Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Değişiklik Arıyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Her şeyin daha iyiye gitmesi için çabalamalısınız.

Çabalamaya devam etmeli ve elinizden geleni yapmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Hata yapmaktan kaçınmalısınız.

Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almaya çalışın. Sorunları tamamen ortadan kaldırmak isterken daha fazla harcama yapabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Her şeye hazırlıklı olmanız gereken bir süreçten geçmektesiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atabildiğiniz sürece sorun yaşanmayacaktır.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün finansal konularda dikkatli olman gereken bir gün. Harcamalarını planlı bir şekilde yönetmeli ve gereksiz risklerden kaçınmalısın. Ayrıca, sağlık rutinini ihmal etmemeli ve kendine dikkat etmelisin.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eski partnerinizin sizinle yeniden iletişime geçme isteği, sizi sinirlendirebilir. Özel sektörde çalışan bir Terazi burcuysanız, gün içinde maillerde yaşanacak aksaklık işlerinizde sıkıntı yaratabilir. Günün yorgunluğunu üzerinizden atmak için yakın arkadaşınızla dışarı çıkmak için plan yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizde değişiklik yapmak istiyorsunuz. Bu değişikliğe giyim tarzınızı değiştirmekle başlayabilirsiniz.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bir sıralama yaparak ilerlemek hem işlerinizi daha hızlı tamamlamanızı hem de dikkatinizin dağılmamasını sağlayacaktır. Emin olamadığınız durumlarda çevrenizden destek alabilirsiniz. Sağlıkla ilgili sorunlar yaşamamak adına beslenme ve uyku düzeninize dikkat etmenizde fayda var.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yeni başlangıçlar için fırsatlar çıkabilir. Fakat iyi değerlendirme yapmanız gerekebilir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Çevrenizdeki değişimlere ayak uydurmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda iletişimden kaynaklanan değişiklikler olabilir. İletişimde olduğunuz kişilere dikkat etmelisiniz.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güzel fırsatları değerlendirin, karşınıza çıkan güzel şeyleri kucaklayın. Bu tutumunuz sevdiğiniz her şeyin hayatınızda daha hızlı büyümesini sağlayacak.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Küçük bir gezi planlayarak dikkatini dağıtmak sana iyi gelebilir. Mevcut durumunu gözden geçirip bir tatil için plan yapmaya çalışmak isteyeceksin. Yeni yerler görmek kendini yenilemek için iyi olacak.

4 Ekim 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün başkalarının neyi gözden kaçırdığını görmek için harika bir konumda olabilirsiniz. Şimdi hayatınızı basitleştirmeye ve iyileştirmeye yardımcı olmak için nelerden kurtulabileceğinizi düşünmek için iyidir. Bunun maddi şeylerle ilgili olması gerekmiyor; artık size hizmet etmeyen zihinsel tutumları veya alışkanlıkları bırakmak odak noktası olabilir. Yeni iç görüler veya gelen bilgiler özellikle yararlı olabilir. Aile üyelerinin veya sevdiklerinizin paylaşacak değerli veya anlamlı bir şeyleri olabilir. Desteğinizi vermek, hatta teşvik edici sözler veya tavsiyeler bile ödüllendirici olabilir. Konuşmalar veya derin düşünceler bazı heyecan verici açıklamalara yol açabilir. Son deneyimleri gerçek anlamda işlemenin ve sindirmenin en iyi yolu, bir tür rahatlama veya inzivaya girmektir; çünkü hikayenin tamamını görmek için bir adım geri çekilmeniz gerekebilir.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün rekabetçi yapınız aşkta da kendini farklı bir şekilde gösteriyor. Sevgilerinizi özel yaşadığınız için, yanlış anlaşılıyorsunuz. Tutkulu yapınız sizi farklı ilişkilere sürüklerken, düşünmeniz gereken çok şey var.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün açık davranmanız sayesindehayatınızdaki zor durumlarla başa çıkabileceksiniz, çünkü beklenmedik bir yerden destek gelecek. Kabul edin ve size destek veren kişilerle ilişkilerinizi yakınlaştırmaya çalışın. Özel hayatınızda da bir miktar destek göreceksiniz. Bu olumlu ortamdan yararlanarak, uzun süredir aklınızı meşgul eden konuları ele alın. Şu anda işe atılmak için gereken motivasyonu kendinizde bulamıyorsanız, bir de arkadaşlarınızla beraber yapmayı deneyin – daha kolay olacak.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yurt dışı, eğitim, seyahatlerden yana güzel haberler alabilirsiniz. Sosyal çevrenizin desteği sizinle olacak. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

4 Ekim 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Konuşmalarınızda seçtiğiniz doğru sözcükler, mesajlarınızın etkili bir biçimde sevgilinize ulaşmasında son derece olumlu bir etkiye sahip. Dolayısıyla bu şekilde devam etmeniz, özel hayatınızda büyük başarı elde etmenize yardımcı olacak. İş yerinde artan sorumluluklarınız nedeniyle daha çok çalışıyorsunuz. Bu durum evinizi ilgilendiren konularda bazı sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Yakın dostlarınızdan birinin bir hatası yüzünden finansal darboğaza girebilirsiniz.

4 Ekim 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 37' 48"
Ay
Kova
26° 49' 37"
Merkür
Koç
17° 56' 04"
Venüs
Boğa
03° 47' 52"
Mars
Koç
01° 28' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 16"
Satürn
Balık
16° 46' 23"
Uranüs
Boğa
22° 28' 38"
Neptün
Balık
28° 58' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 11"
Lilith
Başak
23° 35' 23"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>