Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondaki değişikler sizin düşündüğünüzden çok başka nedenlere bağlı olabilir. Yeni bir etkilenme içinde olmasından korkuyor ve bu korkuyu kendinizden bile gizlemeye çalışıyorsunuz.

İş ve aşk sorunlarınızı birbirinden ayırmanız gerekiyor. Pek sorunlu olmayanhayatınız özel ilişkinizdeki sorunlardan etkileniyor. Birbağlantınızdan şu günlerde birtakım şikayetler alacaksınız.

Evinize bu sıralar iyi para girmesi, daha sıkı bir oto kontrolü gereksindirebilir. Bir satış işiniz var, uzun zamandır sürüncemede görünüyor. Ondan şu günlerde bir haber alabilirsiniz.

Çok haklı olduğunuz ve son derece objektif baktığınıza inandığınız durumlarda, kendinizle tekrar, tekrar tartışın. Sizden daha sağduyulu yaklaşan biriyle çelişkiniz var. Bu ilişkide bazı önyargıları geri plana almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir problemin üstüne, sonucuna yalnız katlanacağınız endişesiyle gitmiyorsunuz. Problemin içindeki diğer kişilerin, buna hazır olduklarından kuşku duymamanız gerekiyor. Son günlerde içine düştüğünüz çekingenlik, sizi bu hafta terk edecek. Bu duygudan kurtulduğunuzda, çekingenliğinizle hesaplaşmalar içine gireceksiniz.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 13:53 olana dek Ay-Boşluk etkisi devam edecek. Aşk hayatınız veya günü gerilimsiz ve özgür bir şekilde geçirme isteğiniz yoğun. Ancak bu süre içinde çevrenizdeki insanlara anlayışlı davranmalıyız. Saat 13:53 itibariyle Ay-Balık burcunda ilerleyecek. Sıradan dünyanın telaşını geride bırakıp, iç dünyamıza yöneliriz. Bazen endişeli oluruz, bazen de insanları anlamaya çalışırız. Sınırlanmak istemeyiz. Sevdiklerimize düşkün oluruz. Fakat birine kırılmışsak, öyle rol filan yapmayız. Saat 15:57 Ay-Uranüs görünümü, sevdiklerimize karşı aşırı duyarlılığımızın işaretçisidir. Destek veririz, sağlıklı olalım, huzurlu yaşayalım isteriz. Maddi açıdan güçlü olmayı istememizin nedeni de budur. Yardımcı olayım, kendim de rahatlayayım diye düşünürüz. Gün, güzellikleriyle bizleri mutlu etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

5 Haziran 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yapmaya bir türlü cesaret edemediğin ya da ertelemek zorunda kaldığın konular karşına gelebilir.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Heyecanlı konular yaşamınızda hızlı bir şekilde gelişim gösterirken güvenliğinizi ilgilendiren konulara karşı toleransınız daha da azalabilir. Bu konuda kendinizi daha fazla güvende hissetmek isteyebilirsiniz. İlişkilerde ise risk almaktan kaçınmanız ve daha fazla uzlaşmanız gereken olaylarla mücadele edebilirsiniz.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ortamında dengeli ve objektif olmaya özen göstermeye çalışabilirsiniz. Ancak bugün fedakarlıklar ve hassasiyetler sizi oldukça yorabilir ve zamanınızı alabilir. Kendiniz haricinde devamlı başkalarını düşünüp, onlar için emek harcamaya meyilli olmanız mümkün. Bu durum sizin için yıpratıcı olabilir. Düşünmek ve sınırlarınızı belirlemeniz için kendinizle baş başa kalmaya ihtiyacınız var.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyimser hissedeceksiniz. Hayal gücü gerektiren konulara yönelik çalışmalar yapanlar için verimli bir zaman. Evinizde olmak ve sevdikleriniz ile birlikte vakit geçirmek moralinizi yükseltecek. Hayallerinizi ve isteklerinizi ortaya koyup güçlü kişiler ilebirliği yapabilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunmak için kuvvetli arzular duyacaksınız.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Işığınızı, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyip, ilişkilerinizde güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz, basın, yayın, yurtdışı bağlantılı işler, yolculuklar, eğitimler ve medyadan destek görebileceğiniz, ilişkilerinizde etkili iletişim kurabileceğiniz pozitif bir günden geçmektesiniz.

6 Haziran 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yol ve yolculuk planları yapmak için harika bir gün olabilir, pek çok fırsatı, imkanı değerlendirebilirsiniz. İş hayatında da güçlü kişilerle bir araya gelebilirsiniz, dengeleri gözetmeniz gerekiyor.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evle dış kariyer arasındaki ilişkilerin gerildiği bir gün sizi bekliyor. Annenizle olan ilişkinize özellikle dikkat edin. Para konuları, ortak mal varlıkları alanında sürpriz gündemlerle karşılaşabilirsiniz. Aile büyüklerinin aldıkları kararlar elinizi, kolunuzu bağlayabilir. Size istediğiniz gibi hareket etmenizi zorlaştırır. 'Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır' lafını unutmayın. İkna sanatı kuralları işe yarar.

6 Haziran 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

5 Haziran 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 48' 19" R
Ay
Oğlak
16° 37' 42"
Merkür
Koç
16° 40' 06"
Venüs
Boğa
00° 12' 47"
Mars
Balık
29° 13' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 30"
Satürn
Balık
16° 31' 08"
Uranüs
Boğa
22° 18' 39"
Neptün
Balık
28° 53' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 22"
Lilith
Başak
23° 16' 01"
True Node
Koç
15° 22' 28"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>