Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ayrılık Çanları Çalıyor! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2023, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak kendinizi daha yoğun hissetme ihtimaliniz var. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya çalışın. İlginizi çekebilecek bazı gelişmeler de gündeme gelebilir.

Olumsuzlukların ortadan kaldırılması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Koşulları tamamen lehinize çevirmeniz gereken bir süreçtesiniz.

Finansal durumunuzu yakından ilgilendiren bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Karmaşıklıktan uzak durmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeli olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Lütfen relax ol bugün. Gerginsin ve bu sana zarar veriyor. Ruhunu, zihnini ve bedenini gevşetmelisin. “Yanlış düşüncelerden kurtulup huzur ve sevgiyi kabul ediyorum”, diyebilirsin. Seni yoran tüm duygu ve düşünceleri silmen gerekebilir rahatlaman için. Gevşeyip anın tadını çıkarmalısın çünkü sana zenginlik, para ve kariyer olanakları birer birer geliyor.

10 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün iletişim becerilerinizi kullanarak sorunları çözebilirsiniz. İnsanlarla daha iyi anlaşabilecek ve fikirlerinizi daha etkili bir şekilde ifade edebileceksiniz. Aynı zamanda yeni insanlarla tanışma fırsatı da bulabilirsiniz.

10 Ekim 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın tarihlerde işinizde maddi kayıplar yaşayanlardansanız, düze çıkacağınız fırsatlar yakalayabilirsiniz. İlişkisinde problem olan bir Terazi burcuysanız, artık daha fazla yıpranmak istemediğinize karar vereceksiniz. Sevgilinizle net bir konuşma yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde uzun zamandır görüşmediğiniz yakınınızın sizi aramasına şaşırabilirsiniz. Su tüketiminizi arttırmaya özen gösterin.

10 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte tatil organize edebilirsiniz. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. İş arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirebilirsiniz. İşlerinizde eksikleri gidermek için uygun bir gündesiniz. Bugün sorumluluk almak isteyebilirsiniz.

10 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk ilişkilerinizde kendinizi tam adapte hissedemeyebilirsiniz. Kendinizi centilmen ad edebleceğiniz bir süreçten geçmektesiniz.

10 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün aşk konularına odaklanmak isterken sürekli önüne başka şeyler çıkabilir. Kafanı ve kalbini tek bir konuya vermek isterken dikkatini dağıtan meselelerle uğraşmak zorunda kalabilirsin. En iyisi hiçbir şeyi oldu bittiye getirmemek olacak.

10 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda aynı anda çok fazla şey yapıyorsunuz. Bu size çok şey yaptığınızı düşündürse de tüm bu koşturmacalar sizi yaptığınız şeyin ardındaki gerçek anlamdan uzaklaştırıyor olabilir. Bugün bu konuya daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor. İsteryerindeki bir proje kadar önemli, ister market alışverişi yapmak kadar basit olsun, yavaşlayın ve elinizdeki göreve dikkat edin. Bu verimsiz kalabalığa son verin. Ekstra dikkatli olun ve kimsenin sizin adınıza önemli kararlar almasına izin vermeyin. Başkaları onlara ne kadar güvenebileceğinizi söylerse, sizi tamamen yanlış yola sürükleme olasılıkları o kadar artar. Herhangi bir şüpheniz varsa hiçbir şey yapmayın.

10 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizi sorgulamak için uygun bir gün değil. İçinizdeki duyguları onlara anlatmak için göstereceğiniz çaba, yanlış anlaşılabilir. Bugün yapacağınız en güzel şey, her şeyi unutup kendinize özen göstermenizdir.

10 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önceden denenmiş yöntemlere güvenmek ne kadar cazip gelse de, bu tür bir yaklaşım insanı zamanla paslandırabilir. Başarıyla ulaşmak için yeni yaklaşımlar keşfetmeye çalışın. Çevrenizdekiler olumlu tepki verecek ve hatta yeni bir başlangıç olasılığı varsa size yardım teklifinde bulunacaklar. Bu yardımı tevazuyla kabul edin, çünkü başkalarının tecrübelerinden öğrenebileceğiniz çok şey var.

10 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal aktiviteler ve arkadaşlarla kararlar alın, bütçeyi kontrol edin. Gününüz harika geçsin!

10 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızda doğabilecek yanlış anlamaları fazla büyütmemenizde fayda var. Hoş gelişmeler olabilir. İşinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Başarınız, tecrübe ve kabiliyetlerinizi daha verimli alanlara yöneltebilmenize bağlı, cesur adımlarla değişiklik peşinde koşun. Beklemediğiniz bir alacak, şu günlerde elinize geçiyor. Bu, hesaplarınızı biraz yoluna sokacak. Sağlığınıza özen gösterin. Fazla sigara içmemeli ve soğuk algınlıklarına karşı tedbirli davranmalısınız.

10 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 30' 20" R
Ay
Balık
09° 43' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 50"
Venüs
Boğa
04° 54' 36"
Mars
Koç
02° 10' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 57"
Satürn
Balık
16° 50' 59"
Uranüs
Boğa
22° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 00' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 12"
Lilith
Başak
23° 41' 23"
True Node
Koç
15° 22' 16"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>