Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hayatına Odaklanmaya Başlıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Aklınız bugün kalbinize odaklanmış durumda. Duygularınız hakkında rasyonel düşünebildiğinizi göreceksiniz. Geri adım atın ve mevcut durumunuza farklı bir perspektiften bakın, böylece olayları daha net bir şekilde anlayabileceksiniz. Yaptıklarınız ve söylediklerinizin insanları nasıl etkilediğini bir düşünün. Sözlerinizin insanlar üzerinde düşündüğünüzden çok daha büyük bir etkisi var. Dikkatli ve hassas davranın.

Evinizin bir üyesiyle ilgili endişeler bugün sizi rahatsız ediyor olabilir. Bu kişi gitmiş ve bu kimseye söylenmemiş olabilir, ya da muhtemelen kendisini herkesten uzaklaştırıyor ve üzgün görünüyor olabilir. Arkadaşınız muhtemelen temel olarak iyi durumda ve ev içinde değil de ev dışından birisine üzülmeye yatkın. Bırakın o kendisi için en iyi olanı yapsın. Zamanı geldiğinde sizinle paylaşır.

Evinizde dinlenmeniz gerektiği konusunda biraz endişeli olabilirsiniz fakat ev dışında ilgilenmeniz gereken sorumluluklarınızın baskısını da hissediyorsunuz. Bu, özellikle de başka bir yerde olmak istemeniz için geçerli bir sebebiniz varken sizin için ciddi bir engel. Her iki cephedeki sorumluklar da çok önemli. İşlerinizi mümkün olduğunca hızlı ve etkili bir şekilde yapmaya çalışın ve kurtulun. Yapabilirsiniz!

Bugün sadece kendini düşünebileceğin kadar sessiz olacak. Günlük yaşamının küçük detaylarına odaklanabilmek için sonunda ihtiyacın olan vakti yakaladın. Şimdi haftalardır aklında olan şeyleri bitirebilirsin. Böyle bir gün, ister inan ister inanma, sana her türlü fırsatı getirir. Sakin bir atmosferin seni daha hızlı ve etkili kıldığı bir gerçek değil mi?Duygusal olarak bugün biraz keyifsiz hissedebilirsiniz. Sizin tarafınızda olduğunu düşündüğünüz insanların ihanetine uğramış olmanız muhtemel. Birdenbire kafalarını farklı bir yöne çevirdikleri için yapayalnız kaldınız. Boşverin şimdi kaç kişinin sizi desteklediğini; siz zaten ihtiyacınız olduğunda kullanabileceğiniz muhteşem bir manevi güç rezervine sahipsiniz. Bunu aklınızdan çıkarmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir arkadaş edinebilirsiniz. Hep özel bir insan oldunuz ve insan biriktirmeye meyillisiniz. Çok çeşitli insanla arkadaşlık kurmak hoşunuza gidiyor. Anlayış ve destek bekleyen birini himayenize alabilirsiniz. Onlara ulaşıp bir şeyleri paylaşmak için cesaretlendirmek kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Bu kişi biraz utangaç ya da kendine güveni düşük biri olabilir. Bu yüzden ona karşı anlayışlı olun.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yatırımlar, ödemeler ve maddi düzenlemeler gündeminizde olabilir. Bazı arkadaşlık ilişkilerinde sessiz gerilimler oluşabilir, negatif enerji çalışabilir. Olayları ve koşulları kendi açınızdan ele alabilirsiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi yeni bitmiş bir Terazi burcuysan bu durumu yeni kabullenmiş olabilirsin. Kendi hayatına odaklanmaya başlıyorsun. Yakın arkadaşların melankoli içinden çıkmana seviniyor. Eski neşeni kazanmış olman günlük işlerinde daha verimli olmanı sağlıyor. Akrabaların ile ortakkurma planı yapabilirsin.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal sorunlarınızı geçmişi bahane göstererek üstünü kapatmaya çalışıyor olabilirsiniz. Gerçekleri kabul etmemek yanılgı süresinin uzamasına neden olacaktır. Sabit düşünceleriniz yüzünden zor zamanlar geçiriyor olabilirsiniz. Dönüşüme karşı olmak size olumsuz olarak yansıyabilir. Siz isteseniz de istemeseniz de eski ve modası geçmiş her ne var ise dönüşmeye mahkumdur.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaşayacağınız kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Parasal konularla ilgili karar alırken dikkat etmeniz gerekebilir. Gün içinde işlerinizde yenilenmeye gidebilirsiniz. Kendinizi aşmak ve yön vermek isteyeceğiniz koşullar oluşabilir. Bu durumda kişisel yeteneklerinizi kullanabilirsiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde mesleki anlamda olumlu bir süreçtesiniz. Maddiyatınızın yeterli geleceği, kariyerinizde olumlu bir sürece geçeceğiniz bir dönemdesiniz...

5 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgilinizi etkilediğini düşündüğünüz arkadaşınız kötü bir niyet taşımıyor, ama böyle bir etkinin varlığı da söz konusu. Bazı şeyleri zamana bırakırsanız, her şey daha kolay çözümlenebilir. İş yerindeki sorumluluklarınızı yerine getirirken, bunların ağırlığı altında eziliyor olmanız, başarının uzaklaşmasına ve performansınızın düşmesine neden oluyor. Yaşamın size sunduğu yenialternatiflerini değerlendirmeniz, belki de daha büyük fırsatların önünüze serilmesinde etkili olacaktır.

5 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Teknoloji şu anda sizin için en iyi fırsatları sunuyor. Bu yüzden çevrimiçi flörtleşme yöntemlerini keşfedin. Profilinizi şahane fotoğraflarınızla doldurun!

5 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcunda devam eden seyahati finansal konuları ön plana taşıyor.Kredi, borç, miras ve nafaka konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Eşinizin veyaortağınızın finansal durumuyla ilgili gelişmeler dolaylı olarak sizi de etkileyebilir. Evinize veya ailenize yönelik bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün konfor alanınızda kalmak isteyebilirsiniz. Kendinize ve sevdiğinizle beraber yapacağınız planlara odaklanacaksınız. Finansal konuşmalar, bir krizi çözümlemek gündeme gelebilir.

5 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ortak maddi konularda, yatırım, alım satım, vergi ve miras işleriyle ilgili hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Ortaklıkların maddi boyutu ve paylaşımlarla ilgili kurduğunuz ilişkilerde denge ve uyumu gözetebilir, adil ve eşitlikçi yönlerinizi daha çok öne çıkarabilirsiniz.

5 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 52' 28" R
Ay
Terazi
28° 59' 35" R
Merkür
Koç
16° 08' 42"
Venüs
Koç
22° 41' 54"
Mars
Balık
24° 31' 25"
Jüpiter
Boğa
22° 23' 40"
Satürn
Balık
15° 57' 29"
Uranüs
Boğa
21° 57' 59"
Neptün
Balık
28° 41' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
20° 16' 25"
Lilith
Başak
22° 35' 26"
True Node
Koç
15° 38' 49"
Son Güncelleme : 23/04/2024 16:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>