Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Bakış Açını Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 10%
Sağlık 60%

Bugün biraz sakinleşmek, bir kitap alıp yatağınıza gömülme vakti. Bir şeyleri ne kadar zorlarsanız, karşılaşacağınız direnişin de o kadar fazla olduğunu görebilirsiniz. Sevgi ve romantizm ile ilgili her şey inatçı bir hal alabilir ve birlikte olduğunuz kişi şu anki pozisyonundan memnun olabilir. Özgürlük ve bağlılık bugünün gündem konuları.

Sonunda düşüncelerinizi toplamak ve organize olmak için sessiz bir gün! Son zamanlarda biraz yıpranmış hissediyor olabilirsiniz, işte o kadar çok yöne dağılmışsınız ki, hangi projede çalışacağınızdan emin değilsiniz. Bugün, bu yoğunluk sona eriyor. Rahat bir nefes alıp masanızdaki yapılacak işlere bakabilirsiniz. Biraz kahve alın, sakin bir an yaşayın ve gününüzü planlayın. En azından bu gün için gündeminizi sonuna kadar görebileceksiniz.

Açık bir şekilde, geçtiğimiz ay sizin için pek iç açıcı değildi. Akıp giden zaman ve parayı çaresizce izlediniz. Yanlış anlaşılmalar ve gecikmeler sık sık meydana gelebilir. Bunların hepsi gibi yükselen bir kişiyi derinden rahatsız eden şeyler. Fakat bugünden itibaren ve gelecek ay, tekrar kontrolü elinize alacaksınız. Becerilerinizi ortaya koymakta özgür olun ve dizginleri elinize alınca neler yapabilceğinizi gösterin...

Duyguların ve fantezilerin bugün güçlü şekilde birbirleriyle bağlantılı. Bırak hislerin gerçek üstülüğün tadına varsın; hayallerin günlük kararlarını etkilesin. Havada bir elektrik hissedeceksin, buna uyum sağla. Ayrıca kullanabileceğin oldukça yaratıcı bir enerji de çevrende geziniyor. Bu enerji seni oturduğun yerden kaldırmaya yetecek cinste.Kendinizi bir başkasına ya da başka bir şeye bağlılığınız açısından eleştirirken bulursanız, bu şaşırtıcı olmaz. Bugünün gezegensel etkileri, şeylere olan duyarlılığınızı artırabilir ve büyük ölçüde bu bağlılığı yeniden düşünmenizi sağlayabilir. Bağlandığınız ilişkilerin ve taahhütlerin değerlendirilmesi,kendi gelişiminizin üzerinde duracağınız için iyi olabilir. Sadece konuşmaya direnmek konusunda dikkat edin. Bu başka bir günde olmuş olsaydı çok daha iyi olurdu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilerleyen saatlerinde işlerin gittikçe daha iyi bir hal alması muhtemel. Yapmanız gereken, sakin olmak ve durumun sonuçlarıyla o kadar ilgilenmemek. Geleceği kimse bilemez ve istediğiniz şekilde sonuç verecek ya da vermeyecek bir şeylere çok fazla bağlı kalmamalısınız. Bu sabah siz ve güçlü bir egosu olan birisi arasında küçük bir çekişme olabilir, ancak iyi haber şu ki; akşam olduğunda bu durum kendiliğinden çözülecek gibi görünüyor.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizden, yakınlarınızdan fayda ve destek görebilirsiniz Gün içinde bulunduğunz ortamlarda öne çıkabilirsiniz. Eğitim ve davalar gündeminizde olabilir.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalıplarından çıkman güne farklı perspektiflerden bakabilmene olanak sağlıyor. Daha önce fark etmediğin ayrıntılar fark edebilirsin. Yakın arkadaşından birinin sana karşı farklı duygular beslediğini düşünebilirsin. Ona karşı nazik olmaya çalışsan da ister istemez aranıza mesafe giriyor.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun çalışma temponuzda kendinizi ihmal ettiğinizi düşünebilirsiniz. Ruhen ve bedenen yorgunluğunuzu atmak için kendinize zaman ayırmayı unutmamalısınız. Fiziki görünüşünüzde değişiklik yapmak veya yeni bir diyet programına başlamak için planlamalar yapıyor olabilirsiniz. Kendinize haksızlık etmeden tercihlerinizi hayata geçirmeye odaklanmalısınız. 

7 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni ufuklara açılmak için heves içinde olacağınız bir gündesiniz. Sabah saatlerinde kendinizi yaratıcı hissedebilirsiniz. Etkili konuşmanızla etrafınızdaki insanları ikna edebilirsiniz. Gün içinde yoğun temponuz içinde sorunlara hızlı çözümler getirebileceksiniz. Sınırlarınızı aşmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzak mesafelerle alakalı konular, seyahat gibi konularda başarı sağlamanız mümkün. Uzak mesafe ilişkilerinde beklemediğiniz güzel gelişmeler yaşanabilir...

7 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay İkizler burcunda ilerlerken iletişim, söz ve konuşmalar, bilgi ve eğitim konuları gündemde ve ön planda olabilir. Yanlış anlamalara dikkat etmeniz gerekebilir. Kelimeleri doğru seçmek gerektiğini unutmayın. Kısa yolculuk ve ziyaretler gündeme gelebilir.

7 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Artık o zor kararı verdiğinize göre, gününüz rahat geçebilir. Daha ferah ve huzur dolu bir hayat var önünüzde ve her şey daha net.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcunda seyahat edeceği bugün gündeminizde inançlarınız ve hayat görüşünüzle ilgili konular olacaktır.Eğitim hayatınızı ilerletmeye yönelik kararlar alabilir, lisans üstü eğitimleri araştırabilirsiniz. Merkür'ün Uranüs ile karşıtlığı finansal konularda temkinli hareket etmeniz gereken bir güne işaret ediyor. Partnerinizle veyaortaklarınızla finansal konularda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Gerçeklikler algılarınızla bağdaşmıyor. Sizin dünyagörüşünüz karışık ve güvenilmezdir. O kadar kafanız karışık ki, mevcut durumunuzla çok az alakası olan unsurlara konsantre oluyorsunuz. Dikkatle mevcut koşullara uygun yeni düşünceler oluşturun. Bir fizik muayene alın.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiyi hep karşınızdakinden bekliyorsunuz. Unutmayın ki vermeden almak olmaz, beraberliğinizi daha mükemmel yapmak sizin elinizde. Bugünyaşamınızdaki insanların işbirliğinden çok duygusal desteklerine ve onaylarına ihtiyacınız var. Birlikte çalıştığınız insanlarla etkili konuşmalar yapabilir, geleceğe yönelik kişisel planlarını paylaşabilirsiniz. Finansal konularda yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler, motivasyonunuzu kaybetmenize neden olabilir

7 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 08' 09" R
Ay
Başak
13° 22' 31"
Merkür
Koç
17° 22' 30"
Venüs
Koç
17° 58' 17"
Mars
Balık
21° 33' 24"
Jüpiter
Boğa
21° 30' 51"
Satürn
Balık
15° 35' 14"
Uranüs
Boğa
21° 45' 15"
Neptün
Balık
28° 34' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
20° 03' 04"
Lilith
Başak
22° 09' 55"
True Node
Koç
15° 37' 04"
Son Güncelleme : 19/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>