Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendinden Eminsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2022, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 100%

Evinizdeki yanlış iletişim, ev içindeki ve dışardaki olası çıkar çatışmalarıyla birlikte aile üyeleri arasında bazı geçici sürtüşmelere neden olabilir. Ancak, dikkatli bir açıklama ile çözülemeyecek hiçbir şey yoktur. Bu sayede bugün sizin ve aileniz için çok mutlu bir zaman haline gelebilir, yeni yakınlık ve anlayış bağları oluşabilir. Evi yeniden şekillendirmek veya yeniden dekore etmek için iyi bir gün ve herkes bir araya geldiğinde harika sonuçlar elde edeceksiniz.

Bugün alışılmadık bir şekilde ilham bulabilirsiniz. Bazı ilginç fikirler birden bire ortaya çıkabilir. Birdenbire hikaye yazma, resim yapma ya da müzik yapma ile ilgili yaratıcı bir projede çalışma dürtüsü hissedebilirsiniz. Bu tutkuları şımartmak için zaman ayırmaya çalışın. Kendinizi sanatsal bir şekilde ifade ederken çok heyecanlı ve coşkun hissedebilirsiniz. Kendinizi yaratıcı olarak görmeseniz bile, bugün hayal gücünüzü kullanın.

Kariyer ve para konularındaki olaylar bugün hayatınızın ön sıralarında yer alabilir.İşte yaşamınızdaki bir başarınız, kazancınız artmasına neden olabilir veya maddi açıdan bir talih kuşu kendi başınıza yeni bir yol izlemeniz anlamına gelebilir. Gün boyunca çok fazla düşünebilirsiniz bu yüzden kendinize biraz vakit ayırmanız çok önemli. Daha sonrasında, çıkıp eğlenmek isteyeceksiniz.

Başkalarıyla etkileşimine dikkat etmelisin. Kontrolü elde tutmak konusunda bugün aksaklıklar yaşayabilirsin ve özellikle hassasiyet konusunda bir dakikan öbür dakikanı tutmayabilir. Yine şu hız treni misali inişli çıkışlı günlerden birindeyiz. Modunda bir uçtan ötekine doğru değişirken, ifadelerin ve kararların konusunda dikkatli olmalısın. Sonrasında söylediğine ve yaptığına pişman olabileceğin şeyler gerçekleşebilir.Uzun vadede fazla etkisi olmayan küçük sorunlar canınızı sıkmasın. İnsanlar aşırı titiz olabilir ve maceraperest mizacınızı topa tutabilirler. Gücünüzün büyük bir kısmı her şeyin iyi yanını görmekten ve insanlara potansiyellerini tam anlamıyla kullanma yönünde ilham vermekten geliyor. Başkaları aynı şeyi yapamadığı için bunalıma girmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü arkadaş grubuyla geçirmek isteyebilirsin. Onların ayarladığı bir etkinliğe katılmak seni fazlasıyla meşgul edecek. Yeni insanlarla tanışıp bakış açını geliştirmek sana keyif verebilir.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yeni yıla girerken pek çok konuda kararlar almış olabilirsiniz. Ancak bu kararların karşılığını hemen göremezsiniz. Sabırsızlık etmek yerine kararlılıkla hareket etmek size uzun vadede daha fazla kazanım sağlar.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni kararlar ve oluşumlar için, risk almadan, kendinden emin olarak hareket edeceksin. Evinin atmosferini değiştirmek için çeşitli bitkileri araştırmaya karar verebilirsin. Geçmiş dostluklarının yeniden iletişime geçmesi, eski günleri özlediğini hissettirecek. Saçlarında farklı bir rengi denemek için güzellik merkezine adım atabilirsin.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize karşı birikmiş düşüncelerinizi açıklamak isteyebilirsiniz. Bu durum sizi yüklerinizden kurtulma imkanı verirken bir yandan karşı tarafa saldırgan görünmenize neden olabilir. Nezaketinizi bozmadan istemediğiniz olayları dile getirin.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizdeki olaylarda kendinizi fedakâr hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylar da sıkışma hissedebilir. Sonrasında kabullenme içine girebilirsiniz. Karşınızdakilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olmalısınız. Sosyal konulara yönleneceğiniz zamanlar olabilir.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda atak ve cesur davranmaya, yaptıklarınızı görünür kılmaya gayret edin. Burada kişisel önlemlerinizi almanız oldukça önemli. Kırıcı olmayın.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birisinin sekreteri vazifesi görmek ve arayan insanların bıraktığı mesajları tutmak hoşunuza gitmiyor. Ancak bugün başka birisinin yokluğu ya da başka bir projeye katılması nedeniyle bu görevi üstlenmek durumunda kalabilirsiniz. Gelen tüm mesajları dikkatli bir şekilde not alın; zira zamana duyarlı ve önemli olabilirler. Bu mesajları sanki size gönderilmiş gibi titizlikle kaydetmeye özen gösterin.

10 Ocak 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın bir ilişki şu anda zorlu bir süreçten geçiyor olabilir, ancak kendinizi güvende hissettiğiniz bir yerde kendi başınıza zaman geçirmek, nasıl tepki vereceğinizi anlamanıza yardımcı olabilir. Nerede durduğunuzu bilerek geldiğiniz sürece, karşınızdaki kişiyle verimli bir konuşma yapabilirsiniz. Aşırıya kaçmadan duygularınızı ifade edebilirseniz bu fırtınalı süreci dindiren kişi olabilirsiniz.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, karşıt burcunuzda ilerliyor. Yaşadığınız aşkın rengi ne olursa olsun, içinizde nedenini bilmediğiniz bir boşluk var. Yaşamı her an kucaklayan sıra dışı kişiliğinizi, birilerine anlatmak için zaman kaybediyorsunuz.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya başlarken ilişkinizle ilgili konuları önceliğiniz yapabilirsiniz. İlişkinizde dengeleri korumaya çalışıyorsunuz. Sert diyaloglara karşı dikkatli olun. Öğleden sonradan itibaren parasal konular gündeminize geliyor.

10 Ocak 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinse olan duygularınızı açmanız için uygun bir dönem değil. Yaza doğru özlemini çektiğiniz aşkınız hiç ummadığınız bir yerde karşınıza çıkacak. Fikirleriniz bir tenis topu gibi oradan oraya gidiyor. Çevrenizdeki her şey değişiyor. Bu kaostan kurtulmanız için biraz huzura ihtiyacınız var. Söylemek isteyip de söyleyemediğiniz şeyler de sizi strese sokuyor. Strese girmemek için içinizden geleni söyleyin. Parasal kaynaklarınızı iyi değerlendirmeli, ani harcamalar yapmamalısınız.

10 Ocak 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 19' 12"
Ay
Kova
22° 18' 29"
Merkür
Koç
17° 45' 58"
Venüs
Boğa
03° 24' 16"
Mars
Koç
01° 13' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 47"
Satürn
Balık
16° 44' 44"
Uranüs
Boğa
22° 27' 32"
Neptün
Balık
28° 57' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 07"
Lilith
Başak
23° 33' 15"
True Node
Koç
15° 20' 51"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>