Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda hareketli bir dönem. Bugün bazı küçük işaretler gelebilir. Çevrenizde sizden adım atmanızı bekleyen birisi, bu beklentisini açığa çıkartabilir.

Yalnız kaldığınızı düşündüğünüz bir konuda haklı olan sizsiniz. Yetkin birkaç kişi tarafından onaylanacaksınız. Bazıarkadaşlarınızdan hoşlanmadığınızı çok belli etmeniz hiç de gerekmiyor.

Bir yakınınızın sürekli desteği sizi rahatlatıyor, fakat daha sorumlu davranmanız bekleniyor. İdareli davrandığınızı sanıyorsunuz, ama biraz zaaflı görünüyorsunuz.

Kimi durumlarda ani karar vermek önemli bir avantaj sağlayabilir. Çabuk davranmanız halinde özel bir fırsatı ele geçireceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zorunlu bir ziyaret yapmak durumunda kalabilirsiniz Ama bu isteksizliği gizli tutmaya çalışacaksınız. Günlük planınız altüst olacağı için biraz canınız sıkılacak. Özel yaşamınızda zihinsel uğraşılara çok önem verdiğiniz bir dönemdesiniz. Bunu paylaşabildiğiniz bir çevrenin içindesiniz ve bu sıralar bu çevrenin dışına çıkmak da istemiyorsunuz.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 08:15 Ay-Jüpiter karşıtlığı, geleceğimizi garanti altına almak, huzur bulmak, güven altında olmak için paramızı doğru şekilde kullanmamız gerekir. Ortaklaşa maddi veya manevi anlamda birbirimize yardımcı olabiliyor muyuz, bu gayet önemli. Risk faktörünü göz önüne almalıyız. Saat 11:23 Ay-Neptün görünümü, hem başkalarıyla iletişiminizi güçlendirici hem de güven ve sevgi olgusunu ön planda tutmamızın işaretçisidir. Değerlerimize sahip çıkacağız. Saat 18:31 Ay-Pluto görünümü, hem ev-aile hem de mali konular üzerinde güçlenme yönünde tüm kararların tekrar bir ele alınmasının önemini vurguluyor. Vergiler, muhasebe, kredi ile borçlanma gibi meselelere ilerisi adına güvenli yoksa değil mi diyerek bakmanızda yarar var. Hem başkalarının hem de bizim, kendimizi garanti altına alma eğilimi göstereceğiz. Bir ilişkiden, bir işten, bir girişimden neler kazanabiliriz veya kaybedebiliriz bunlara önem vereceğiz. Yeni haftanın sizlere başarı, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,

11 Haziran 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Otoriter güce sahip biriyle iletişim sorunu yaşayabilir ve kendini ona açıklamak zorunda hissedebilirsin.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün öncelikli olarak yapmak isteyeceğiniz finansal ve maddi durumlarınızı tekrar yapılandırma adına harekete geçmeniz olacaktır. Bazıseyahatleri ve kurduğunuz iletişimler üzerinden aldığınız fikirlerle yeni başlangıçlar yapabilir ve özellikle ailenizden alacağınız desteklerle maddi yapılanmanızı güçlendirebilirsiniz.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklar ve para konuları bir hayli hareketli geçebilir. Paraya dair tüm alanlarda işlerinizi sıkı tutmanız gerekir. Çalışma ortamınızda kendinizi içine kapanık, paylaşmaktan uzak bir ruh halinde olmanız olası. Almanız gereken kararlarda net sonuca ulaşamayabilirsiniz. Zihin karışıklığından kurtulmak için arkadaşlarınızla buluşmak iyi gelecek.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç beklemediğiniz anda alacağınız bir maddi destek size çok iyi gelecek. Zor durumda olduğunuzu kendiniz de kabulleniyorsunuz. Bugün rahatlayarak günü pozitif geçireceksiniz.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Psikolojik ve derin konulara ilgi duyabilirsiniz. Olayların gizemli ve kapalı yönlerini keşfetmek hoşunuza gidebilir. Araştırmacı yönünüzü daha çok ortaya çıkarabilirsiniz. Polisiye, detektif romanlarına, filmlerine, psikolojik konulara ilgi duyabilirsiniz.

11 Haziran 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizdeki güçlü insanlardan geleceğinize yönelik adımlarınızda destek görmek kolay olmayabilir. Kendi gücünüzü yapılandırmanız gerekiyor.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi ve ne istediğinizi çok iyi ifade edebilirsiniz. Grup çalışmaları ve başarılı organizasyonlar yapabilirsiniz. Son derece etkileyici ve ikna edici olacaksınız. Ancak, bazı olaylar duygularınızı yükseltebilir.

11 Haziran 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

11 Haziran 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 44' 40" R
Ay
Oğlak
15° 47' 20"
Merkür
Koç
16° 38' 53"
Venüs
Boğa
00° 08' 10"
Mars
Balık
29° 11' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 37"
Satürn
Balık
16° 30' 48"
Uranüs
Boğa
22° 18' 26"
Neptün
Balık
28° 53' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 09"
Lilith
Başak
23° 15' 36"
True Node
Koç
15° 22' 36"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>