Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu kez hayatınızın aşkını yaşayabilirsiniz. Bilinçli tercih ettiğiniz yalnızlığınıza artık son verme yanlısı görünüyorsunuz. Yeni yakınlaşmalar sizi heyecanlandırıyor. Bu heyecan çok kısa bir sürede bir ilişkiye dönüşebilir.

Uzun zamandır yaşanan durgunluk giderek yerini hareketliliğe bırakıyor. Bu da sizin motivasyonunuzu arttıracak. Önümüzdeki günlerde yoğun ama zevkli biryaşamınız olacak.

Size ve yakın çevrenize yetecek kadar kazanıyorsunuz. Tek sorununuz kenarda bir birikim yapamamanız. Bu konuda sizi uyaranlar var. Onlara kulak vermeniz yerinde olur.

Hayal kırıklıkları sizi kimi konularda çekingen kılabilir. Hayatınızdaki bazı engellerinize daha girişimci bir bakışla bakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zorlama ilişkilerden kaçınmalısınız. Bugünlerde sorumluluklarınıza ağırlık vermelisiniz. Böylece kafanızı uzun süredir kurcalayan ayrıntılardan kurtulacaksınız. Sosyal hayatınızdaki hareketlenmeler bazı konularda kendinizle barıştığınızı gösteriyor. İnandığınız konulardaki ısrarcılığınız, bugün beklenmedik tepkiler getirebilir.

8 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 00:25 itibariyle Ay-Koç burcunda ilerleyecek. Partnerinizin kendine dönük davranması, sizi rahatsız eder. Buna alışkınsanız bir sorun çıkmaz. Ancak bu tavırlardan hoşlanmıyorsanız, ters bir tepkide bulunabilirsiniz. Benim tavsiyem, istemediğiniz bir şeyi ılımlı şekilde belirtmenizdir. Buna uymuyorsa belli bir mesafe koymakta yarar var. Saat 13:55 Ay-Mars görünümü, partnerimizin ilişkideki tavırları, yaklaşım biçimi, kendinden yana düşünmesi bizim pek işimize gelmez. Arzumuz, tabii ki ortaklaşa hareket etmektir. Bizim biraz daha arkadaşça yanaşmamız, onun da dengeli davranması hoşumuza gidecektir. Bu görünüm özellikle ilişkisinde problem olanların dikkat etmesi gereken bir durumdur. Henüz ilişkisi yeni başlayanlar açısından bu görünüm, karşı tarafın kendine has duruşundan etkilenmeniz anlamına gelebilir. Saat 13:57 Ay-Satürn görünümü, başkalarının sürekli kendi isteklerini size dayatması canınızı sıkar. Oysaki siz yaşamak, canlanmak, huzur bulmaktan yanasınız. Bu saatlerde sabırlı olmakta zorlanırsınız. Saat 16:20 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişkide bencil davranmayan, ortaklaşa hareket edebilen, uyumlu ve dürüst birisiyle yaşama arzumuzu işaret ediyor. Ancak böyle biriyle yarınlarda mutlu olabiliriz. Buna göre ilişkimizi veya ilişki seçeneklerimizi gözden geçireceğiz. Bereketli bir gün geçirmeniz dileğimle,

8 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikir ayrılıkları ve bireysel hareket etme isteği, ortaklığınla ilgili değişiklikler yapmana sebep olabilir.

8 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaptığınız gündelik planlar gelecekle ilgili bazı çalışmalarınızda işinize yaramayabilir. Bundan dolayı da zor durumda kalabilir ve bazı konularda daha farklı planlamalar yapma yoluna gidebilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmeniz ve isteklerle maddi imkanları dengelemeniz gerekebilir.

8 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün beraberliklere, evlilikle ilgili konulara vurgu var. Uğraştığınız konulara uyum ve zarafet getirmek için çaba sarf edebilirsiniz Geleceğiniz ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde denge, uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklaşa işlerde oldukça hızlı kararlara varmanız mümkün.

8 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkileriniz açısından hareketli bir gün olabilir. İlişkiniz, evliliğiniz veya ortaklığınızla ilgili düşüncelerinizi söylemekten çekinmeyeceksiniz. Mistik ve psişik konulara ilginiz artabilir.

8 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınıza ve ailevi konulara odaklanabilir, onların problemleri ile meşgul olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sıcak ve sevgi dolu tavırlarla yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

8 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız planlarda mantıklı olabilirsiniz. Bazı parasal işlerinizi halletmeli vehayatınızdaki oluşumları destekleyecek kararlar içinde olmalısınız.

8 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin heyecanı dorukta. Adeta bir çocuk gibi isyankar ve talepkar bir tavır sergileyebilir. Ona sabırla yaklaşmalısınız. İlişkilerin aniden kopmasına asla izin vermemelisiniz. Zira bugün alınan kararlar kalıcı olamayacaktır. İkili ilişkilerde sinir kat sayısı çabuk yükselir tahammülün az olduğu bir günle karşı karşıyasınız. Hak, hukuk, adalet peşinde koşayım derken karşınızdakilere çok fazla tolerans göstermek uzun vadede sizi yorabilir.

8 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece hareketli olacağınız bir dönemdesiniz. Önümüzdeki haftalarda büyük bir çıkış yapacaksınız. Dikkatli olmanız gereken konuların başında ise maddi durumunuz geliyor. Ödemeniz gereken bir borç, faturalar derken elinizden umduğunuzdan fazla miktarda çıkabilir.

8 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 29' 42" R
Ay
Oğlak
12° 20' 53"
Merkür
Koç
16° 34' 02"
Venüs
Koç
29° 49' 10"
Mars
Balık
28° 59' 11"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 02"
Satürn
Balık
16° 29' 26"
Uranüs
Boğa
22° 17' 33"
Neptün
Balık
28° 52' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 17"
Lilith
Başak
23° 13' 53"
True Node
Koç
15° 23' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>