Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Eskiler Karşınıza Çıkıyor! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek sorunlar yaşanabilir. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız.

Mesleki olarak biraz daha tutumlu ve bilinçli olmaya çalışın. Sorumluluklarınız doğrultusunda hareket ettiğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. Adım adım hareket etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Amaçlarınıza uygun hareket etmeyi öncelik haline getirmelisiniz. Tam olarak istediklerinizi gerçekleştirmeyecek olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Doğru olan ne ise, onun üzerine yönelmeye devam etmelisiniz.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün kariyerinize odaklanmanız gereken bir gün olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için motivasyonunuzu yükseltebilirsiniz. Finansal konularla ilgili disiplinli davranmalı ve harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız. İlişkilerinizde ise duygusal dengeyi sağlamak önemli olacak.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Terazi burcuysanız, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Sakin kalmanızda fayda var. Eski bir arkadaşınızla karşılaşabilirsiniz. Onu gördüğünüzde, özlediğinizi fark edebilirsiniz. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysanız, partnerinizin kıskançlıkları artık canınızı sıkmaya başlayabilir. Sosyal medyada çok fazla vakit geçiriyorsunuz!

7 Ekim 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bulunduğunuz konumdan rahatsızlık duymak sizi bir sonraki aşamaya götürmek için tetikleyebilir. Bunu pozitif anlamda kullandığınızda yaşadıklarınızın da pozitif yönde olmasını sağlayabilirsiniz. Düşündükçe içinden çıkamadığınız durumları daha fazla düşünmeyi bırakmalı ve gerçekten ne istediğinizi bilip buna odaklanmalısınız.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sorumluluklarınız daha fazla olabilir. Aynı zamanda ailenize yönelik gelişmeler de mümkün.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tanıdığınız insanlarla etkileşim içerisinde olurken mesafeli görünümden kaçınmanızda fayda var. Konuların benzerliğini fark edip gerekli değişiklikleri yapın.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca daha sakin kalmaya çalışmak senin için önemli olacak. Heyecanına ve sinirine yenik düşmemek için daha dikkatli olmalısın. Vereceğin tepkileri önceden düşünüp tartmak senin için daha iyi olacak.

7 Ekim 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazen rüyalar sadece rüyadır. Eğer son zamanlardaki kafa karıştırıcı kabuslar yüzünden hâlâ kafanız karışıksa endişelenmeyi bırakın. Bu tuhaf görüntüler hayatınızda ne yapacağınıza dair değerli ipuçları barındırıyor olabilir ya da vücudunuz uyurken beyninizin yaptığı egzersizler olabilir. Rüyalardan iç görü elde etmeye çalışmak yalnızca zaman kaybı olacaktır. Bunun yerine, bazı şeyleri çözmek istiyorsanız hayatınıza gerçekçi bir şekilde bakın. Ayrıca bu, finans konularını irdelemek için iyi bir gün. Muhtemelen bir dizi olasılığı değerlendiriyorsunuz. Herhangi bir işlem yapmadan önce bunlar hakkında ayrıntılı bilgi edinin. Bilgi toplamak en önemli adım olabilir.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinize her konuda güvenebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları gözden geçirmeden karar almıyor olmanız, başarınızı daha da arttırıyor. Beklediğiniz haberlerde, sürpriz gelişmelere neden olacak olaylarla karşılaşacaksınız.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir aklınıza koymuş olduğunuz hedefler, en sonunda yakalayabileceğiniz kadar yakınınıza geliyor. Son birkaç adımı atmak için gereken enerjiyi içinizde hissediyor, farklı çevrelerden destek de görüyorsunuz. Ayağınızı yere sağlam basın ve sebatla çalışın; istediğiniz sonucu alacaksınız.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir ancak gergin bir tutum sergileyebilirsiniz. Duygularınızı anlatırken biraz daha sakin kalmanızı tavsiye ediyorum. Gününüz şahane geçsin.

7 Ekim 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşka büyük özlem duyuyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz gibi yaşamadığınızı düşünebilir ve kendinizi duygusal anlamda mutsuz hissettiğinizi düşünmeniz mümkün. Kendinizi yeni bir ilişkiye hazır hissedecek ve kafanızda geçirdiğiniz bir ilişkinin içinde olmak isteyeceksiniz. İşinizle ilgili bazı yükümlüklerinizin bugünlerde gecikmemesi gerekiyor. Herhangi bir gecikme çok önemsediğinizilişkilerinde bile güvensizliklere yol açabilir. Alacağınız para haberi yüreğinizi ferahlatacak

7 Ekim 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 53' 09" R
Ay
Balık
00° 34' 44"
Merkür
Koç
18° 04' 43"
Venüs
Boğa
04° 07' 23"
Mars
Koç
01° 40' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 59"
Satürn
Balık
16° 47' 44"
Uranüs
Boğa
22° 29' 33"
Neptün
Balık
28° 59' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 04"
Lilith
Başak
23° 37' 08"
True Node
Koç
15° 21' 25"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>