Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Akışına Bırakıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2020, Pazartesi

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün birine ulaşmaya karar verebilirsiniz. Genel olarak, tamamen bağımsızsınız. Kendinizi, size gelen herhangi bir zorlukla başa çıkabilecek bir savaşçı olduğunuzu düşünüyorsunuz. Fakat şu anda yaşadığınız bir şey kendinizi dışlanmış hissetmenize neden olabilir. Biriyle paylaşmanız gereken endişeleriniz olabilir. Güvenilir bir arkadaşınıza veya sevdiğiniz birisine kendinizi açın, daha iyi hissedeceksiniz!

Bugün gaza gelmiş olabilirsiniz, coşku ve sabırsızlık duygularına yakalanmış olabilirsiniz. Fakat başkalarını sizin bakış açınızı görmeye ikna etmek biraz zaman alabilir. Sizin gibiler doğuştan muazzam bir doğal tutkuya sahiptirler, fakat aynı zamanda zaman konusunda sabırlı olmayı da öğrenmelisiniz. Bulunduğunuz çevrenin parlak fikirlerinizi ciddiye alması birkaç hafta sürebilir. Ya da o çekici meslektaşınızın sizinle romantik bir şekilde ilgilenmesi biraz zaman alabilir!

Bugün, ailenizin size bıraktıkları konusunda bir hassasiyet yaşabilirsiniz. Ailenizden size kalan sizin için çok fazla önem arz ediyor. Bu bir ev, para veya başka bir kaynak, bir hikaye, kıymetli bir eşya ya da bir işletme olabilir. Fakat bu şey her ne ise, bugün size her zaman olduğundan daha değerli gelebilir. Kendinizi diğer aile üyelerine bu miras hakkında bir şeyler anlatırken bulabilir hatta belki de bu hassasiyeti onlara da geçirebilirsiniz.

Biraz gerilim havaya hakim olabilir; ve bunun sorumlusu sen olmayabilirsin bile. İnsanlar sinirli ve gergin olabilirler; hisleri de oldukça kuvvetli olabilir. Küçük bir kıvılcımın ortalığı ateşe vermesine izin verme. İnsanların dramalarına dahil olma; kendi halinde ol. Zaten kendi draman sana yeter.Ne kadar yoğun ve olaylı bir aydı! Olanları yazsanız roman çıkar! Aslına bakılırsa bugün, yaptıklarınızın etkilerini değerlendirmeye başlamak için iyi bir gün. Yeterince cesur davranmadığınıza kanaat getirebilirsiniz, ancak duruma tarafsız bir biçimde bakabilmeniz için henüz çok erken. Verimliliğiniz hakkında yargıya varmadan önce kendinize biraz zaman tanıyın...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birini eğitmen gerekebilir. Yetenek öğrenmesi gereken insanlar çevrede geziniyor olabilir. Çevrende bir şeylerle boğuşan insanlar olabilir. Belki bilmedikleri bir şeyi sen biliyorsundur. Biraz bu kişiye vakit ayır ve yardım edip edemeyeceğini gör. Onlar bilgilenirken; sen de özgüven kazanabilirsin.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Fiziksel ve zihinsel enerjiniz çok yüksek bugün kendinize güvenin. Mümkün olduğu sürece bu yeni motivasyondan yararlanın, çünkü bugün çabalayabileceğiniz herhangi bir hedef üzerinde kesin ilerleme kaydedebilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı ayrılıklar ve bazı bitişler yaşadığın bir günde olabilirsin. Gözlemlerine devam ettiğin bugünde her şeyin olması gibi olduğunu görüyorsun. Yakın birarkadaşının iyi gittiğini düşündüğün kariyeri bir anda son bulabilir. Buna şahit olmak belli kaygılarının doğmasına sebep olabilir. Bir şeyleri fark edip kendini düzene sokabiliyorsun. Plan yapmayı istemeyebilir, akışına bırakarak güne devam etmeyi isteyebilirsin. Kamu personeli bir Terazi burcuysan, bugün karşılaştığın durumlar karşısında sakinliğini koruyorsun. İlişkilere karşı heyecanın bugün daha az.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde var olan problemleri tatlıya bağlayabilirsiniz. Yalnız kafanızı karıştıran ve sizi şüphelere doğru iten konulara karşı aceleci bir yaklaşım sergilemeyin.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uğraştığınız konularda bilgi eksikliklerinden dolayı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz nedenlerden dolayı kayıplar olabilir. Kendi iç dünyanızla ilgili konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cesaret gerektiren mevzulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Çevresel değişiklikler olabilir. Gün içinde kabullenme içinde olabilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde mesleki anlamda olumlu bir süreçtesiniz. Maddiyatınızın yeterli geleceği, kariyerinizde olumlu bir sürece geçeceğiniz bir dönemdesiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Başak burcunda ilerlerken kontrol edemediğiniz birtrafiğiniz olabilir. Planlı ve düzenli hareket etmek hayatınızı kolaylaştırabilir. Unutkanlığa ve dalgınlığa dikkat etmelisiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki küçük şeylere şükretmek için yeteri kadar zaman ayırıyor musunuz yoksa kafanız büyük hedeflerle o kadar meşgul ki bunu unutuyor musunuz? Bugünkü ana sorunuz bu olmalı.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcunda seyahat edeceği bugün kendinizi içe kapanık hissedebilirsiniz.İç dünyanızdaki huzuru yakalamak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Spiritüel yönünüzü güçlendirecek aktivitelerde bulunmaktan keyif alırsınız. Çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda duygusal kararlar alabilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeylerin gizli tutulduğuna dair bir kanıya sahip olmanıza neden olabilecek belirsizlikler ile karşılaşabilirsiniz. Vaktinizi, bu kanınızın doğru olup olmadığını öğrenmek için harcamanız mümkündür. Diğer taraftan, siz de bazı işlerinizi gizli yürütmeyi daha doğru bulabilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftaya hırslı bir başlangıç yapıyorsunuz. Aksiyon gücünüz giderek artıyor. Son zamanlarda oldukça hareketlisiniz. Bu harekethayatınıza da yansıyor. Aşk hayatınız konusunda kafanız karışmış olabilir veya bir sebepten umutsuzluk besliyor olabilirsiniz. Evren sizi şaşırtacaktır.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Samimi davranışlarınızla dost çevrenize güven veriyorsunuz. Prensiplerinize bağlılığınız, kimi zaman zor bir insan da yapabiliyor sizi. Bazı kararlarınızı o kadar da ince eleyip sık dokumanız gerekmeyebilir. Bugünlerde ailenize düşkünlüğünüzün artması, duygusal bir ihtiyaca cevap verdiği gibi, aile içindeki bazı küçük sorunları da ortadan kaldırabilir.

10 Şubat 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 08' 53" R
Ay
Koç
04° 22' 06"
Merkür
Koç
19° 33' 11"
Venüs
Boğa
06° 59' 50"
Mars
Koç
03° 28' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 47"
Satürn
Balık
16° 59' 29"
Uranüs
Boğa
22° 37' 36"
Neptün
Balık
29° 03' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 49"
Lilith
Başak
23° 52' 40"
True Node
Koç
15° 24' 28"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>