Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Aileni İhmal Edebilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2020, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 40%

Bugün telefonunuz susmuyor olabilir. Aile üyeleri ve arkadaşlarınız sizinle iletişim kurmak için sabırsızlanıyor gibi, muhtemelen evdiklerinizle çok fazla zaman geçireceksiniz. Aklınızdakileri paylaşmak için harika bir gün. Yaşadığınız stres hakkında konuştuğunuzda, sizi önemseyen insanlar desteklerini esirgemeyecekler. Sevgi dolu enerjilerinin tadını çıkarın ve kendinizi duygusal anlamda yeniden şarj edin!

Bugün, işinizde biraz sabırlı ve ihtiyatlı olmanız gerekebilir. İşlerinizi biraz da olsa düzene sokabilirsiniz ama birisi size kabadayılık etmeye kalkarsa eğer bu hiç hoşunuza gitmeyecek. Tırnaklarınızla kazmaya ve rakiplerinizin tüm karşı enerjilerine direnmeye eğilimlisiniz, ancak daha esnek bir zihin anlayışını benimserseniz daha başarılı olursunuz. Etrafınızdaki insanlar her konuda sizinle aynı fikirde olmayabilir, ancak birlikte çalışmanın bir yolunu bulmalısınız.

Yakın bir arkadaşınız veya romantik partneriniz bugün çok da konuşkan gibi durmuyor ve bu yüzden bu kişinin sizi hala önemseyip önemsemediği konusunda endişelenebilirsiniz. Ancak, maddi konularda bazı zorluklardan geçiyor bu da onları hüzünlü yapıyor olabilir. Eğer konuşmak isterlerse onları dinleyin, istemezlerse de yine de yanlarında olduğunuzu bilmeleri önemli.

Bugün havaya biraz gerginlik hakim olacak. Hayatının gidişatıyla ilgili daha önemli ve aktif bir rol üstlenmek üzere elinden geleni yapıyorsun. Ama ellerindeki güçlerinden vazgeçmeyecek insanlara da rastlayabilirsin. Yine de, geleceğe güvenebilirsin. Kişiliğin kesinlikle fark yaratacaktır!Bugün yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Hep özel bir insan oldunuz ve insan biriktirmeye meyillisiniz. Çok çeşitli insanla arkadaşlık kurmak hoşunuza gidiyor. Anlayış ve destek bekleyen birini himayenize alabilirsiniz. Onlara ulaşıp bir şeyleri paylaşmak için cesaretlendirmek kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Bu kişi biraz utangaç ya da kendine güveni düşük biri olabilir. Bu yüzden ona karşı anlayışlı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün mantıklı ve pratik birisinin çekimine kapılmanız muhtemel. Belki bir komşunuzla muhabbet açarsınız. Her ne kadar bu kişiyi çok iyi tanımasanız da onunla bir dostluk geliştirmeye açık olun. Siz ikinizin birçok benzer görüşe sahip olduğunu keşfedebilirsiniz. Hayata karşı yaklaşımı samimi ve gerçekçi olan birisiyle konuşmaktan keyif alacaksınız ve onun üzerinizdeki etkileri kalıcı olabilir.

4 Ekim 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün harcamalar ve ödemeler gündeminizde olabilir. İlişkilerde güven ve maddi-manevi paylaşımlar önem kazanabilir. Özgüvenle hareket etme zamanı. Sorunlara takılmak ve negatif enerji alanında olmak daha zorlu şartları getirebilir.

4 Ekim 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yemek tercihlerin konusunda daha spesiyal lezzetler tercih edebilirsin. Rafine lezzetlerin maliyetli olsa da onlardan vazgeçmek gibi bir amaç gütmüyorsun. Yeni boşanmış bir Terazi burcuysan bu süreçte hayatına kimseyi almayı düşünmüyorsun. Bol bol kendine vakit ayırıyorsun. Aileni ihmal ediyor olabilirsin.

4 Ekim 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ilişkilerinizden haber alabileceğiniz eskiye atıfta bulunan bir gün olabilir. İletişiminiz oldukça sade olmalı, hoşunuza gitmeyen davranışları dile getirmelisiniz. Sizler karşınızdaki kişilere nasıl davranıyorsanız onların da aynı özveride yaklaşmalarını beklemeyin.

4 Ekim 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Boğa'da güvensizlik yaratabilecek konular getirebilir. Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi meşgul eden işler, detaylar olabilir. Gününüzü daha iyi organize etmeye bakmalısınız.

4 Ekim 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçine düştüğünüz bu tezat halden kurtulmanın yolu sezgilerinize kulak vermek olabilir. Duygusal açıdan sürprizlerle dolu bir süreç geçirebilirsiniz...

4 Ekim 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün görüşmelerinizde, arkadaş çevrenizle ilgili konularda, sosyal etkinliklerde ve aşk hayatınızda beklentilerinizi yüzdeyüz karşılamayan etkiler sözkonusu olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ani tekliflere ve ilişkilerinizle ilgili sürpriz gelişmeler yaşamaya açık bir enerjiden geçmektesiniz.

4 Ekim 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçek şu ki, etrafınızdakiler sizin başarılı olmanızı istiyor. Sezgilerinizi dinlemeyi bıraktığınız anda bunun ne kadar doğru olduğunu anlayacaksınız.

4 Ekim 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcunda devam eden seyahati finansal konulara dikkat çekiyor.Krediler ve borçlarla ilgili konular ön planda olacaktır. Eşinizin veyaortağınızın finansal durumuyla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gelir paylaşımı üzerine konuşmalar yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Öğlen saatlerinde etkili olacak Ay – Uranüs kavuşumu finansal konularda sürprizlere açık bir güne işaret ediyor.

4 Ekim 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

4 Ekim 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin sizi aldattığını düşünüyorsanız, bu konuyu onunla konuşun. İş yerinizdeki bir arkadaşınızdan çalışmanız ile ilgili çok önemli ipuçları öğreneceksiniz. Bugün kendinizden emin olun ve içgüdülerinize güvenin.

4 Ekim 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız karışık ve heyecanlı. Bu konuda dik kafalılık etmeye meyillisiniz. Bir süredir sevgilinizle yaşadığınız ilişkinizde bazı tatsızlıklar var. Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz projede. Öyle ki artık gözünüz hiçbir şeyi görmüyor. Bütün enerjinizi bu işe kanalize etmişsiniz. Başarı sizinle. Parasal çalışmalarınızda önemli gelişmeler meydana gelecek.

4 Ekim 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 28' 59" R
Ay
Akrep
06° 35' 57" R
Merkür
Koç
16° 03' 29"
Venüs
Koç
23° 28' 07"
Mars
Balık
25° 00' 25"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 19"
Satürn
Balık
16° 01' 02"
Uranüs
Boğa
22° 00' 05"
Neptün
Balık
28° 43' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 11"
Chiron
Koç
20° 18' 35"
Lilith
Başak
22° 39' 35"
True Node
Koç
15° 37' 60"
Son Güncelleme : 24/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>