Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Alanını Düzenliyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2020, Salı

Aşk 30%
Para 40%
Sağlık 40%

Fikriniz ve bakış açınızla ilgili sıkıntılarınız olabilir. Belki sevgilinizle aynı görüşte değilsinizdir ve bir şeylere sizin baktığınız pencederen bakmıyor olabilir. Sinirlenmemeye ya da üzülmemeye çalışın. Bu durumda kesin bir yargı yok, yani bir kişinin bakışının "doğru" olması gibi bir şey söz konusu değil. Uzlaşma, iletişim ve sabır sizi bugün sınayan şeyler olabilir.

İşyerinde biri üzgün olabilir ve duygularını başkasına açma eğiliminde olmayabilir. Bu durum atmosfere gölge düşürebilir. Bu kişinin size kızgın olup olmadığını merak edebilirsiniz, ancak işle ilgili olması sizle ilgili olmasından çok daha muhtemel. Konsantrasyon için doğuştan gelen yeteneklerinizi kullanın ve bunun size engel olmasına izin vermeyin. Belaya değmez.

Bugün kesinlikle yeni insanlar ve yeni yerlerle dolu heyecanlı bir gün olacak. Tabii ki çok bu çok eğlenceli fakat kendinizi bu duruma tamamen kaptırmayın. Sizin hakkınızdaki düşüncelerin farkında olun özellikle de daha önce hiç görmediğiniz bir yere gidecekseniz. İş ortamınızda bir fırsat yakalayacaksınız. Bu fırsatı değerlendirmeden önce biraz gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Coşkulu içgüdülerine dikkatini vermeye çalış. Günün enerjisi sezgilerin için gayet olumlu etkilere sahip olacaktır. Sana gelen belirli izlenimlerin, direkt olarak sinirsel sisteminden yayıldığını hissedebilirsin. İnsanların duygularını fark edebilir veya güdülerini çözebilirsin. Psişik radarın çok güçlü, o yüzden bunu inkar etme! İçgüdülerin sana önemli bir rehberlik sunabilir.Günün ilerleyen saatlerinde işlerin gittikçe daha iyi bir hal alması muhtemel. Yapmanız gereken, sakin olmak ve durumun sonuçlarıyla o kadar ilgilenmemek. Geleceği kimse bilemez ve istediğiniz şekilde sonuç verecek ya da vermeyecek bir şeylere çok fazla bağlı kalmamalısınız. Bu sabah siz ve güçlü bir egosu olan birisi arasında küçük bir çekişme olabilir, ancak iyi haber şu ki; akşam olduğunda bu durum kendiliğinden çözülecek gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak bugün biraz keyifsiz hissedebilirsiniz. Sizin tarafınızda olduğunu düşündüğünüz insanların ihanetine uğramış olmanız muhtemel. Birdenbire kafalarını farklı bir yöne çevirdikleri için yapayalnız kaldınız. Boşverin şimdi kaç kişinin sizi desteklediğini; siz zaten ihtiyacınız olduğunda kullanabileceğiniz muhteşem bir manevi güç rezervine sahipsiniz. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

6 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geleceğe dair araştırma ve planlamalar içerisinde olabilir,ve eğitim konularıyla ilgilenebilirsiniz. Uzun vadeli ödemeler ve krediler gündeminizde olabilir. Kararsızlık ve ikilemler gün içinde artabilir.

6 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üst düzey bir yöneticiysen odanda yaptığın düzenlemeler ile çalıştığın alanı daha verimli hale getiriyorsun. Uzun zamandır yapmayı düşündüğün bir yatırım için harekete geçebilirsin. Bu konuda sürekli destek olan bir arkadaşını kendine ortak seçebilirsin. Bu teklife sıcak bakmayabilir.

6 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Görevli olduğunuz derneklerden proje üretmeniz için baskı gelebilir. Yoğun günlük yaşantınızda onlara zaman ayıramıyor olabilirsiniz. Hayır kelimesini kullanmayı öğrenmezseniz sizden birçok şey gitmeye devam edecektir. Uygun dille insanlara yapmak istemediğinizi belirttin. Fiziksel değişiminiz ve sağlığınız için size uygun olan sporlarla ilgilenin.

6 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yeni yolculuklar planlayabilirsiniz. Sabah saatlerinde engellerle karşılaşacağınız zamanlar var. Gün içinde düşüncelerinizde olayları abartabilirsiniz. Hareketli yoğun bir gündeminiz olabilir. Akşam saatlerinde işleriniz istediği gibi ilerlemeyebilir. Kafa karışıklığından kaynaklı hatalara dikkat.

6 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruhsal enerjiniz ve sezgileriniz yükselebilir. Bu durum da beraberinde size yeni kapılar açarak fırsatlar getirebilir. Niyetlerinizin enerjisini üzerinizde...

6 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Işığınızı, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyip, ilişkilerinizde güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz, basın, yayın, yurtdışı bağlantılı işler, yolculuklar, eğitimler ve medyadan destek görebileceğiniz, ilişkilerinizde etkili iletişim kurabileceğiniz pozitif bir günden geçmektesiniz.

6 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruh eşinizle tanıştığınızı hissedebilirsiniz, ancak oda sizin kadar inatçıysa,bu bir yarışa dönüşebilir. Sizinle ortak değerleripaylaşan ancak biraz farklı bir tarzı olan birini aramalısınız.

6 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati inançlarınızla ilgili konuları ön plana çıkarıyor.Din ve felsefe konularına ilgi duyabilir, bu konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Uzaktaki akrabalarınızdan haber alabilir, uzun süredir görmediğiniz kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Farklı kültürler hakkında araştırmalar yapabilir, akademik hayatınıza yoğunlaşmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

6 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

6 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte ciddi konular üzerine konuşacağınız bir gün olacak. Terfi almanızı engelleyen tek şey, fazlasıyla mükemmeliyetçi olmanızdır. Yakın arkadaşlarınız ile birlikte güzel bir günün tadına varacaksınız.

6 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşka büyük özlem duyuyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz gibi yaşamadığınızı düşünebilir ve kendinizi duygusal anlamda mutsuz hissettiğinizi düşünmeniz mümkün. Kendinizi yeni bir ilişkiye hazır hissedecek ve kafanızda geçirdiğiniz bir ilişkinin içinde olmak isteyeceksiniz. İşinizle ilgili bazı yükümlüklerinizin bugünlerde gecikmemesi gerekiyor. Herhangi bir gecikme çok önemsediğinizilişkilerinde bile güvensizliklere yol açabilir. Alacağınız para haberi yüreğinizi ferahlatacak

6 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 23' 22" R
Ay
Yay
00° 54' 13"
Merkür
Koç
15° 59' 46"
Venüs
Koç
25° 52' 57"
Mars
Balık
26° 31' 14"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 30"
Satürn
Balık
16° 12' 01"
Uranüs
Boğa
22° 06' 41"
Neptün
Balık
28° 46' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 21"
Lilith
Başak
22° 52' 37"
True Node
Koç
15° 33' 13"
Son Güncelleme : 26/04/2024 06:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>