Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Dolabını Düzenliyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 70%
Para 30%
Sağlık 90%

Rutin hayatınız içerisinde biraz sıkılmış olabilirsiniz. Tabii ki bu, toplanıp yabancı bir ülkeye taşınmanız gerektiği anlamına gelmez! Fakat, kendi başınıza tamamen farklı bir kültürü ziyaret etmeyi düşünebilirsiniz. Bu şekilde, ufkunuzu genişletebilir ve günlük hayatınıza yeni bir bakış açısı kazandırabilirsiniz. Bu yolculukta sevgilinizle beraber olabilir veya yolculuğun ruhsal yönünü vurgulamak için tek başına gidebilirsiniz.

Artık çok genç olmadığınız doğru, ama şimdi kim demiş tekrar çocukluğuna geri dönemezsin diye? Sokakta seksek oynamak için uzaklara gitmeniz gerek kalmadan veya favori restoranınızda yemek savaşı yapmaya gitmeniz gerek kalmadan, neden bazı arkadaşlarınızı görmeye gitmiyorsunuz? Uzun zamandır çok çalıştınız, bu yüzden biraz eğlenmeyi hak ediyorsunuz. Haydi, keyfinize bakın!

Kiliseye gitmek veya bir meditasyon programına katılmak gibi ruhani aktiviteler yeni dostluklar edinmenizi ya da uzun süredir görmediğiniz arkadaşlarınızla tekrar görüşmenizi sağlayabilir. Bu kişiler parlak, yaratıcı ve tamamen faydalı bilgi ve fikirlerle dolu insanlar olabilir. Bu nedenle, onlardan bir sürü şey öğrenebilir, entelektüel ve felsefi konular odaklı sohbetlerde bulunabilirsiniz. Duyduğunuz her şeyi kavrayın ve onları akıllı bir şekilde hayatınızda kullanın.

Etkinlikten etkinliğe koşturmayı normalde seversin ve bir yerde çok az durursun. Buna rağmen bugün uyuşuk hissediyorsun. Bir süredir görmediğin bir arkadaşını ziyaret etmek istiyor olsabilirsin. Bu kez oturup beş dakikadan fazla konuşmak istiyorsun! Bu huzursuz, merküryen doğan uysallaşacak ve daha yavaş, ayakları yere basan bir enerji hissedeceksin.Son zamanlarda elinizden gelen her şeyi yapıyor, hatta biraz aşırıya kaçıyor olabilirsiniz. Bazen başarıya giden yol, tam zıt yöndedir. Hayatın pek çok güzelliğinden kendinizi mahrum etmek yerine niçin zaman zaman kendinizi ödüllendirmiyorsunuz? Koca bir dilim cheesecake'i tadına vara vara mideye indirmek size bir haftalık bir doyum hissi bahşedebilir. En nihayetinde, dengeli bir beslenme ve spor, bir süre aç kalıp kendinizi zorlamaktan çok daha iyi sonuçlar verir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bir başkasına ya da başka bir şeye bağlılığınız açısından eleştirirken bulursanız, bu şaşırtıcı olmaz. Bugünün gezegensel etkileri, şeylere olan duyarlılığınızı artırabilir ve büyük ölçüde bu bağlılığı yeniden düşünmenizi sağlayabilir. Bağlandığınız ilişkilerin ve taahhütlerin değerlendirilmesi,kendi gelişiminizin üzerinde duracağınız için iyi olabilir. Sadece konuşmaya direnmek konusunda dikkat edin. Bu başka bir günde olmuş olsaydı çok daha iyi olurdu.

8 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 18.45'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar ilişkiler ön planda olmaya devam ediyor. İş ve özel hayatınızda pek çok görüşme içinde olabilirsiniz. Bu saatten itibaren ise finansal konular ve gelecek planlamaları öne çıkabilir.

8 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kışlıklarını çıkarmakta geç kaldıysan dolabını düzenlemeye karar verebilirsin. Birkaç eksiğin olduğunu görüyorsun. Yakın arkadaşını alıp alışverişe çıkabilirsin. Evli bir Terazi burcuysan şu sıralar ailen ile vakit geçirmeye özen gösteriyorsun. Yakın zamanda kayıt olmayı düşündüğün online kursa kayıt yapabilirsin.

8 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarınızda yer alan ticaret anlaşmalarına başlamak için harika bir gün olabilir. Sektör seçimi ve fizibilite çalışmalarını titizlikle yürütmelisiniz. Yeni bir eğitim serüveninin kapıları sizler için aralanıyor olabilir. Hayallerinizin peşinden gitmek sizlere mutluluğun anahtarını gösterecektir.

8 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki gelişmelere gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için öğle saatlerinde güzel şanslar elde edebilirsiniz. Toplum önünde olmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Gün içinde alacağınız doğru kararlar, sizi hızlı bir şekilde hedefinize taşıyabilir. Yakın çevrenizden gelecek haberlere karşı hazır olmalısınız.

8 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle ticaret alanında birtakım olumlu gelişmeler yaşayabilir ve maddi anlamda daha da güçlenebilirsiniz. Refaha ulaşmayaramak kaldı...

8 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınıza ve ailevi konulara odaklanabilir, onların problemleri ile meşgul olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sıcak ve sevgi dolu tavırlarla yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün pişman olacağınız bir şey söyleyebilirsiniz, bu yüzden sakinleşin ve her kelimeyi dikkatle seçin. Bu durum büyük bir yüzleşmeyi gerektirmeyecek.

8 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Yengeç burcuna giriş yapacağı 18:45'e kadar İkizler burcunda ve boşlukta seyahat edecek.Gündüz saatlerinde yurt dışı bağlantılı işleriniz, hukuk ve eğitim konularının yavaş ilerlemesi tadınızı kaçırabilir. Ay'ın Yengeç burcuna girişi ile kariyeriniz ve toplumsal konumunuz üzerine düşünmeye başlıyorsunuz. Akşam saatleriniplan ve stratejilerinizi gözden geçirerek değerlendirebilirsiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

8 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski partneriniz ile yaşadığınız olumsuz olayları bir kenara bırakın ve gireceğiniz güzel ilişkilere odaklanın. Finansal açıdan zor günler yaşadınız, fakat hepsi geride kaldı. Sağlığınıza daha fazla önem vermeye çalışın.

8 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle her zaman olduğundan daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Düşünmeden söyleyecekleriniz yüzünden canınız sıkılabilir. Alıngan bir tavır içine girmek yerine mantığınızla davranmaya çalışın. İşlere olan konsantrasyonunuz çok fazla. Bu nedenle çok çalışıyorsunuz. Çalışmalarınızın karşılığını alacağınızı düşünmek yorgunluğunuzu azaltacaktır. Finansal alandaki değişiklikler, işinizde de hedeflerinize daha rahat erişmenize yardımcı olacak.

8 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 28' 38" R
Ay
Yay
02° 02' 34"
Merkür
Koç
16° 00' 04"
Venüs
Koç
25° 59' 38"
Mars
Balık
26° 35' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 45"
Satürn
Balık
16° 12' 31"
Uranüs
Boğa
22° 06' 59"
Neptün
Balık
28° 46' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 38"
Chiron
Koç
20° 25' 40"
Lilith
Başak
22° 53' 13"
True Node
Koç
15° 32' 56"
Son Güncelleme : 26/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>