Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Herkesi Şaşırtmayı Başarıyosun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Kişisel yaşamınız için yoğun yaşam tarzınızdan biraz ayrılmanın zamanı geldi. Aile üyelerinizden birinin veya bir arkadaşınızın sizinle konuşması ve size söyleyeceklerini dikkatlice dinlemeniz gerekebilir. Tüm bu harika enerjiyi bir şeylerin kalbine inmek için kullanmalısınız. Kim bilir, belki de yol boyunca bazı gizli hazineler keşfedebilirsiniz.

Bugün sizin için yaratıcı bir gün olabilir. Sabah kahvenizin etkisi geçmeye başladığında kafanız fikirlerle dolup taşabilir! Düşüncelerinizi yakalamaya ve onları unutmamaya çalışın. Bunları dizüstü bilgisayarınıza not edin veya taşınabilir bir kayıt cihazına kaydedin. Kariyerinizin geliştiği yenilikçi bir dönemine giriyorsunuz ve aklınıza gelen bu stratejileri görmezden gelmek istemezsiniz.

Bugün siz ve ailenizden birileri bazı değişiklikler yapma konusunda tartışabilirsiniz. Bu değişiklikler, dekorasyon veya düzenleme ve hatta temizlik yapmak bile olabilir. Ancak, bu farklı bir yere taşınmanızı gerektirecek bir şey de olabilir. Etrafınızdaki değişim ihtiyacı çok açık, bu yüzden tereddüt etmeyin. İlk adımlarınızı atmaya başlayın!

Bütünüyle şaşırmış durumdasın. Kendin için koyduğun ve tüm enerjini yatırdığın hedef yön değiştirmeye başlıyor. Fakat bu seni acaba nereye götürecek? Kendine bilinçlice sorman gereken soru bugün bu. Boş yere gerginlik hissetmene gerek yok. Sadece olabildiğin kadar sabırlı olmalısın!Devam et ve sen de gösteriye bir katkıda bulun.Ötekilerin yaptıkları tarafından gözün çok korkutulmuş olduğu için dünyayı yeteneklerinden yoksun bırakman büyük ayıp. Unutma ki senin duygu ve düşüncelerin de bir başkasınınkiyle aynı derecede önemli; her ne kadar bu duygu ve düşüncelerini açıklarken çok yüksek sesli ve gösterişli olmasan da. Bugün kendini engelleme.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok fazla tamamlanmamış göreviniz veya angarya iş, onları yapmanız için baskı hissetmenize yol açabilir, gereksiz bir stres ya da gerginlik yaşayabilirsiniz. Keninizi sakinleştirin, eğer bir kaçından bugün kurtulmanız gerekiyorsa panik yapmayın. Muhtemelen her zamankinden daha duygusal hissediyorsunuz, bu yüzden çevrenizdeki insanlardan da mutsuzluk kapabilirsiniz. Periyodik aralar verin ve yürüyüşe çıkın. Bu kafanızı boşaltmanıza ve daha net düşünmenize yardımcı olacaktır.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizer odaklanın. Enerjinizin çok büyük bir kısmını başkaları için harcıyorsunuz. Bu yüzden kendinize yeteri kadar yetemiyorsunuz. Sahip olduğunuz sorunlara konsantre olmak için biraz yalnız kalın. Rehberlik ve destek için güvenilir bir arkadaşınıza ulaşın. Birisinin bir değişiklik için sizi beslemesine izin verin.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini bile tanımakta zorlandığın bir günde olabilirsin. Hem arkadaş çevrene hem de ailene sert cevplar verebilirsin. Yarım bıraktığın işleri halletmek isteyebilirsin. Üzerinde bir baskı olduğunu düşünebilir bu sebeple etrafına gerginlik yaratabilirsin. İşinden memnun değilsen, işini değiştirmek için çeşitli arayışlara girebilirsin. Maddi anlamda gücünün olmadığı yerlere bolca harcama yapmaya yeltenebilirsin. Bugünün yarınını da düşünmende fayda var. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, hoşlandığın kişiye karşı gösterdiğin tavırlar onu oldukça şaşırtabilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gelecekle ilgili fikirlerinizi oluştururken kararsız kalabilirsiniz. Neyin ne getireceğini tam olarak kestiremeyebilirsiniz. Bu noktada karar vermeyi biraz erteleyin. Elinizdeki fikirleri en iyi şekilde yapmaya odaklanın.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlarla bir arada olmak ya da yeni beklentiler içine girmek açısından daha pozitif bir gündesiniz. Sosyal alanda daha canlı olabilirsiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evlilik ve aşk meseleleri ile ilgili her türlü kararı almak için uygun bir gündesiniz. İçinde sevgi olan ve size sevgi getirecek her türlü eylemi gerçekleştirebilirsiniz

8 Şubat 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzun yöneticisi Venüs'ün bugün karşıt burcunuza ilerlemesiyle birlikte ilişkilerde çok daha güzel bir döneme ilerliyorsunuz. Girişimci yönlerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Eşinizden, ortağınızdan çok daha destek göreceğiniz dönem, yeni ilişkiler açısından da yapıcı olabilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınızla yaşadığınız tartışmanın ardından aranızdaki buzlar erimeye başlıyor ve ikiniz de sakinleşiyorsunuz. Birlikte güzel bir plan yapmaya ne dersiniz?

8 Şubat 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat edecek. Yarın gerçekleşecek olan Dolunay ile sosyal çevrenizde göz önünde olmak isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.Hayallerinizi ve hedeflerinizi netleştirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Terazi burçları günün, ama özellikle gecenin yıldızı olacaklar. Pırıltıları yüksek. Hisleri kuvvetli ve ortada olmak onları rahatsız etmeyecek. Herkes bir şekilde sizi fark edecek. Dikkatlerin üzerinizde olmasının tadını çıkarın çünkü enerjiniz ile siz bunu hak ediyorsunuz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Terazi burçlarını bol aksiyonlu ve eğlenceli bir hafta sonu bekliyor. Şans yanınızda olacak. Özellikle arkadaşlarınız ile çok eğlenecek, aldığınız ve verdiğiniz destekten mutlu olacaksınız. Dost meclisleri bazen sizi romantik ilişkilerden daha fazla besliyor.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; amaç ve hedeflerine heves, coşku ve kararlılıkla atılabilirsin. Gruplar içinde kabul görebilir, yakın ilişki de olduğun kişilerle keyif verici hoş ortamlarda yer alabilir, davetleri memnuniyetle kabul edebilirsin. Ancak işin ekonomik boyutu tahminlerinin ötesinde olabilir, bütçene dikkat etmelisin.

8 Şubat 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 06' 28" R
Ay
Koç
03° 45' 27"
Merkür
Koç
19° 31' 26"
Venüs
Boğa
06° 56' 45"
Mars
Koç
03° 26' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 12"
Satürn
Balık
16° 59' 17"
Uranüs
Boğa
22° 37' 28"
Neptün
Balık
29° 02' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 41"
Lilith
Başak
23° 52' 23"
True Node
Koç
15° 24' 26"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>