Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Haziran 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün küçük bir adım atmanız birçok şeyi düzeltecek. Bu adımı atarsanız, kolay unutamayacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Karşılıklı beklentileri, ilk adımı atacak olan hareketlendirecek.

Bazı ortak projelerinizin çabuklaşması için çalışma arkadaşınızla verimli tartışmalara girebilirsiniz. Ekonomik durumunuzu da kariyerinizi de çok olumlu etkileyecek haberleriniz var.

Çok kısa bir süre içinde, uzun süredir umut bağladığınız beklentileriniz gerçekleşebilir. Aldığınız destek sizi epeyce rahatlatıyor, ama bir an önce ayaklarınızın üzerinde durmayı istiyorsunuz.

Atacağınız bir adımla ilgili olarak sizi uyaranlar olabilir. Bazı endişelerinizi ortadan kaldırmanız, olaylara değişik cephelerden bakabilmenize bağlı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yakınlarınızdan özel bir davet alabilirsiniz. Uzun zamandır duygularınız çok hareketli. Çevrenizle iyi ilişkiler kurmak, varolanları da korumak isteyeceksiniz. Çok önemsediğiniz birkaç kişinin sorunları ve talepleri size hiç fazla gelmiyor. Onlara fazla zaman ayırdığınız şeklinde aldığınız bazı eleştiriler ise, kötü niyet taşımıyor.

10 Haziran 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 07:04 itibariyle etkili olacak Ay-Boğa burcu geçişinde, huzurumuz ve güvenliğimiz son derece kıymetli hale geliyor. Bizim için kıymetli olanı koruyacağız ve dışa karşı savunacağız. Hiç kimseye taviz vermekten yana değiliz. Zor kazandığımızı, birilerinin hafife almasından hoşlanmayacağız ve değerlerimizden ödün vermeyeceğiz. Parasal konular da emniyette olma isteğimiz yüksektir. Saat 09:14 Ay-Uranüs kavuşumu, başkalarıyla ilişkimizi maddi-manevi değer ölçülerimize göre ele almamızı ve aradaki farkı tespit etmemizi sağlıyor. Saat 19:21 Ay-Satürn görünümü, güven unsurunu bilhassa önemsediğimiz bu saatlerde huzurumuzu kaçıran insanlardan uzak dururuz. Saat 20:21 Ay-Mars görünümü, güvende yaşamak arzumuzu işaret ediyor. Maddi-manevi açıdan bize baskı uygulayan kişilere ve zorluklara isyan edebiliriz. Saat 21:36 Ay-Kuzey düğüm görünümü, başkalarıyla mecburen kurduğumuz ilişkinin işaretçisidir. Ancak bizim asıl istediğimiz, gönlümüze göre yaşamaktır. Şartlar buna izin vermediğinde canımız sıkılır. Mübarek Kadir geceniz kutlar, her şeyin arzu ettiğiniz gibi olmasını temenni ederim. Huzur dileğimle,

10 Haziran 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın dostlarınla olan ilişkilerin son günlerde daha çok ön plana çıkmaya başlamış olabilir.

10 Haziran 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı davranışlarınız aileniz tarafından hoş karşılanmıyor ve üzerinizde baskı kurulmak isteniyor olabilir. Değişmeniz yönünde sizlere karşı yapılan ısrarcı tutum karşısında sizlerin de artık belli bir karar alarak ailenizle olan bağlarınızı güçlendirmek ve özellikle kendinize olan güveninizi tekrar kazanmak için yeni yollar deneyebilir ve kendinizi bu konuda daha güçlü hissedebilirsiniz.

10 Haziran 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Olumlu düşünceler olumlu sonuçlar getirebilir. Bugün kendinizi daha özgür hissedebileceğiniz olanaklar içindesiniz.

10 Haziran 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İÇİNİZden geldiği gibi davranıyorsunuz. Bu yüzden de bazı insanlar size farklı ya da sahte gelebiliyor. İnsanlarla fazla içiçe bulunmamayı tercih ediyorsunuz.

10 Haziran 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işleriniz ön plana çıkarken, yaşamınızda değer verdiğiniz insanlara kıskançlık, şüphe ve takıntılı duygularla yaklaşmadan varolan sorunların üzerine gitmemeniz gereken bir gündesiniz. Doktor kontrolleri ve evde dinlenmek için ideal zamanda bulunmaktasınız.

10 Haziran 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ister seyahatte olun, ister dış ortamlarda, karşılaşacağınız bazı olaylar size hayatınızı sorgulatabilir. Bunu olumsuz olarak algılamayın. Yaşadığınız dönüşümleri gözden geçirin. Geldiğiniz noktaya baktığınızda şaşıracaksınız.

10 Haziran 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahati sizi orijinal gruplarla buluşturur. Metafizik konular, zihinsel konular, matematiksel bilgiler ilginizi çeker. Politika, siyaset gibi faaliyetlerle ilgilenebilirsiniz. Topluluklara yönelik çalışmalar yapabilirsiniz. Spiritüel çalışmalar sizin için önem kazanır. Ortaklıklar mercek altında.

10 Haziran 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

10 Haziran 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 41' 50" R
Ay
Oğlak
15° 08' 12"
Merkür
Koç
16° 37' 56"
Venüs
Boğa
00° 04' 34"
Mars
Balık
29° 08' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 57"
Satürn
Balık
16° 30' 33"
Uranüs
Boğa
22° 18' 16"
Neptün
Balık
28° 53' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 59"
Lilith
Başak
23° 15' 16"
True Node
Koç
15° 22' 42"
Son Güncelleme : 29/04/2024 16:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>