Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Öz Güvenlisiniz! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2023, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda birlikte olduğunuz kişiyle herhangi bir tartışmaya girmekten kaçınacaksınız. Gerginliklerin önüne geçmek ve rahat nefes almak istiyorsunuz. Tercihlerinizin genel olarak ön planda olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

Enerjinizden doğru anlamda yarar sağlayabilecek ve istediğiniz adımları atacaksınız. Doğru planlama sayesinde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Olumsuzlukları tamemen çözüme kavuşturmanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili beklenmedik bazı sorunlar gündeme gelebilir. Kişisel amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile de karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişim tarzınızda gizliliğe daha fazla önem vermeye başlıyorsunuz. Planladıklarınızın dışına çıkmadığınız sürece aslında sorun da yaşamayacaksınız. Harekete geçmek için doğru zamanda olduğunuzu unutmamalı ve kontrolü mutlaka elinizde bulundurmalısınız. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın.

3 Ekim 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün iletişim yeteneklerinizin güçlendiği bir dönemdesiniz. Sosyal çevrenizle daha fazla etkileşimde bulunabilir, grup çalışmaları yapabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ve becerilerinizi ortaya koyabileceğiniz bir dönemdesiniz.

3 Ekim 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel bakımınıza öncelik vermek isteyebilirsiniz ve yeni ürün araştırması yapabilirsiniz. İş arayışında olan bir Terazi burcuysanız, bugün kararlılığınız ve öz güveniniz sayesinde mülakat veya görüşmelerde olumlu izlenim bırakabilirsiniz. Aile şirketinde çalışıyorsanız, beklenmedik anlaşmazlıklarla karşılaşabilirsiniz. Ancak esnek ve çözüm odaklı yaklaşarak, bu durumları avantaja çevirebilirsiniz.

3 Ekim 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki ya da ailenizdeki erkek figürlerinin desteğini alacağınız bir konuda daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz. İnsanların nezaketi ve yakınlığının hangi sebeple olduğunu anlamaya çalıştığınızda daha az üzüleceksiniz. Duygusal konularda karar alırken kriterlerinizin değiştiğini görebilirsiniz.

3 Ekim 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. Eğitime başlamak için uygun bir gündesiniz. Akademik konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. İdeolojilerinizi paylaşacağınız insanlarla zaman geçirebilirsiniz. Derin konuşmalar içinde keyifli bir gün olabilir sizin için.

3 Ekim 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sevdiklerinizle birlikte olmak size bir hayli mutluluk veriyor. Bugün kendinizden oldukça emin ve huzurunuz yerinde.

3 Ekim 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin insanlarla güzel haberler paylaşabileceğin bir gün olabilir. Emeklerinin karşılığını almaya başlayabilirsin. Kalbini ısıtacak durumlarla karşılaşabilirsin. Ve bütün bunları sevdiklerinle paylaşmak sana çok daha iyi bir enerji katacak.

3 Ekim 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün sizi insanlara ulaşmaya ve bağlantı kurmaya teşvik ediyor. Bire bir etkileşimlerde keşfedilecek ödüller vardır. Hayal gücünüz şu anda pek çok açıdan ödüllendirici olabilir ancak günün ilk yarısında işleri gölgeleyebilir. İnanmak istediğiniz şey ile gerçek olan arasında ayrım yapmak zor olabilir. Bugün size her zaman net cevaplara sahip olamayacağınızı ve bunlara her zaman ihtiyaç duymayacağınızı hatırlatır! Kaotik veya bozulmuş bir rutin veya yön eksikliği bugün dikkatinizi dağıtabilir ancak bunun sonucunda zihninizin aldığı dolambaçlı yol sonuçta aydınlatıcı olabilir. Bununla birlikte, yanlış iletişimlere karşı dikkatli olmak önemlidir ve bugün sağduyulu davranmak gerekebilir. Olumlu bir şekilde, biri ya da bir şey heyecan verici yeni bir fikre ilham verebilir.

3 Ekim 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün maddesel konular önem kazanıyor. Ortaklarınızla veya çalışma içinde bulunacağınız arkadaşlarınızla olumlu kararlar alabileceksiniz. Sosyal yaşantınızla ilgili planlarınızı sakin bir şekilde uygulayın.

3 Ekim 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her ne kadar eski yaklaşımınızla her zaman doğru yoldan gitseniz ve iyi bir ilerleme kaydetseniz de, şu an için başarıya giden yolunuz kapalı. Önünüzde çok fazla engel bulunduğundan, durumu tekrar değerlendirmeniz ve yeni olasılıklara bakmanız gerekiyor. Yaklaşımınızı değiştirmeye ve esas göreve odaklanmaya çalışırsanız, hedefinize çok daha yaklaşmış olacaksınız.

3 Ekim 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün finans, sağlık konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

3 Ekim 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkiniz hakkında rahatlamanızı sağlayacak gelişmeler gündemde. Sevdiğinizle aranızdaki ilişki yeni bir boyut kazanmaya başlayabilir. Bugünyerinizdeki bazı kimselerin sinir bozucu tutumlarıyla karşılaşabilirsiniz. Kendi gayretinizle inisiyatifi ele alacağınız bir işte önemli bir başarı kazanmanız olasıdır. Ancak, bunları başarabilmeniz için çevrenizdeki bazı engelleri aşmanız gerekiyor. Parasal konularda biraz daha rahatlayacağınız bir döneme giriyorsunuz.

3 Ekim 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 06' 40"
Ay
Kova
19° 16' 36"
Merkür
Koç
17° 39' 24"
Venüs
Boğa
03° 08' 21"
Mars
Koç
01° 03' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 46"
Satürn
Balık
16° 43' 37"
Uranüs
Boğa
22° 26' 48"
Neptün
Balık
28° 57' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 23"
Lilith
Başak
23° 31' 49"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>