Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yeni Arayışlar İçerisindesiniz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Sizi memnun edebilecek gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzlukları tamamen ortadan kaldırmaya çalışmalısınız.

Mesleki olarak kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Etkin adımlar atabileceğiniz bir süreçtesiniz. Karmaşıklığa izin vermediğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekiyor. Abartıdan uzak durmanız gerekmekte.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor. Kişisel amaçlarınızın dışında harcama yapmadığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda daha heyecanlı ve istekli hissetmeye başlıyosunuz. Etrafınızdaki insanlarla aranızdaki sorunları ortadan kaldırmanızı sağlayacak adımlar atma şansınız da var. Planlı ve programlı hareket edebildiğiniz takdirde her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekmekte.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün, içsel dengeyi bulma ve ruhsal olarak yenilenme fırsatı bulabilirsiniz. Meditasyon veya yoga gibi rahatlatıcı aktivitelere zaman ayırarak kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinden memnun olmayan bir Terazi burcuysanız ne maddi ne de psikolojik anlamda kendinizi yıpratmak istemeyeceksiniz. Hakkınızı alacağınız, ruhen kendinizi iyi hissedeceğiniz, arayışlara gireceksiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz bir arkadaşınızdan telefon olabilirsiniz. Bu durum her ne kadar sizi şaşırtacak olsa da onu özlediğinizi hissedeceksiniz.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızın anlaşılmadığından yakınabilirsiniz. Neyi nasıl ifade ettiğinizi, neler beklediğinizi ve nasıl bir ilişkide olduğunuzu düşünmelisiniz. Üçgen boşluğu kareyle doldurmayacağınızı bilirseniz aldığınız şekli ve bunun gereklerini daha iyi anlayabilirsiniz.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortak işler yaptığınız kişilerle aranızda kriz yaratan durumlar ortaya çıkabilir. Bazı bağlayıcı koşullar dolayısıyla kendinizi sıkıntıda hissedebilirsiniz. Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul etmeye devam edebilir. Duygusal derinlik içinde olduğunuz konular olabilir. Parasal işlerinizi organize etmeniz için uygun bir gün.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmiş anılarınızı canlandırabilecek olay ve durumlar yaşayabilir ve duygularınızın yoğunluğunu kontrol altına almakta zorluk çekebilirsiniz.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yanındaki insanlar hayata karşı daha olumlu kalman için yardımcı olacaklar. Onların sayesinde her duruma yapıcı yaklaşmak mümkün olabilir. Bu sayede senin için yeni olacak şeyleri fark etmen daha da kolay olabilir.

2 Ekim 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, şimdi yaratıcı bir şeyle veya özel bir hobiyle uğraşmak bugün özellikle tatmin edici olabilir. Aslında, çok fazla ilgi görüyorsunuz ve başkaları tavsiye almak için size bakıyor. Bir sorunu yeni bir açıdan görme ve çözme fırsatı doğabilir. Bugün, sorunları çözmek ve işleri tekrar sorunsuz bir şekilde çalışır duruma getirmek için mükemmeldir. Nitekim tutarsızlıklar veya dengesizlikler üzerinde kafa yormak biraz fazla kolay olabilir. Neyse ki, duruma biraz stratejiyle yaklaşmanın etkili olduğunu muhtemelen göreceksiniz. İrade gücü mükemmeldir ve bu günlerde sıklıkla bağımsız hareket etmeyi tercih ederken, biriyle bir şekilde ekip kurmak çok pratik ve hatta muhtemelen canlandırıcı olabilir. Belirgin bir avantaj elde edebilirsiniz ve başkalarını da fikir ve maceralarınıza katılma konusunda oldukça akıllı olabilirsiniz.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinize her konuda güvenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almıyor olmanız, başarınızı daha da güçlendiriyor. Beklediğiniz haberler var; sürpriz gelişmelere neden olacak olaylarla karşılaşacaksınız.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışık olduğunuz sorun çözme yönteminizi bir tarafa bırakıp, yeni yaklaşım yolları aramayı deneyin. Hiç denenmemiş bir yol bazen herkesin gittiği yoldan daha etkili olabilir. Hem bu yeni yolda sizinle birlikte yürüyecek ve karşılaşacağınız engellerde size yardım edecek yeni yol arkadaşları da bulacaksınız.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ruh halinizin çalkantıda olabileceği bir günde zihninizi toparlamakta zorluk çekebilirsiniz. İşlerinizi bir plan dahilinde yürütmeye çalışmalısınız.

2 Ekim 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karmaşık ve farklı duygular içinde olabileceğiniz bir gün. Karışıklıklardan etkilenmeniz mümkün. Biraz daha rahat ve akılcı olmaya çalışın. Sorunları büyütmekten kaçının. Kuruntularınızı sevgilinize yansıtmayın. İşinizle ilgili alacağınız bazı haberler huzursuzluk yaratabilir. Ama düşüncelerinizin karışmasına izin vermeyip üzerinde çalıştığınız projeyi sonuçlandırmayı başarabilir, isteklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Kışın yaşadığınız sağlık problemlerinden kurtuldunuz, şimdi sıra kilolarda.

2 Ekim 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 11' 55"
Ay
Kova
20° 32' 47"
Merkür
Koç
17° 42' 08"
Venüs
Boğa
03° 15' 01"
Mars
Koç
01° 07' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 23' 02"
Satürn
Balık
16° 44' 05"
Uranüs
Boğa
22° 27' 06"
Neptün
Balık
28° 57' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 41"
Lilith
Başak
23° 32' 25"
True Node
Koç
15° 20' 45"
Son Güncelleme : 02/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>