılık vermeniz halinde, onu anlamakta kolaylık yaşayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın aşk beraberliğini kaldırıp atar gibi bir tavırla bitirmesi, sizi şu günler içinde o arkadaşınızla bir hesaplaşmaya itti. Onun aşka dair söylemleriyle davranışı arasındaki uzaklık sizi çok şaşırtmış görünüyor. Uzak bir yakınınızın sağlık sorunları yine bu günlerde kendinizi dinlemenize neden olacak, yine doktor kapılarını aşındıracaksınız.

9 Ekim 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler Saat 07:33 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak ilkdördün etkisindeyiz. Kendimizin farkında olmamız yönünde önem taşıyor. İnsanın edindiği tecrübeleriyle  olgunlaşması, bunları sindirmesi hayata karşı kuvvetli yaklaşımını sağlar.  Kimileri hayatını kurmuş, geleceğini garanti altına almış ve huzur içinde yaşıyor olabilir. Ancak bir çoğumuz sorumluluklar nedeniyle zorlanıyor.  Belki yuvamızda yeteri kadar mutlu değiliz veya ağırşartları ve sağlıkla mücadele ediyoruz. Belki çok sevdiğimiz birinden ayrıyız veya son zamanlarda şans bize gülmüyor.  İlkdördün etkisi altında,  bu yetersizliklere rağmen güçlü olmak zorunda kalışımız bizi rahatsız edebilir. Mecburen günü sakin bir şekilde geçirmemizde yarar görüyorum. Saat 13:10 Ay-Venüs olumlu görünümü, ev içindeki baskıların ve mali durumunuzun sizi bir hayli düşündürdüğünü gösteriyor. Siz ister istemez, bir şeyleri kafanıza takmaktasınız. Hoşunuza gitmeyen durumlar ancak konuşularak ve karşılıklı dürüst yaklaşımlarla çözülebilir. Saat 19:50-10 Ekim saat 09:33 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Çok önemli meselelerde hemen  karar vermeyelim. Sevdiklerinizle beraber güzel bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

9 Ekim 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişkenlik göstermek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Meraklı yapınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Yol fırsatlarını değerlendirmelisiniz. Birlikte olduğunuz kişilerle felsefi konuşmalar yaparak, bilgi dağarcığınızı istediğiniz tarzda kullanabilirsiniz. Bugün, konuşmalarınızla çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz.

9 Ekim 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşı karşıya kalabileceğiniz tartışmalardan veya mücadele ortamlarından başarıyla çıkmanın anahtarı bilgi sahibi olmak. Bu hafta sonu, güvendiğiniz kişilerle vakit geçirmeye ihtiyacınız olacak. Stresli veya riskli ortamlardan uzak kalmanızda ve ufak tefek sakarlıklara karşı acele hareket etmemenizde fayda var. Tartışmalara girmeyin. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Altından kalkamayacağımız işlere soyunmamalı, tutamayacağımız sözler vermemeliyiz. Fazla ısrarcı, iddiacı veya baskıcı olmak sorun yaratabilir veya bu tipte kişilerle uğraşabiliriz. Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerde problemler yaşanabilir. Artan talepleri olan veya kötü niyetli kişilere dikkat edelim. Güç mücadeleleri ve finansal alanlarda dikkat gerektiriyor birkaç gün boyunca. Saldırgan tutumların artığı zaman dilimi başlıyor bugünden itibaren. Öğleden sonra daha rahat hareket edebiliriz, rahatlayabiliriz, ama yine risk almaktan ve kendimize risk teşkil ettiğini düşündüğümüz kişilerden kaçınalım ve ilişkilerde dengeyi sağlamak adına politik olalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

9 Ekim 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geçmişten kaynaklanan ya da bir şekilde ailenizi de ilgilendiren işler, sorumluluklar olabilir. Daha fazla gayret gösterebilirsiniz.

9 Ekim 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi altına girmesi güç yükler altına soktunuz ama her işinizi de yoluna koymayı başardınız. Kendinize küçük bir ödül vermelisiniz. Bol bol dinlenin.

9 Ekim 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım işleriniz vehayatınızı ilgilendiren görüşmelerinize pozitif etkiler alırken, günlük yaşamınızda alkol alımı ve bağımlılık içeren madde kullanımına dikkat etmeli, sağlığınızı riske atacak her şeyden kaçınmayı tercih etmelisiniz. Özel yaşamınızda romantik görüşmeler yapabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Ekim 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiklerinize yardım edebilir, ihtiyaç duydukları konularda onlara destek sunabilirsiniz. Akrabalarınıza ya da kardeşlerinize olan ilginiz artıyor.

9 Ekim 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gün boyu ebeveyniniz ve evinizle ilgili olumlu ve yapıcı enerjiler sürebilir. Ebeveyniniz ve aile yakınlarınız tarafından daha çok sevilmek isteyebilirsiniz.Evinizle ilgili rasyonel kararlar almak, hayatınızla ilgili kalıcılığı olan bazı tasarıları planlamak günün temasını oluşturacaktır. Akşam saatlerini bilhassa kendinizi zihnen rahatlatacak faaliyetlere yöneltebilir, bilim kurgu filmleri izleyebilir, kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Akışta kalmanız gerekecek olan bir boşluk etkisi sizi bekliyor olacak.

9 Ekim 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

9 Ekim 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 57' 59" R
Ay
Aslan
04° 39' 08"
Merkür
Koç
19° 14' 17"
Venüs
Koç
13° 58' 14"
Mars
Balık
19° 02' 35"
Jüpiter
Boğa
20° 46' 33"
Satürn
Balık
15° 15' 46"
Uranüs
Boğa
21° 34' 40"
Neptün
Balık
28° 27' 40"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
19° 51' 39"
Lilith
Başak
21° 48' 20"
True Node
Koç
15° 33' 47"
Son Güncelleme : 16/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>