Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gözlemci Tarafın Ortaya Çıkıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 20%

Etrafınıza arkadaşlarınızı ve ailelerinizi toplamak için güzel bir gün. Bir süredir görmediğiniz sevdiklerinizle bağlantı kurarak, brunch veya akşam yemeği organize edebilirsiniz. Biri bir doğum günü veya yıldönümü kutluyorsa, belki onlar için küçük bir parti düzenleyebilirsiniz. Size her zaman destek veren kişilere desteklerimin karşılığını vermek isteyeceksiniz o yüzden cömert olmaya çalışın.

Bu sabah gururla ayağa kalkın ve emirlerinizi yeni güne yağdırmaya başlayın. Mükemmel bir şekilde çalışacağınızı bilerek kendinize güvenle yaptığınız her şeyde baskıcı bir tutum sergileyin. Başarıya karşı iştahınız yüksek olacak ve midenizdeki boşluğu kolayca doldurma imkanınız olduğunu göreceksiniz. Seyahat ve kültür heyecanınızı hareketlendiren maceralara atılın.

İş hayatınıza odaklansanız iyi olur çünkü bugün duygusal anlamda bir roller coaster olacak gibi görünüyor. İlişkilerinizde bozulmalar olacak ve tam tersi bir yöne çekileceksiniz gibi görünüyor. Bir güç sizi iç dünyanızı zenginleştirmeye itebilir, diğer bir güç ise sizi bugün tanıştığınız birine doğru yöneltebilir. Yüzleşmelerden kaçınmak için yerinizde kalın.

Bazen teknoloji gözünü korkutuyor. Yeni araç gereçleri kullanırken kendini rahat hissetmiyorsun. Şu anda ise, bilgisayarını geliştirmek için bir şeyler yapman gerekebilir. Belki yeni programlar yükler; kırık şeyleri tamir ettirirsin. Sorun tespiti için dedektiflik oynama modundasın. Az bir zaman ve biraz odaklanmayla her şeyi tespit edebilirsin. Teknik meseleler konusunda kendine güvenmelisin.Hızlı konuşan biri ya da hoş olmayan bir durum özgüveninizi sarsmış olabilir. Her şey göründüğü gibi olmayabilir. Yüzeyden uzakta filizlenen derin anlamlar olabilir ve vakti gelince bunları görmediğiniz için hata edebilirsiniz. Tetikte durun ve ayaklarınızı yere sağlam basın. Yeni çıkan aletler ve büyük sözler, pazarlandıkları kadar muhteşem olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birden insanlara derinlemesine bakmak ve sözlerinin ardındaki itici güçleri anlama kapasitesiyle dolup taşacaksınız. Bugün önünüzde tuhaf bir gün uzanıyor ve tam bir dedektif olabilirsiniz. Fakat kimseyi rahatsız etmeyecek ve zorlamayacaksınız. Taze bilgilerinizi, sohbetlere derinlik katmak üzere kullanmak isteyebilirsiniz.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tutkunuzu harekete geçirin. Günün gezegensel yönleri sizi enerjik ve pozitif hissettirecek. Hedeflerinize doğru adımlar atarak bundan en iyi şekilde yararlanın. Bildiğiniz gibi, aktif olarak bir şeyleri takip etmezseniz, hiçbir şey olmaz. Keşke demeden önce harekete geçin. Kendinize güvenin ve gerekenleri yapın. Her şey tek bir adımla başlar.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostlarını ve önüne engel olan insanları daha iyi gördüğün bir gündesin. Sosyal çevrendeki insanları bugün daha iyi gözlemliyor ve onlarla alakalı radikal kararlar alıyorsun. Ailenle önemli konuşmalar yapabilir, miras ve arsa konuları gündeminizin tamamını oluşturabilir. Genel anlamda yeni gelişmeler yaşayabilirsin. Kendi işini kurmak gibi planları olan bir Terazi burcuysan, yatırımlarını yapabileceğin alternatif yollar keşfedebilirsin. Sağlık sorunlarına bugün daha dikkat kesilmen gerekebilir. İlişkin varsa, sevgilin ile beraber çeşitli aktiviteler yapabilirsin.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazıprojelerinde acele etmemelisiniz. Kararsızlıklar veya karmaşalarla uğraşabilirsiniz. Bu durum sizi yorduğundan dolayı artık son noktayı koymanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Bu konuyla ilgili iyi düşünmeli öyle harekete geçmelisiniz.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak ve yeni şeyler öğrenmek için çok hevesli bir gündesiniz. Yolculuk planları için teşvik edici imkânlar çıkabilir karşınıza. Akademik olarak yeni başlangıçlar yapmak için kararlar alabilirsiniz. Aşkta engeller yaşanabilir. Değişen durumlara göre kendinizi ayarlamalı ve sakin kalmaya özen göstermelisiniz.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Spiritüel anlamda kendinizi geliştirmek, reiki gibi uygulamaları öğrenmek için uygun zamandasınız. Huzuru dinginlikte ve bilgide bulacaksınız.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçmişte yaşadığınız size yetersiz ve değersiz hissettiren olaylara takılabilir, geçmişi yoğun olarak düşünebilir ve ruhsal olarak kendi kendinizi üzebilirsiniz. Oysa ki bu atmosferi enerji çalışmaları, dua ve meditasyona kullanmanız sizi rahatlatacaktır. Öğleden sonraki zaman dilimine dek, sağlık vehayatı konusunda problemler yaşayabilirsiniz. Akşamüzerinden gece yarısına dek, finansal konularda başarı ve özgüveninizin yükselmesi ile sabah saatlerinde yaşadığınız olası üzüntüleri geride bırakacağınız kaliteli bir zaman başlıyor.

5 Şubat 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın bir arkadaşınızdan hediye alabilirsiniz. Bu hediye sizi hem duygulandıracak hem de huzursuz hissetmenize sebep olacak. Çünkü arkadaşınızın aldığı hediyenin maddi değerinin çok yüksek olduğunu fark edeceksiniz.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşam saatlerine kadar İkizler burcundaki seyahatine devam edecek. Yabancılar, uluslararası işler ve hukukla ilgili konular gündüz saatlerinde ön planda olacaktır.Akademik çalışmalar yapabilir, derin araştırmalar yapabilirsiniz. Akşam saatleri itibariyle toplum önündeki konumunuz üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcılığınız sınırlarını zorlamaya, hayaller yaratarak görevlerinizi yerine getirmenizi engellemeye başlayabilir. Eğer imkanınız varsa, vaktinizi yaratıcı faaliyetlere ayırın. Böylece, konsantre olamadığınız işleri halletmek için çabalamaz, yaratıcılığınızı da değerlendirmiş olursunuz.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamdaki ihtiyaçlarınız artıyor. Çok fazla şeye aynı anda sahip olmak isteyebilirsiniz. Manevi değerlerinize karşı alıngan olabileceğiniz bir gün. Sevdiğiniz ve değer verdiğiniz hiçbir insana veya şeye karşı eleştiri kabul edemeyeceksiniz. Yakın çevrenizle ilgili sorunlar yaşıyor olabilirsiniz.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bugün kendini ifade ederken ve düşüncelerini paylaşırken abartıya kaçmamalısın. Yolculuklar, dış ticaret, yargı veya eğitimle ilgili konularda girişimlerin olumlu sonuçlanıyorken bir anda aksilikler yaşanabilir. Yakın çevrenden alacağın tepkilere öfkelenebilir ve sonradan pişman olacağın tepkiler verebilirsin.

5 Şubat 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 58' 56" R
Ay
Terazi
00° 08' 42"
Merkür
Boğa
03° 33' 03"
Venüs
Boğa
23° 20' 54"
Mars
Koç
13° 38' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 37"
Satürn
Balık
17° 58' 54"
Uranüs
Boğa
23° 23' 50"
Neptün
Balık
29° 23' 42"
Plüton
Kova
02° 02' 49"
Chiron
Koç
21° 37' 48"
Lilith
Başak
25° 21' 03"
True Node
Koç
14° 55' 50"
Son Güncelleme : 18/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>