Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Herkesten Farklı Düşünüyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, dünyadaki refah düzeyi hakkında kendinizi her zamankinden daha endişeli bulacaksınız. Atlas Okyanusu'na doğru tek başına çıktığınız maceranızdan yorulmuş gibisiniz. Sadece iki aylık bir yalnızlıktan döndünüz ve her şey bir anda size saçma gelmeye başladı. Sizi seven insanlarla birlikte olmak istiyor ve onların sıcaklığını arıyorsunuz.

Otorite figürleriyle güçlü bir ittifak kurabilirsin. Bir patronunuz ya da bir yöneticiniz varsa, belki şu an kendinizi onlarla daha sağlam bir ilişki kurarken bulabilirsiniz. Düşüncelerinizi dile getirin ve amirinizin sıkı çalışmalarınız hakkında bilgi sahibi olduğundan emin olun. Daha iddialıysanız, daha büyük başarılara giden yola koyulabilirsiniz. Eğer kendi işinizi yönetiyorsanız, şimdi etkili müşterilerle ağ kurabilirsiniz.

Uzun bir yolculuk için plan yapıyor olabilirsiniz ya da okula dönüp iyi bir derece alabilirsiniz. Ancak bunu şimdiye kadar hep ertelemişsiniz. Artık çizgiyi aşıp sonunda gözünüzü karartabilirsiniz, ve bu sefer sizi durduracak hiçbir şey yok. Bu yüzden, telefonda bilgi toplayıp bazı ayarlamalar yaparak zaman geçirebilirsiniz. Haydi, kim tutar sizi!

Kendini akışa bırakmaya çalış. Gün hızlı akıp gidebilir ve sen de uyum sağlamakta zorlanabilirsin. En iyisi karşına çıkan bütün görevlere bütünüyle konsantre olman. Bir sonrak için de çok endişelenme. Dikkatini tamamiyle ana ver. Eğer telefon çalarsa, arayan kişinin dediklerini kendini vererek dinle. Eğer birisi bir rapor hazırlamanı talep ederse, yap gitsin!Bugün birini eğitmen gerekebilir. Yetenek öğrenmesi gereken insanlar çevrede geziniyor olabilir. Çevrende bir şeylerle boğuşan insanlar olabilir. Belki bilmedikleri bir şeyi sen biliyorsundur. Biraz bu kişiye vakit ayır ve yardım edip edemeyeceğini gör. Onlar bilgilenirken; sen de özgüven kazanabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Devam et ve sen de gösteriye bir katkıda bulun.Ötekilerin yaptıkları tarafından gözün çok korkutulmuş olduğu için dünyayı yeteneklerinden yoksun bırakman büyük ayıp. Unutma ki senin duygu ve düşüncelerin de bir başkasınınkiyle aynı derecede önemli; her ne kadar bu duygu ve düşüncelerini açıklarken çok yüksek sesli ve gösterişli olmasan da. Bugün kendini engelleme.

9 Şubat 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aşka büyük özlem duyuyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz gibi yaşamadığınızı düşünebilir ve kendinizi duygusal anlamda mutsuz hissettiğinizi düşünmeniz mümkün. Kendinizi yeni bir ilişkiye hazır hissedecek ve kafanızda geçirdiğiniz bir ilişkinin içinde olmak isteyeceksiniz. İşinizle ilgili bazı yükümlüklerinizin bugünlerde gecikmemesi gerekiyor. Herhangi bir gecikme çok önemsediğinizilişkilerinde bile güvensizliklere yol açabilir. Alacağınız para haberi yüreğinizi ferahlatacak

9 Şubat 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Klişe algılardan ve basmakalıp şeylerden uzaklaşmak için belli konuşmalar ve girişimler yapabileceğin bir gündesin. Beklenmedik kararlar alıp, yaptığın konuşmalar bazı insanları üzebilir. Senin hakkında beklenmedik düşünceler besleyebilirler. Gerginlikleri atmak için değişiklik yapabilirsin. Sıradan olduğunu düşündüğün şeyleri hayatından uzaklaştıryorsun. Çalıştığın işten memnun değilsen, seni daha iyi ifade eden bir meslek bulmak için özgeçmişini güncelleyebilirsin. Uzun bir ilişkisi olan Terazi burcuysan, sevgiline geleceğiniz hakkında önemli şeylerden bahsedebilirsin.

9 Şubat 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizin sizi eleştirmesine karşın empati yaparak cevap vermeniz gerekmektedir. Başlatmak istediğiniz konuları cesaretle gündeme getirin. Düşüncenizin sonuna kadar arkasında durun ve karşı tarafa da o gücünüzü gösterin.

9 Şubat 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Aslan burcunda dolunay gerçekleşiyor. Arkadaşlıklar içinde daha aktif olabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni planlar kurabilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda karşı tarafa şans vermeniz gereken bir gündesiniz. Aşk konusunda geçmiş bir takım tecrübelerinizin size yol haritası olmasına izin vermemelisiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım işleriniz vehayatınızı ilgilendiren görüşmelerinize pozitif etkiler alırken, günlük yaşamınızda alkol alımı ve bağımlılık içeren madde kullanımına dikkat etmeli, sağlığınızı riske atacak her şeyden kaçınmayı tercih etmelisiniz. Özel yaşamınızda romantik görüşmeler yapabileceğiniz bir zamandasınız.

9 Şubat 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Nazik bir insan olmanız çoğu zaman yararınıza olsa da bugün bu özelliğinizden faydalanıp sizi kendi çıkarlarına dahil etmek isteyen insanlar olabilir. Dikkatli olun.

9 Şubat 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sosyal çevre evinizde Dolunay meydana gelecek. Bir süredir arkadaşlarınız ve ilişkilerinizle ilgili süregelen kafa karışıklıklarınız bu Dolunay ile sonuca ulaşabilir.Beklentilerinizi ve umutlarınızı netleştirmek için uygun bir döneme giriyorsunuz. Arkadaş çevrenizden biriyle flört konusu gündeme gelebilir.

9 Şubat 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mesleki yaşamınızla ilgili oldukça farklı bir gün geçirebilirsiniz. Son andaki gelişmeler ve verilen kararlar, birkaç defa programınızı değiştirmenize sebebiyet verebilir. Değişkenliğe uyum sağlamak için esnek olmalısınız, bunu da sinirlenerek değil, sükunet ve mantıkla sağlayabilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Terazi burçlarını bol aksiyonlu ve eğlenceli bir hafta sonu bekliyor. Şans yanınızda olacak. Beklenmedik biri ile tanışabilir, beklenmedik şekilde mutluluklar yaşayabilirsiniz. Sürpriz gelişmeler Pazar gününe damga vuracaktır.

9 Şubat 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bugün gerçekleşen dolunay ile keyiflerin ve hedeflerin arasında bir seçim yapmak zorunda kalabilirsin. Bir yandan sosyal ortamın ve gruplar içinde ön planda olarak dikkatleri üstünde toplamak bir yandan da sevdiklerine ve hobilerine zaman ayırmak isteyebilirsin.

9 Şubat 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 52' 44" R
Ay
Koç
00° 18' 00"
Merkür
Koç
19° 21' 34"
Venüs
Boğa
06° 39' 18"
Mars
Koç
03° 15' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 53"
Satürn
Balık
16° 58' 07"
Uranüs
Boğa
22° 36' 38"
Neptün
Balık
29° 02' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 54"
Lilith
Başak
23° 50' 49"
True Node
Koç
15° 24' 12"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>