Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizdeki değişikler sizi düşündürüyor. Yeni bir etkilenme içinde olmasından korkuyor ve bu korkuyu kendinizden bile gizlemeye çalışıyorsunuz.

İş ve aşk sorunlarınızı birbirinden ayırmanız gerekiyor. Pek sorunlu olmayanhayatınız özel ilişkinizdeki sorunlardan çok etkileniyor. Birbağlantınızdan şu günlerde birtakım şikayetler alacaksınız.

Evinize iyi para giriyor ve pek sakınmadan da harcayabiliyorsunuz. Taşrada bir veraset işiniz var, uzun zamandır sürüncemede görünüyor. Ondan şu günlerde bir haber alabilirsiniz.

Bir arkadaşınızın, size bir konudaki tavrınızdan ötürü yönelttiği eleştirileri hazmedemeyip çok sert tepki veriyorsunuz. Arkadaşınız şu sıralar sizden çok daha sağduyulu görünüyor. Eleştirilerini ciddiye almanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir tamiri ile sizi zorlayan herhangi bir aracınızı ve aletinizi bu dönemde yaptırabilirsiniz. Sinirsel enerjinizi olumlu kanallara aktararak boşaltmayı başarırsınız. Aşırı hareketlilik hali vardır fakat yorulmak bilmezsiniz. Hayal gücü, sezgiler ve gerçeğe yakın rüyalar olağanüstü bir şekilde hayatınıza damgasını vurur.

11 Ekim 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 08:28 Ay-Satürn görünümü, ancak çok sevdiğiniz, kafanızın yattığı kişilerle irtibatta bulunmak istediğinizi gösteriyor. Çocuğunuz varsa onunla, sevgilinizle, yakın bir arkadaşınızla duygularınızı paylaşırsınız. Siz, sıkboğaz edilmekten hoşlanmıyorsunuz. Bugün elden geldiğince hoşgörülü olmaya çalışacaksınız. Grup faaliyetleri, bilgi paylaşımları, bir şeyleri öğrenmek amaçlı aktivitelerde bulunabilirsiniz. Saat 12:46 Merkür-Jüpiter kavuşumu, ilişkide uyumun, sevginin, nezaketin ve hayatta mutluluğun, sağlıklı bir yaşam sürmenin önemi üzerinde duracağız. 12 yıl sonra burcumuzda ilerleyen Jüpiter bize yeni bir yaşam kurmayı, yüreğimizdeki güzellikleri dışa yansıtmayı, çevremizle nazik bir şekilde iletişimde bulunmayı sağlıyor. Huzursuzluk istemiyoruz. Ne kadar nefes sayımız olduğunu bilmediğimiz bu yaşamda kendimize özen göstermek önemli. Biz de bugün bu açıdan yaşamı ele alacağız. Saat 15:17 Venüs-Chiron görünümü bugüne dek tanıdığınız, ilişki kurduğunuz öyle veya böyle maddi-manevi alışverişte bulunduğunuz kişilerin size olan katkılarını veya verdikleri zararları gözden geçirmenin doğru olacağını söylüyor. Bunu yaparsanız, bundan sonrasında rahatlarsınız, artık yorulmaz, üzülmezsiniz diyerek bize yol yordam gösteriyor. Saat 19:58 Ay-Güneş görünümü, hangi konuda nasıl karar vermeniz gerektiğini tespitte yardımcıdır. Arkadaşlık duygunuz, yeni insanlarla tanışma arzunuz ön plandadır. Hiç kimsenin baskısı altında kalmadan, güçlü bir moral ile akşamı geçirebilirsiniz.  Sizinle bir arada olan kişiler, bu saatlerde ne kadar farklı bir kişi olduğunuzu fark edeceklerdir. Saat 20:03 Mars-Neptün görünümü, hem ev içinde hem sağlığınız hem de çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde durmanızı sağlıyor. Üzerinizde bir baskı, bazen yön belirlemede zorluk yaşıyorsunuz. Kimse bilmiyor veya fark etmiyor belki ama sizin tüm isteğiniz huzur bulmak. İnandığınız yolda sağlam yürümek. Yorgunsunuz ancak umutsuz değilsiniz. Bugünün,  hepimiz için olumlu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

11 Ekim 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş, sizi yapıcı olmanıza yardım ediyor. Başarabileceğinizden çok daha fazla işlere el atmak istiyorsunuz. Bugün partnerinizin kendine özgün fikirleri olacak ve bu düşüncelerini sizinle paylaşmak isteyecektir. Maddi konularda karşınıza çıkacak fırsatlara çekimser kalmak istemeyeceksiniz. Uykularınıza dikkat etmelisiniz.

11 Ekim 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Anlayışlı olmanız ve duygularınızı açıkça göstermeniz ufak şeyleri problem haline getirmekten daha etkili olabilir. Tartışmalardan kaçınmalı, çözüm odaklı konuşmaları ve düşünceyi ön plana almalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün yazdığım gibi beklenmedik olayları körükleyen üç haftalık süreçteyiz. Ancak, önümüzdeki birkaç gün için kendimizi ifade etmek, hayallerimizi gerçekleştirmek, faydalı görüşmeler, toplantılar ya da keyifli konuşmalar, anlaşmalar ve diplomatik görüşmeler açısından olumlu etkiler altındayız. Hemen ardından koşullar değişeceği için, hızlı hareket etmemizde fayda var.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

11 Ekim 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullandığınız işlerinizde yoğunluk olabilir. Çocuklarınızla ilgili meşguliyetleriniz artabilir. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Aynı gruptan kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Ticari konularda kısmetli bir gündesiniz. Mücadelenizi yanlış yerlere yapmayın.

11 Ekim 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlüğünüze düşkünsünüz. Ancak ailenizi ihmal etmeyin. Yaptığınız fedakarlıklar karşı taraf tarafından görülüyor ve biliniyor şüpheniz olmasın.

11 Ekim 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca iletişim, seyahatler ve aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlar elde edecek bir enerjidesiniz. Bu zaman diliminde keyifli diyaloglar geliştirebilir, beklediğiniz haberleri alabilir ve aşk hayatınızda yeni teklifleri değerlendirebilirsiniz. İlişkisi devam edenlerin tatil planı yapabileceği ve keyifli görüşmeler gerçekleştirebileceği bugün, ruhunuzun ihtiyaçlarını belirlemeniz ve sizi gerçekten iyi hissettiren ortamlarda bulunmanız faydalı olacaktır

11 Ekim 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Keyifli konuşmalar, anlaşmalar ve görüşmeler size hayatı bir oktav yüksekten algılatabilir. Kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Bugün, aynı anda karşınıza birden fazla fırsatın geldiğini görebilirsiniz.

11 Ekim 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayattan aldığınız zevkler daha çok toplumsal olacaktır. Çocuklarınızın dahice planlarına yol göstermekten ve onlarla ilginç konularda sohbet etmekten büyük keyif alacaksınız.Bilim kurgu filmlerine gidebilir, bu türden kitaplarla zamanınızı geçirebilirsiniz. Yaşadığınız aşkla ilgili biraz özgürlük hissine sahip olma düşüncesine kapılabilirsiniz. Haberleşme, bilgi sahibi olma, bilgiyi iletme gibi konularda özel fırsatlara sahipsiniz. Karar vermeniz gereken konularda ve imza gerektiren anlaşmalarda çok uygun bir zamandasınız.

11 Ekim 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

11 Ekim 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 24' 58" R
Ay
Yay
14° 20' 09"
Merkür
Koç
16° 05' 40"
Venüs
Koç
27° 11' 01"
Mars
Balık
27° 20' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 14' 11"
Satürn
Balık
16° 17' 51"
Uranüs
Boğa
22° 10' 16"
Neptün
Balık
28° 48' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 48"
Chiron
Koç
20° 28' 59"
Lilith
Başak
22° 59' 39"
True Node
Koç
15° 29' 44"
Son Güncelleme : 27/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>