Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Duygulara Yoğunlaşıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2020, Cuma

Aşk 30%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün sosyal davetler arasında seçim yapmak zorunda kalabilir ve iki tanesi arasında gidip gelebilirsiniz. Davet edildiğiniz etkinlik, ailesel bir toplantı olabilir ve katılmak zorunda hissedebilirsiniz. Fakat beraber olduğunuz kişi de sizinle dışarı çıkmak isteyebilir. Rahatlamak ve sevgilinizle güzel vakit geçirmek isteyeceksiniz. Bu iki seçeneği dikkatli bir şekilde değerlendirin. Belki her ikisine de vakit bulabilirsiniz?

Bugün adım atmanız vearkadaşlarınızın daha iyi iletişim kurması için yardım etmeniz gerekebilir. Doğuştan liderlik yeteneklerine sahipsiniz ve bugün bunları kullanmak isteyebilirsiniz. Bazı meslektaşlarınız birlikte çalışmakta zorlanıyor olabilir. Sorumlulukları eşit olarak paylaşmıyor olabilirler. Onlara işbirliği ve takım çalışması sanatında rehberlik etmeniz gerekebilir. Bugün yapıcı olup, onlara yumuşak bir şekilde yön önermekten korkmayın. Rehberliğinizden yararlanacaklar.

Bugün öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Finansal vekısıtlamalarını kontrol altına alan doğanız sayesinde bugünlerde çok iyi durumdasınız. Şu an, gösterişli ilüzyonlarla eğlenmenize gerek yok. Dahası, eğer yapabilirseniz bazı yüzleşmeler yapabilirsiniz. Daha tutucu olmanız konusunda tavsiyeler alıyorsanız, tavsiyelere kulak verin.

Fiziksel enerjinin yerinde olmadığını görebilirsin. Fiziksel bir işle uğraşırken, spor yaparken büyük çaplı bir rahatsızlık ve yetersizlik hissedebilirsin ve hareketlerinin olması gerektiği gibi olmadığını fark edebilirsin. Aynı zamanda, bu hükümsüzlük hissi seni bütünüyle, kişilik olarak da etkileyebilir. Bu hislerinden dolayı moralini bozma. Bir şeyleri yapmak için iyi zamanlar olduğu kadar kötü zamanlar da vardır, unutma!Önünüzdeki gün, son aylarda yaşadığınız kişisel dönüşüm süreci bakımından tam zamanında çıkageliyor. Kuvvet ve kararlılıkla öne geçerken geleceğinize dair belirsizliklerin huzurunuzu kaçırmasına meydan vermiyorsunuz. Bugün, sizi motive eden hedef netleşiyor. Kendinize güveninizi tazeleyip tüm kuşkularınızla vedalaşıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda elinizden gelen her şeyi yapıyor, hatta biraz aşırıya kaçıyor olabilirsiniz. Bazen başarıya giden yol, tam zıt yöndedir. Hayatın pek çok güzelliğinden kendinizi mahrum etmek yerine niçin zaman zaman kendinizi ödüllendirmiyorsunuz? Koca bir dilim cheesecake'i tadına vara vara mideye indirmek size bir haftalık bir doyum hissi bahşedebilir. En nihayetinde, dengeli bir beslenme ve spor, bir süre aç kalıp kendinizi zorlamaktan çok daha iyi sonuçlar verir.

9 Ekim 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hassasiyet artabilir. Duygularla hareket edebilir, her türlü duyguyu daha yüksek yaşayabilirsiniz. Anlık gerilimlere ve huzursuzluklara kapılarak hareket etmemelisiniz. Finansal konularda kendiliğinden gerçekleşen bir şans durumu oluşabilir. Harcamalar yapabilirsiniz.

9 Ekim 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortak arkadaşların vasıtası ile tanıştığın birine farklı duygular beslemeye başlayabilirsin. Bu konuda derin düşüncelere dalıyorsun. Yakın arkadaşların ile bu konuda konuşabilirsin. Kataloglardan incelediğin kişisel bakım ürünlerini sipariş edebilirsin. Ailene karşı olan sorumluluklarını ihmal etmemelisin.

9 Ekim 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızı sahiplenmeniz sizlere hem olumlu hem de olumsuz yansıyor olabilir. İş yükü artışı ve sizlerin öözverili yaklaşımınız ekip arkadaşlarınız tarafından kullanılabilir. Profesyonel bakış açısı ile çalışmalı, kendinizi feda etmemelisiniz.

9 Ekim 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Alacağınız sorumluluklar sizi yorabilir. Gün içindeki yoğunluğunuz artabilir. Akışta kalmaya çalışın. Ufak tefek tartışmaları büyütmemeye özen gösterin. Annenizle ilgili konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Akşam saatlerinde yapacağınız sanatsal faaliyetler rahatlamanızı sağlayacaktır.

9 Ekim 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sağlık ve estetikle alakalı konularda bazı kararlar alabilirsiniz. Sağlığınızla ve kendinizle ilgilenmek için oldukça uygun bir gündesiniz...

9 Ekim 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak ve uzaklaşmak istediğiniz bir gün olabilir. Seyahatler gündeminize gelebilir. Yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde hedef ve planlarınıza tutunabilirsiniz.

9 Ekim 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Meslektaşlara kafa tutmak bir eğlenceden fazlası haline geldi. Sizi motive eden şey tam olarak bu! Bunun farkına varmak, tavrınızı yeniden düzenlemek için yeterli olacaktır.

9 Ekim 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Yengeç burcunda seyahat edecek. Bugün gündeminizde kariyerinizle ilgili konular olacaktır.İş plan ve stratejilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Mars ile Plüton arasındaki sert etkileşim ikili ilişkilerinizde yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor. Aile üyelerinizle ve partnerinizle güç savaşlarına girmemeye çalışın.

9 Ekim 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

9 Ekim 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinize, üçüncü bir kişinin müdahale etmesine izin vermeyin. Geleceğiniz için finansal yatırımlar yapmaya çalışın. Bugün neşeli bir ruh hali içinde olacaksınız ve günün tadını sonuna kadar çıkaracaksınız.

9 Ekim 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızda doğabilecek yanlış anlamaları fazla büyütmemenizde fayda var. Hoş gelişmeler olabilir. İşinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Başarınız, tecrübe ve kabiliyetlerinizi daha verimli alanlara yöneltebilmenize bağlı, cesur adımlarla değişiklik peşinde koşun. Beklemediğiniz bir alacak, şu günlerde elinize geçiyor. Bu, hesaplarınızı biraz yoluna sokacak. Sağlığınıza özen gösterin. Fazla sigara içmemeli ve soğuk algınlıklarına karşı tedbirli davranmalısınız.

9 Ekim 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 12' 24" R
Ay
Yay
11° 34' 34"
Merkür
Koç
16° 04' 01"
Venüs
Koç
26° 55' 06"
Mars
Balık
27° 10' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 11' 11"
Satürn
Balık
16° 16' 40"
Uranüs
Boğa
22° 09' 32"
Neptün
Balık
28° 48' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
20° 28' 14"
Lilith
Başak
22° 58' 13"
True Node
Koç
15° 30' 28"
Son Güncelleme : 27/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>