Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gündemi Takip Ediyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Gereğinden hızlı hareket ettiğiniz sürece her şey daha da karmaşık olabilir.

Mesleki olarak toparlanmaya çalışın. Gelişmeler üzerinde etkinlik gösterecek olmanız da önemli. Dengeleri lehinize çevirebileceksiniz.

Finansal durumunuzla ilgili bazı kararlar almanız gerekebilir. İyice düşünmeden adım atmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızın içinde yer eden sorulara cevap aramak isteyeceksiniz. Her türlü sıkıntının geride kalma ihtimali var ancak bunun hemen olmayacağını da bilmelisiniz. Belirsizliklerin üstesinden gelmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

5 Ekim 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün maddi konulara odaklanmanız gereken bir gün olacak. Finansal hedeflerinizi belirleyin ve bu doğrultuda adımlar atın.

5 Ekim 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, sosyal medya hesaplarınızda gündeme ayak uydurmaya çalışacaksınız. Fazla şeker tüketiminizi azaltarak, gün içerisindeki hareketsizliğinize çözüm üretebilirsiniz. İşinden memnun olmayan bir Terazi burcuysanız kendinizi daha fazla zorlamak istemeyeceksiniz ve yeniarayışları içerisine gireceksiniz. Hukuksal konularda yeni gelişmeler yaşanabilir. Alacak borç türünden detaylar söz konusuysa, sizin lehinize sonuçlanabilir.

5 Ekim 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hiç düşünmeden içinde yer aldığınız işler size sonrasında üzerinde çok düşüneceğiniz durumlar yaşatabilir. Ne düşüneceğinizi sizin belirleyeceğiniz bir sistem kurmaya çalışmalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olmak sizi gereksiz işlerle vakit kaybetmekten koruyabilir.

5 Ekim 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konulara yönlenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler hakkında araştırmak yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Sevdiklerinizle birlikte olacağınız tatil planları yapabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindehayatında ilişkiler ön plana çıkabilir. Özellikle akşam saatlerinde kariyerinize odaklanabilir, kendinize yeni hedefler çizmek isteyebilirsiniz.

5 Ekim 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı bütün olarak değerlendirmeli, iyi olana şükür edip kötü olanı şifalandırmalısınız. Yorucu birtemposuna girdiniz ve sosyal hayatınızı boşladınız.

5 Ekim 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün senin için yoğun geçecek. İş ve sosyal anlamda sürekli insanlarla görüşmek seni zihnen yorabilir. Zamanını verimli kullanmak için daha dikkatli davranmak sana büyük yarar sağlayacak.

5 Ekim 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün işler tahmin edilemez olacak, bu nedenle son dakika değişikliklerine, iptallere ve olayların içine atılan bombalara karşı dikkatli olun. Hiçbir şey kesin değildir. Bir bakıma neler olup bittiğini bilmemek eğlenceli olabilir. Son zamanlarda hayatınızda o kadar çok rutin var ki, bu kaos günü tam olarak beklediğiniz şey olabilir. Planlar değiştiğinde planları etkili bir şekilde yerine getirme konusunda herhangi bir baskı yoktur. Biraz heyecan arıyor olabilirsiniz ancak her şeyden önce,ortaklarınızın vearkadaşlarınızın sizi kendi paranızı riske atmaya ikna etmesine izin vermeyin.

5 Ekim 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, işinizle ilgili çalışmalarda güçlü bir motivasyon birliğine ihtiyacınız var. Kalabalık ortamlarda bile çevrenizden kopabilirsinizs; birçok arkadaşınızın sizi uzaktan izlemesine neden olabileceğiniz konular var.

5 Ekim 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir başlangıç riskine atılmak için mükemmel bir zaman. Enerjinizi, planlanmış bir projeyi sıfırdan başlatmak için kullanın. Çevrenizdekilere de açılırsanız, ilk adımları atmanızda size yardımcı olacaklar. Yaydığınız pozitif ışık çevrenizdekileri size çekiyor. Yeni kişilerle yeni bağlantılar kurabilir ve diğerlerinin de size destek vereceğinden emin olabilirsiniz.

5 Ekim 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kariyer,hayatınız ön plana çıkabilir. Ayrıca aşk, çocuk konularında kalıcı kararlar alabilirsiniz. Şahane bir gün geçirmenizi dilerim.

5 Ekim 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız karışık ve heyecanlı. Bu konuda dik kafalılık etmeye meyillisiniz. Bir süredir sevgilinizle yaşadığınız ilişkinizde bazı tatsızlıklar var. Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz projede. Öyle ki artık gözünüz hiçbir şeyi görmüyor. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Başarı sizinle. Parasal çalışmalarınızda önemli gelişmeler meydana gelecek.

5 Ekim 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 49' 54" R
Ay
Boğa
14° 59' 45" R
Merkür
Koç
21° 44' 09"
Venüs
Boğa
10° 24' 34"
Mars
Koç
05° 36' 07"
Jüpiter
Boğa
25° 44' 51"
Satürn
Balık
17° 12' 58"
Uranüs
Boğa
22° 47' 13"
Neptün
Balık
29° 07' 43"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
21° 04' 54"
Lilith
Başak
24° 11' 06"
True Node
Koç
15° 21' 45"
Son Güncelleme : 08/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>