Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Programınız Değişiyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik bazı gelişmeler gündeme gelebilir. Mantığa yatkın olmayan her türlü sorundan da uzak durmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumalara uygun adımlar atmanız sizin açınızdan çok daha iyi olabilir.

Kişisel önceliklerinizi doğru belirlediğinizden emin olmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Her türlü sorunun ve sıkıntının üstesinden gelebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gündesiniz.

Maddi durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatlar üzerinde etkinlik gösterebildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacağınızı da bilmelisiniz. Hata yapmamanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak yoğun enerjiler altına giriyorsunuz. Süreç içerisinde tam olarak ne yapmanız gerektiğine de karar veremeyeceksiniz. Karmaşadan uzak durmalı ve kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün ilişkileriniz ön planda olabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Sosyal çevrenizin desteğini alabileceğiniz bir gün.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uluslararası bir firmada çalışıyorsanız, bazı toplantı, anlaşma, tarih veya saatlerinde değişimler yaşanabilir. Kariyer hayatınızda üstlerinizle iletişiminiz önem arz edecek. Belirsiz konuşmalar yapmaktan kaçınmalısınız. Ev arkadaşınız varsa birtakım anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Bugün, planlarınızda son dakika iptaller söz konusu olabilir. Her şeye hazırlıklı olmanızda fayda var.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzun bir süre boyunca sessiz kalmak, tepkinizi sert ve yapıcı olmayan bir şekilde göstermenize neden olabilir. Bunun öncesinde, neden sessiz kaldığınızı düşünmelisiniz. Bir şeyleri biriktirmeden, kırıcı hale gelmeden gündeme taşımayı alışkanlık edinin; bugün kendinize bu yönde nasıl yatırım yapacağınızı kitaplar ya da eğitici videolar üzerinden araştırın.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz olaylar nedeniyle ani değişikliklerle karşılaşabilirsiniz. Mücadele etmeniz gereken konular için beklemek durumunda kalabilirsiniz. Bürokratik engellerle karşılaşabilirsiniz. Teknik konularda gelişmeler olabilir. Yeni eğitimler planlayabilirsiniz. Geliştirmek istediğiniz konuların üzerine eğilebilirsiniz. Riskli durumlara girişmeyin.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bilgili, güvenilir, sabırlı ve başarılı oluyorsun bugün. Finansal konularda iyi haberler olabilir senin için. Zorlu bir şey yapma isteği var içinde fakat emin olamıyorsun kendinden. Unutma ki senin üstesinden gelemeyeceğin hiçbir şey yok. Yeni bir çalışma alanı var önünde, bu aslında yeni birde demek olabilir senin için. Kendine güvenmelisin artık, kanatlarını aç ve uç lütfen.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabırlı olmaya çalışmak sana gün boyu büyük yarar sağlayacak. Sessizliğini koruyup sakin kalmaya çalışmak işlerin istediğin gibi gerçekleşmesi için uygun ortamın oluşmasını sağlayabilir.

11 Ekim 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, şimdi duygularınızı analiz etmeyi kolaylaştırarak keşfediyorsunuz. Biraz duraksamanın tadını çıkarmak için güzel bir dönem olabilir. Bu döngü sırasında aşk hayatınızda, duygularınızda ve sevginizde bazı gizemler olabilir. Yeni deneyimlerin ve beğenilerin hayatınıza girebilmesi için eski veya modası geçmiş tutumlardan kurtulmayı ve alanı temizlemeyi hedefleyebilirsiniz. Bu döngü sırasında bağlantılar ve harcamalar konusunda normalden daha kararsız olabilirsiniz ancak gün ilerledikçe duygularınızı çözüyorsunuz! Dışsal veya maddi başarı sizin için şu anda özel hayatınızda olup bitenlerden daha az önemli.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş hayatınızda iletişimin önemli olduğunu bildiğiniz halde ketum davrandığınız için, bazı düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme konusunda zorluklar yaşıyorsunuz. Eski projelerinizi bir an önce tamamlamalısınız.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işinizde yeni sorunlarla karşılaşacaksınız. Ama tam zamanında gelen bir yardım sayesinde görevinizi sakince tamamlayabileceksiniz. Her ne kadar bu yardım alışılmadık bir yerden gelse de, sakın geri çevirmeyin. Sağlığınız konusunda gelecek için ibreyi olumlu yöne çevirebilirsiniz. Olaylara sabır ve dikkatle yaklaşırsanız, uzun vadede bazı sağlıksız davranışlarınızdan vazgeçebilirsiniz.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün duygularınızı yansıtırken zorlanabilirsiniz ancak maddi konularda sorunlar olsa da ilahi koruma sizinle olacak. Gününüz şahane geçsin.

11 Ekim 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gününüz sıkıntılı geçebilir. Her şeyi problem yapmanız, sevgilinizin her sözünde bir anlam aramanız bu sıkıntıları doğuruyor. Bir kere de ona hak vermeyi deneyin, mutlu olacaksınız! Çok önemli bir işinizde yardıma ihtiyacınız var. Bunun bekleyişi içindesiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız destek, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Parayla ilgili çok zorlanacağınız bir kararda etki altında kalmamaya çalışın. Düzenli kullanmanız gereken ilaçlarınızı ihmal ediyorsunuz

11 Ekim 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 19' 50" R
Ay
Balık
07° 08' 00"
Merkür
Koç
18° 20' 25"
Venüs
Boğa
04° 41' 15"
Mars
Koç
02° 01' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 39' 25"
Satürn
Balık
16° 50' 04"
Uranüs
Boğa
22° 31' 07"
Neptün
Balık
28° 59' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 36"
Lilith
Başak
23° 40' 11"
True Node
Koç
15° 22' 01"
Son Güncelleme : 03/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>