Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Zaman Zaman Bunalabilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2020, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 10%

Eğer bir ilişkiniz yoksa, normalde sizin tipiniz olmayan birine karşı çok güçlü bir çekim hissedebilirsiniz. Zaten bir ilişki içindeyseniz, sevgilinizin daha önce hiç görmediğiniz aptalca (ve oldukça çılgın) bir tarafını görebilirsiniz. Bu biraz rahatısızlık verici olabilir, ancak sizi güldürecek de. Sürekli sevgiliniz hakkında yeni şeyler öğrenmek, aşkı çekici kılan şeylerden biri. Anın tadını çıkarın!

Bugün pek çok bitişve başlangıçla dolu bir gün olabilir. Bugün işyerinde canınız çıkana dek çalışsanız da her şeyi halledebileceğinizi düşünmeyin. Beklenmedik gecikmeler yaşanabilir ve ne yazık ki bu konuda yapabileceğiniz pek bir şey yok. Derin nefes egzersizleri yapabilir, felsefi bir açıdan bakmaya devam etmeye çalışabilirsiniz. Gidişata bakacak olursak, işlerin bugün ya da yarın bitmiş olması o kadar önemli mi gerçekten?

Uzun bir yolculuk için plan yapıyor olabilirsiniz ya da okula dönüp iyi bir derece alabilirsiniz. Ancak bunu şimdiye kadar hep ertelemişsiniz. Artık çizgiyi aşıp sonunda gözünüzü karartabilirsiniz, ve bu sefer sizi durduracak hiçbir şey yok. Bu yüzden, telefonda bilgi toplayıp bazı ayarlamalar yaparak zaman geçirebilirsiniz. Haydi, kim tutar sizi!

Hareket alanın içerisinde birden fazla insan varken ve seni, yapacaklarını belli şekillerde yapmaya zorlarlarken temponu sürdürmek zor olabilir elbette. Bu duruma verdiğin otomatik tepki adapte olmak ve herkese uyumlu davranmak olarak kendini gösteriyor. Fakat bu atak planı, kendini bir uçtan öbür uca sürüklenirken bulduğunda sende sinirsel yıkıma yol açabilir...Bugün bilimsel konulara ilginiz ön plana çıkacak. Gezegenlerin konumu zaten var olan ilginizi artırabilir ya da daha önce olmayan bir ilgi kıvılcımı çaktırabilir. Bilime giden en kolay ve ulaşılabilir yol gece gökyüzüne bakmaktır. Bir dürbün ya da teleskop edinin. Merakla dolup taşacak ve daha fazlasını öğrenmek için sabırsızlanacaksınız. Bunun keyfini çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir Terazi olmak ne anlama gelir? Bugün bu soruyu kendinize sormanız için güzel bir gün. Alın size bir ipucu: Terazi bir tür egonun düzeltilmesi durumunu temsil eder, bu da gitgide dünyanın sadece sizin bir uzantınız olmadığını kabul etmek anlamına gelir. Aksine, dünya arzularınıza yenilmemenizi ve bunların gelişiminize giden yolda yalnızca kılavuzunuz olmasını önerir...

11 Ekim 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerdeki alma-verme dengeniz öne çıkabilir. Bazı ilişkilerde baskın ve yönetici taraf siz olabilirsiniz. Arkadaşların hayatıyla ilgili şaşırtıcı durumlar olabilir. Bazı arkadaşlarınızla ilgili gizli durumlar ortaya çıkabilir.

11 Ekim 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrende olgun biri olarak biliniyorsun. Bunun verdiği sorumluluk zaman zaman seni bunaltabilir. Yakın bir dostun ailesi ile arasındaki problemleri sana anlatıyor. Çekimser davranıp ailesi ile arasına girmek istemeyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan giyim tarzın ile birinin beğenisini kazanabilirsin.

11 Ekim 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Artık geçmişi geride bırakmanın zamanı geldi. Kendinizi geçmişi düşünerek daha fazla yormamalısınız. Anı yaşayın. Hayat her zaman yeniden başlamaya değer. Kırıldığınız yerden çiçek açın.

11 Ekim 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle, arkadaşlarla bir arada olmak güzel olacak. Aynı zamanda yaratıcı hayal gücünüzü daha iyi kullanabileceğiniz bir gündesiniz.

11 Ekim 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bir şeylerin kısır döngüye girmiş gibi olduğunu hissedebilirsiniz. Söz sahibi olacağınız bir işte kontrole siz sahip olursanız başarı...

11 Ekim 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortak çalışmalara ve sosyal aktivitelere açık olduğunuz bir günde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak işlere imzanızı atabilirsiniz, birlikte hareket etmekten keyif alacağınız bir gün olabilir. Ancak ilişkilerde gizli kalan durumları gözden kaçırmayın.

11 Ekim 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her şeyin birbiriyle bağlantılı olduğunuz görüyorsunuz ve dünyayı yaratıcı şekillerde hayal ediyorsunuz, ama bu tamamen normal. Bu nedenle kendinize kötü muamele etmeyin.

11 Ekim 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Aslan burcunda seyahat ediyor. Önümüzdeki birkaç gün arkadaşlık ilişkileriniz önem kazanacaktır, göz önünde olmak istersiniz. Arkadaşlarınızın fikirleri bugün alacağınız kararlarda etkili olacaktır. Hayallerinizi ve hedeflerinizi gözden geçirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

11 Ekim 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

11 Ekim 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinize, üçüncü bir kişinin müdahale etmesine izin vermeyin. Geleceğiniz için finansal yatırımlar yapmaya çalışın. Bugün neşeli bir ruh hali içinde olacaksınız ve günün tadını sonuna kadar çıkaracaksınız.

11 Ekim 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün hiçbir işi, talihe ve tesadüflere bırakmayın, hem buna ihtiyacınız da yok! Dünden başlayan ümit dolu olayların peşine bütün imkanlarınızla düşün, sevindirici durumlar sağlarsınız. İş çevrenize karşı bazı davranışlarınız tepki doğurabilir. Özellikle belli kişilere takındığınız tutum, pek otorite amaçlı görünmüyor. Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden de zaman zaman siz sıkıntı yaşıyorsunuz. Havanın da etkisiyle biraz kırıklık olabilir. Baş ağrılarına dikkat edin.

11 Ekim 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 02' 49" R
Ay
Boğa
18° 13' 07" R
Merkür
Koç
21° 55' 47"
Venüs
Boğa
10° 40' 59"
Mars
Koç
05° 46' 21"
Jüpiter
Boğa
25° 47' 60"
Satürn
Balık
17° 14' 01"
Uranüs
Boğa
22° 47' 59"
Neptün
Balık
29° 08' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 37"
Lilith
Başak
24° 12' 34"
True Node
Koç
15° 21' 01"
Son Güncelleme : 08/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>