Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İkili İlişkileriniz Ön Planda Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2023, Pazartesi

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak kendiniz köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün.

Sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Mesleki olarak daha kontrollü olmanız gerekiyor. Düşüncelerinize uygun adımlar atabileceğiniz bir süreçten geçmektesiniz.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Her türlü olumsuzluğun üstesinden gelebileceksiniz ancak bunun için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Empati yaparak karşındaki insanın yaşadıklarına merhametle yaklaşmalısın. Böyle bir bakış açısı kazanırsan hayat senin için çok daha kolay olacaktır. Seni yoran tüm problemler böylece ortadan kalkabilir. Unutma ki dengeli olmak senin asla vazgeçemeyeceğin bir durum. Dengeni koru.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün, duygusal bağlarınızı güçlendirmek ve sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizi derinleştirin ve duygusal ihtiyaçlara özen gösterin. Aynı zamanda arkadaşlarınızla keyifli anlar yaşayın.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinizde uyum sağlama ve adaleti koruma ihtiyacı hissedebilirsiniz. İlişkisi olan bir Terazi burcuysanız partnerinizle birlikte keyifli bir etkinlik planlamak veya ilişkinizi daha derinlemesine anlamak için zaman ayırmak faydalı olabilir. Aynı zamanda, kendi kişisel ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeden başkalarının yardımına koşmak da sizi memnun edebilir.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hobi olarak ya da ekniyetiyle başladığınız işler size yeni fikirler getirebilir. Bir şeylerin "hayatınızın fırsatı" olması için bunları değerlendirmeniz gerekecektir. Ödemelerinizi daha rahat yapmayı değil, hayatınızı daha iyi standartlarda yaşamak için emek vermelisiniz; bu farkı önemseyin.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış keyfinizi kaçırabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsatınız olabilir. Gün içinde mücadele vereceğiniz konulara sakin yaklaşmalısınız.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda bireyselliği ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Tek başınıza karar almak, kararlarınızın arkasında durmak için uygun bir zamandasınız.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aile ilişkilerini iyileştirme için girişimlerin olacak. Sevdiğin insanlarla daha çok birlikte zaman geçirmek aranızdaki anlaşmazlıkların ve küslüklerin bitmesi için önemli olabilir. Daha huzurlu bir ortam için hevesli olacaksın.

9 Ekim 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün sizi hafif, bağımsız ve kolay aktivitelere yöneltiyor. Bir yandan hayatınızın sorumluluğunu üstlenmek için ilham alabilirsiniz ancak diğer yandan fazla enerjiyi etkili bir şekilde yönetmekte zorlanabilirsiniz. Gün, orantı duygusunu korumayı zorlaştırır ve sabırsızlıkla, gururla veya yanlış yönlendirilmiş öfkeyle karşı karşıya olabilirsiniz. Bir yandan da istediğinizi elde etmede veya yapmaya karar verdiğiniz şeyi başarmada bir miktar dirençle karşılaşabilirsiniz. Yalnızca üzerinizde daha fazla baskı oluşturacak manipülatif taktiklerden kaçının. Sizi mutsuz eden bir şey üzerinde duruyorsanız, biraz geri çekilmenin sizi rahatlatabileceğini düşünün.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizdeki olayların size sağlayacağı olanakların farkındasınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, yakın çevrenizin olumlu yönlerinden faydalanacaksınız. Gözler üzerinizde.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün yeni fikirlerle karşı karşıya geleceksiniz. Beraberinde getireceği riski alma cesaretini de gösterirseniz, etkili olacaksınız. Başarılı olursanız meslektaşlarınızdan gelecek desteğe güvenebilirsiniz. İlişkinizde açık davranmanız gerekiyor. Sevdiğiniz kişiden gelebilecek sıradışı fikirler, yeni yollar açarak sizin yepyeni bir yönünüzü ortaya çıkabilir. Ancak alçakgönüllülüğünüzden taviz vermemeye özen gösterin, risk almakla kibirli olmak arasında ince bir çizgi vardır.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla yeni kararlar alabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

9 Ekim 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle her zaman olduğundan daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Düşünmeden söyleyecekleriniz yüzünden canınız sıkılabilir. Alıngan bir tavır içine girmek yerine mantığınızla davranmaya çalışın. İşlere olan konsantrasyonunuz çok fazla. Bu nedenle çok çalışıyorsunuz. Çalışmalarınızın karşılığını alacağınızı düşünmek yorgunluğunuzu azaltacaktır. Finansal alandaki değişiklikler, işinizde de hedeflerinize daha rahat erişmenize yardımcı olacak.

9 Ekim 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 06' 17" R
Ay
Yay
23° 29' 29"
Merkür
Koç
16° 12' 40"
Venüs
Koç
28° 03' 23"
Mars
Balık
27° 52' 57"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 03"
Satürn
Balık
16° 21' 43"
Uranüs
Boğa
22° 12' 40"
Neptün
Balık
28° 50' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 24"
Lilith
Başak
23° 04' 22"
True Node
Koç
15° 27' 21"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>