Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İletişimde Yoğun Bir Gün! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2023, Pazar

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak kendiniz köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün.

Sizi zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Mesleki olarak daha kontrollü olmanız gerekiyor. Düşüncelerinize uygun adımlar atabileceğiniz bir süreçten geçmektesiniz.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Her türlü olumsuzluğun üstesinden gelebileceksiniz ancak bunun için zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamsal konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Engel teşkil eden her ne varsa onun üzerine gitmeli ve toparlanmanın yollarını aramalısınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Doğru planlama ile her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var.

8 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün, kendinizi içsel olarak keşfetmek ve duygusal dengeyi bulmak için zaman ayırabilirsiniz. Meditasyon veya kişisel gelişim aktivitelerine yönelin. İç huzurunuzu sağlama fırsatını kaçırmayın.

8 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ailesinden uzak yaşayan bir Terazi burcuysanız, akrabalarınızın sorgulayıcı ve ima edici sözleri karşısında kendinize hâkim olamayabilirsiniz. Adını koyamadığınız bir ilişkinin içerisindeyseniz belirsizlik canınızı sıkabilir. Partnerinizin hayatında nerede olduğunuzu bilmek isteyebilirsiniz. Keskin bir konuşma gerçekleştirebilirsiniz. Bugün, telefonunuz hiç susmayabilir. Özellikle akşam saatlerinde yoğun telefon görüşmeleri yapabilirsiniz.

8 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel ve ruhsal olarak nasıl hissettiğiniz size bir yön belirleme konusunda yardımcı olabilir. Operasyonlar, estetik işlemleri ve bunların mali yükümlülüklerinin hayatınızı nasıl etkilediğine odaklanın. Olduğunuzdan daha iyi görünmek adına sadece dışarıdan değil içeriden de müdahale etmeli, çekingenliğinizi bir duruş olarak göstermekten vazgeçmelisiniz.

8 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da eve yönelik bir konu üzerinde düşünmek söz konusu. Arkadaşlarla bir arada olmak da güzel.

8 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu bakış perspektifleri kazanmanız için hayat sizi destekleyecek. Olumlu ve güzel günlere giriyorsunuz.

8 Ekim 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Genel anlamda sabırlı olmaya çalışmak sana yarar sağlayacak. Olaylar karşısında sakinliğini korumaya çalışmak olayların istediğin gibi şekillenmesini sağlayabilir. Ani tepkiler vermekten kaçınmak sana gün boyu kendini iyi hissetme fırsatı verebilir.

8 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün bazı kararsızlıklar olabilir çünkü özellikle ilişkilerle ilgili olarak mantık yerine ego veya duyguya göre hareket etmeye biraz daha meyillisiniz. Fazla düşünmemeye çalışın ancak bugün bir söz verme eğilimindeyseniz, tüm faktörleri göz önünde bulundurduğunuzdan emin olun. Gün, sizi bir şeye olan ilginizi abartmaya veya onu tamamlamak için ihtiyaç duyacağınız zamanı ve enerjiyi küçümsemeye yönelttiğinden, sonunda yük haline gelecek bir zorluk veya projeyi üstlenebilirsiniz. Ayrıcaveya görev dikkatinizi gerektirir ancak enerjinizi nereye harcayacağınız konusunda mücadele ederken dikkatinizin dağılmasına karşı hassassınız. Neyse ki, gün ilerledikçe ana odaklanmanın daha kolay olduğunu göreceksiniz.

8 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Masraflarınızdaki artışların nedeni biraz da kendi hatanız. Bugün alışveriş yaparken, bütçenizi aşabilirsiniz. Düşüncelerinizi karşı tarafa sivri bir dil kullanarak söylemeniz, istenmeyen tatsız olaylara neden olabiliyor.

8 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirlerinize ve planlarınıza yeni bir hız kazandırabilmek ve canlılık katmak için her fırsatı en iyi şekilde değerlendirin. Arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla yapacağınız sohbetler veya dış görünümünüzde yapacağınız bir değişikliğin faydası olabilir. Size sunulan yeni fikirlere ve deneyimlere açık olun, ama sizi asıl yolunuzdan fazla uzaklaştırmalarına da izin vermeyin. Kendinize sadık kalın.

8 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla yeni kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

8 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiyi hep karşınızdakinden bekliyorsunuz. Unutmayın ki vermeden almak olmaz, beraberliğinizi daha mükemmel yapmak sizin elinizde. Bugünyaşamınızdaki insanların işbirliğinden çok duygusal desteklerine ve onaylarına ihtiyacınız var. Birlikte çalıştığınız insanlarla etkili konuşmalar yapabilir, geleceğe yönelik kişisel planlarını paylaşabilirsiniz. Finansal konularda yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler, motivasyonunuzu kaybetmenize neden olabilir

8 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 56' 15" R
Ay
Boğa
01° 30' 30" R
Merkür
Koç
20° 57' 33"
Venüs
Boğa
09° 16' 19"
Mars
Koç
04° 53' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 49"
Satürn
Balık
17° 08' 32"
Uranüs
Boğa
22° 44' 00"
Neptün
Balık
29° 06' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 53"
Lilith
Başak
24° 04' 57"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 07/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>