Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni sapmalar ikiniz için de hiç olanaksız görünmüyor. İlişkinizde ego çatışmaları gözleniyor. Sevgilinizin içinde duygusal bir boşluk var. Siz buna rağmen çoğunlukla onsuz bir hayatın içindesiniz.

Yapacağınız bir görüşme sizi umutlandıracak. Bir gelişmeyle ilgili gelen haberler sizi sevindiriyor. Fakat, gerçekten öyle mi olduğu yolunda bazı güvensizlikleriniz de yok değil.

Çoktandır gündeminizde olan bir katılım işiniz var. Gerekli parayı ancak belli görüşmelerden sonra bir araya getirebileceksiniz. Bir alımın gerekliliği konusunda kafanız karışmış görünüyor.

Sonuçlandırmak isteyip engellendiğinizi düşündüğünüz ilişkilerde problem kendiniz olabilirsiniz. Bir ölçüde özgüvensiz bir izlenim verdiğiniz sorunlu bir ilişkinizi bitirmeniz için sizden başka engel görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğallığınız, içtenliğinizle ilişkilerinizde kolay kabul görmüş, yadırganmayan bir ağırlığınız var. Bazı sorunlarda tartışılmaz otorite gibi görülebiliyorsunuz. Birkaç gün içinde birtakım sıkıntılarınız olabilir, bunların bugünden önünü almanız gerekiyor. Özgüvenli biri bilinmenize rağmen birtakım ilişkilerinizde etki altında görünüyorsunuz.

7 Haziran 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 08:58 Güneş-Neptün görünüm etkisinde, duygular inişli-çıkışlıdır. Bu Oysaki araştıran, doğruyu bulmaya çalışan ve hayatını hakikat temeline oturtan birey yanlışa izin vermez, yanlış seçimde bulunmaz. Sağlığına, alışkanlıklarına dikkat eder. İşine geldiği gibi kararlar almaz, bilakis dış dünyaya bakar, etrafı gözlemler, ham bilgiyi süzer ve ona göre â€'evet benim için doğrusu bu olmalı diyerek ilerler. Saat 09:35-8 Haziran saat 00:25 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Sakince hareket edilmesi, girişimlerde dikkatli olunması gereken bir gündeyiz. Net karar vermek kolay değil. İstekleriniz birileri tarafından engellendiğinde veyahut kendinizi rahatsız hissettiğinizde, bunun sadece size özel bir durum olduğunu sanmayınız. Çünkü bu gökkubbede hepimiz aynı havayı soluyoruz. Yani çevremizdeki kişiler de bu saatlerde zorlanabilir. Gün boyunca her şey gönlünüze göre olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

7 Haziran 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde rekabet içinde olduğun kişiyle işle alakalı bir tartışma yaşayabilir ve bunu paylaşabilirsin.

7 Haziran 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maneviyatınızı güçlendirecek ve olaylara daha fazla ruhsal pencereden bakabileceksiniz. Duyduğunuz sözler yaşadığınız bazı olaylar sayesinde şimdiye kadar doğru bildiğiniz bazı yanlışların farkına varabilir ve kendinizi inançlarınız konusunda tekrar yenileyebilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili başlatmak istediğiniz projeleri kafanızda tasarlamak adına verimli bir gün.

7 Haziran 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularınızda elinizde olmayan sebeplerden dolayı gerginlik yaşamanız olası. Ortak konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Kriz yaratan koşullar gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizi daha gerçekçi yönetmeye bakmalısınız. Farkında olmadan ilişkinizi kendi hayallerinize uydurmaya çalışabilirsiniz.

7 Haziran 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda başarı olasılığınız yüksek. Gençler haberler alacak ve yepyeni işler bulacaklar. Yıldızlar ilk istikrarlı işini arayanlar için özellikle olumlu bir konumda olacak.

7 Haziran 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun yol ve yolculuklar yapıyorsanız, plan ve programlarınıza sıkı sıkıya bağlı kalmanız gereken bir gün olabilir. Zira kontrolünüz dışı durumların kolayca etkisinde kalabilirsiniz.

7 Haziran 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Medya, eğitim, seyahat ve ticarete dayalı işlerinizde aldanmalara açık olacaksınız. İş alanlarınızda her şeye bu kadar çok anlam yüklememeye çalışın. Gerçekçi olmalısınız.

7 Haziran 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündelik hayattaki kafa karışıklığınız bugün size yanlış kararlar aldırabilir. Yüzünüze gülüp, arkanızdan konuşan kimselere karşı dikkatli olun. Herkesi kendiniz gibi sanmayın. Çalışanlarınızın özel sağlık sorunları sizin pek çok işi üstlenmek zorunda kalmanıza neden olur. Bu da sağlığınızı olumsuz etkiler. Zehirlenmeler, böcek sokmalarına karşı dikkatli olun. Alacak verecek dengeniz arasındaki bağı tekrar gözden geçirin.

7 Haziran 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

7 Haziran 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 48" R
Ay
Oğlak
14° 12' 22"
Merkür
Koç
16° 36' 37"
Venüs
Koç
29° 59' 26"
Mars
Balık
29° 05' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 58"
Satürn
Balık
16° 30' 11"
Uranüs
Boğa
22° 18' 01"
Neptün
Balık
28° 52' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 45"
Lilith
Başak
23° 14' 49"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>