Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Zekanı Kullanıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 20%

Aşk ve romantizm bugün için gündeminizde en üst sırada. Sevgilinizle, yalnız kalmak ve konuşmak için arkadaşlarınızla buluşmaktan vazgeçebilirsiniz. İyi iletişim kuruyorsunuz ve aranızdaki yoğun hisler ikinizin de birbirinizi tanımanızı (belki utandırıcı bir şekilde) sağlayabilir. Bir süredir birlikteyseniz, ilişkinizi bir adım daha ileri götürmeye, belki evlenmekten bahsedebilirsiniz. Günün tadını çıkarın.

Üzerinde çok fazla çalışmak zorunda kalmadan işleriniz bugün çok iyi gidecek. Tam da sizin sevdiğiniz gibi. Beklenmedik bir servet aniden kapınıza çalarsa şaşırmayın. Hakediyorsunuz. Sohbetlerin birçok yönden son derece faydalı olacağını göreceksiniz. İmkansızı mümkün kılmak için kaynakları, fikirleri ve iradeyi birbirine bağlayabilirsiniz. Kendinize güvenin; zirveye çıkacaksınız.

Ne zamandır bir yazar olarak bir şeyler yapmak istiyordunuz, şu an tam da zamanı! Kesinlikle hayal gücünüz çok geniş. Ciddi bir şekilde yazı yazmaya çalışırken biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Yazar olmayı bu kadar ciddiye almayın. Yazın gitsin! Ve her şeyden önce, Yazdıklarınızı insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Kabuğunuzdan çıkmanız için bir yazar grubuna danışabilirsiniz.

Sıradışı ve garip olmakta kendini özgür hisset. Gerçeklikten biraz uzaklaş. Daha özgür bir düşünce yapısına gir. Birkaç film kirala; daha da iyisi kendin film yap! Kendini kıyafetler al; duvarlarını boya, evini dekore et. İçindeki özgür ruh bırak dışarı çıksın. En büyük fantezilerini insanlarla paylaş. Bırak hayallerin bugünü yönetsin.Çok fazla tamamlanmamış göreviniz veya angarya iş, onları yapmanız için baskı hissetmenize yol açabilir, gereksiz bir stres ya da gerginlik yaşayabilirsiniz. Keninizi sakinleştirin, eğer bir kaçından bugün kurtulmanız gerekiyorsa panik yapmayın. Muhtemelen her zamankinden daha duygusal hissediyorsunuz, bu yüzden çevrenizdeki insanlardan da mutsuzluk kapabilirsiniz. Periyodik aralar verin ve yürüyüşe çıkın. Bu kafanızı boşaltmanıza ve daha net düşünmenize yardımcı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinde başkalarından olumlu geri bildirim alabilirsiniz. Bazen takdir edilmediğinizi hissediyorsunuz, ancak bugün büyük iltifatlar işitebilirsiniz. Belki de üstlerinizden biri emeklerinize verdiği desteği gösterebilir ya da görüşlerine değer verdiğiniz birinden hak ettiğiniz övgüyü alabilirsiniz. Öyle ya da böyle değerinizin bilindiğini hissedeceksiniz. Alkışları kabul edin ve eğilip selam verin!

7 Şubat 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendinizi biraz yalnız hissediyorsanız müzikten destek alabilirsiniz. Müzik genellikle konuşma kadar güçlü bir etkiye sahiptir. Hassas doğanız ritimlerle huzur bulacaktır. Favori müzikleri dinleyin, şarkı söyleyin, hatta dans edin. Günün tadını doyasıya çıkarın!

7 Şubat 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenin içinde bulunduğu sorunlar seni üzüyor. Onların bu problemlerin üstesinden gelmesi için maksimum efor sarf edebilirsin. Pratik zekanı devreye sokarak birçok durumu çözme konusunda takdire şayan bir performans gösteriyorsun. Kendi işini kurmak isteyen bir Terazi burcuysan, emin olmadığın kişi ve ortaklar seni alternatifkollarına yönlendirebilir. Maddi anlamda farklı fırsatlar sayesinde ihtiyacın olan birikimi yapabilirsin. Evli olan bir Terazi burcuysan, eşinin son zamanlardaki fazla harcamaları gündeme gelebilir.

7 Şubat 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik sorumluluklar size kendinizi bugün yorgun hissettirebilir ama bu duruma karşı yine siz, başlatıcı enerjiniz ve sonuç odaklı tavrınızla çözüme kavuşturacaksınız.

7 Şubat 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Toplum önünde olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızdaki sorumluluklarınız için heyecan duyabilirsiniz. Bazı davranışlarınızda abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. Annenizle ilgili konuları göz ardı etmemeye özen gösterin. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

7 Şubat 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Pratik zekanı devreye sokarak birçok durumu çözme konusunda takdire şayan bir performans gösteriyorsun.

7 Şubat 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sizin için önem teşkil edebilecek görüşmelerde yer alabilir, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda sürpriz tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Haberleşme, görüşmeler ve yakın çevre ilişkilerinde fırsatlar elde edebileceğiniz bugün, akşam saatlerinde iletişim alanında geçmiş düşüncelere yer vermemeye ve bugüne odaklanarak sevdiklerinizle iletişim kurmaya yönelmeniz faydalı olacaktır.

7 Şubat 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önünüze çıkan fırsata balıklama atlamalısınız yoksa uzun bir süre daha bulunduğunuz yerde saymaya devam edeceksiniz. Riskli bir fırsat olabilir ancak bunu değerlendirmek zorundasınız.

7 Şubat 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcundaki seyahatine devam ediyor. Kariyer hayatınız ile aile hayatınız arasında dengeyi bulmak bugün kolay olmayabilir.Kariyer hedeflerinizi ve hayattan beklentilerinizin neler olduğunu sorgulayabilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Venüs'ün Koç burcuna girişi ile ilişkilerinizde daha savaşçı bir tavır benimseyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

7 Şubat 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzaklaşmak istiyorsunuz. Bir şekilde kendinize dışarıdan bakmaya ve belki biraz dinlenmeye ihtiyacınız var. Sürekli çevrenizi, arkadaşlarınızı veyerindekileri idare etmek, düzeni ve ahengi korumaya çalışmak sizi yoruyor, yıpratıyor olabilir. Haklısınız. Yine de bu dönemi çalışmakla geçirmek geleceğiniz için önemli olacaktır.

7 Şubat 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hedeflerinizle, planlarınızla dikkat çekmeyi sürdürüyorsunuz. Başarılarınızla takdir ve alkış toplayabilirsiniz. Kadınlardan iyilik ve destek göreceğiniz bir gün olabilir. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili gelişmeler dikkat çekebilir.

7 Şubat 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; yönetici gezegenin Venüs' ün karşıt burcuna geçmesiyle birlikte karşındakilerden yana şansın artabilir. Hem sosyal hem de romantik ilişkilerde fırsatlar yakalayabilirsin. Ancak bugün sana duygusal yük getiren gelişmeler yaşayabilirsin. Maddi konularda daha gerçekçi olman gerekebilir.

7 Şubat 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 51' 07" R
Ay
Balık
29° 53' 38"
Merkür
Koç
19° 20' 25"
Venüs
Boğa
06° 37' 15"
Mars
Koç
03° 14' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 29"
Satürn
Balık
16° 57' 58"
Uranüs
Boğa
22° 36' 33"
Neptün
Balık
29° 02' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 48"
Lilith
Başak
23° 50' 38"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>