Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Çevreni Güzel Gözlemliyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2020, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Yaratıcı zihniniz her zamankinden daha keskin. Kafanız bazı fikirlerle meşgul olabilir. Bir şeyi daha güzel bir şekilde tasarlamanın yolunu bulabilir ya da hazırlamakta olduğunuz zor bir raporun merkezine inebilirsiniz. Bugün düşünceleriniz net ve çok heveslisiniz bu nedenle bu enerjiyi doğru bir şekilde kullanın. Bugün yaptığınız her şeyde mükemmel olabilirsiniz!

Güçlü insani içgüdüleriniz var. Ortağınızı, çoğu insandan daha sık düşünürsünüz. Bu, sezgileriniz ve empatinizle birleştirildiğinde, sizi ideal bir iyileştirici yapıyor. Son zamanlarda işte biraz tedirgin hissediyorsanız, bu yanlış bir kariyer yapıyor olduğunuz anlamına gelebilir. Bir tür danışman veya terapist olmak için eğitim almayı düşünün. Bu konuda olağanüstü iyi olabilir ve birçok insana yardım edebilirsin.

Şu an kafanızda milyonlarca düşünce var ve çok iyimser düşünüyorsunuz. Ama bugün size bazı konuların halledilmesi gerektiğini hatırlatabilir. Bugün şikayet etmeyi bırakıp kendini biraz unutulmuş hisseden arkadaşlarınıza kulak verseniz iyi olur. Anlaşılmaktan memnun olduğunuz zaman, artan destek ve ahenk size iyi geliyor.

Günün teması: 'yavaş ve istikrarlı olan yarışı kazanır'. Son zamanlarda enerjin inişli çıkışlı ve modun da öyle. Bugün daha dengeli hareket etmelisin. Yeni bir plan hazırla ve bu plana bağlı kal. Zihnin berrakken ve içsel olarak pozitif hissediyorken, daha oturaklı bir zaman dilimine giriş yapmalısın. Enerjiyi, işleri düzene sokmak için kullan.Bugün sizin için harika bir gün; zira başarılı olmanız için ihtiyacınız olan tüm kartları elinizde tuttuğunuzu göreceksiniz. Bugün, şans ve refahın disiplinle buluştuğu ve inanılmaz bir sonuç verdiği günlerden biri. Harcadığınız emekler nihayet karşılığını veriyor ve göreceksiniz ki kendinizle ne kadar uyumlu olursanız, çevrenizdeki insanlarla da o kadar iyi bütünleşeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne kadar yoğun ve olaylı bir aydı! Olanları yazsanız roman çıkar! Aslına bakılırsa bugün, yaptıklarınızın etkilerini değerlendirmeye başlamak için iyi bir gün. Yeterince cesur davranmadığınıza kanaat getirebilirsiniz, ancak duruma tarafsız bir biçimde bakabilmeniz için henüz çok erken. Verimliliğiniz hakkında yargıya varmadan önce kendinize biraz zaman tanıyın...

11 Şubat 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hukuk, eğitim ya da yazma ve yayıncılık gibi ilginç alanlardaki bazı insanlar bugün karşınıza çıkabilir. Bu işinizle de ilgili olabilir ya da sosyal bir etkinlikte karşılaştığınız insanlar da olabilir. Her iki durumda da, düşüncelerinizi değiştiren ve onu yeni bir yöne doğru iten büyüleyici ve yararlı bilgiler yolunuza gelebilir. Bundan en iyi şekilde yararlanmak isteyeceksiniz.

11 Şubat 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende ne kadar negatif insan olsa da sen pozitif kalmayı başarıyorsun. Enerjini yüksek tutmanın seni hayata daha iyi bağladığını görmen zor değil. Her zamankinden daha cömert olduğunu hissedebilirsin. Maddi anlamda zorluk çekmiyorsun. Kendi işini kurmak isteyen bir Terazi burcuysan, detaylı bir sektör araştırmasından sonra hedeflerini net bir şekilde belirliyorsun. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan bugün sevgilinle uzun zamandır edemediğiniz hoş sohbetlerin telafisini yapabilirsin. Telefonuna dikkat et!

11 Şubat 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş konularla ilgili sizi anlam veremediğiniz bazı konuşmalar önünüze gelebilir. Bu durum size karşı iletişimsel anlamda ağzınızdan bir şeyler alınmak için yapılan bir hareket olabilir. Biraz daha ketum olmanız gereken bir gün.

11 Şubat 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla ilgili bilemediğiniz konularda sıkıntı yaşayabilirsiniz. Gizli düşmanlarınız gündeminizi meşgul edebilir. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplar olabilir. Akışta kalmaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz işlerde hatalı değerlendirmeler yapmamaya özen gösterin. Gün içinde içsel süreçler yaşayabilirsiniz.

11 Şubat 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel hayatınızın istemediğiniz kişilere gittiğini duyabilirsiniz. Yine de olayları haddinden fazla büyütmemekte doğuştan yeteneğiniz olduğu için karlı çıkacaksınız.

11 Şubat 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca alım satım işleriniz vehayatınızı ilgilendiren görüşmelerinize pozitif etkiler alırken, günlük yaşamınızda alkol alımı ve bağımlılık içeren madde kullanımına dikkat etmeli, sağlığınızı riske atacak her şeyden kaçınmayı tercih etmelisiniz. Özel yaşamınızda romantik görüşmeler yapabileceğiniz bir zamandasınız.

11 Şubat 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Pek fazla tanıdığınızın olmadığı bir ortama girdiğinizde içgüdülerinize güvenin ve ona göre insanlarla iletişime geçin. Güler yüzlü olmayı unutmayın.

11 Şubat 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün rüyalar ve bilinçaltı evinizde seyahat etmeye devam ediyor. Kendinizi içe dönük hissedeceğiniz bugün yalnız kalmak isteyebilirsiniz.Derin ve gizemli konulara ilgi duyabilir, bu konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Ay ile Satürn etkileşimini kendinizi ruhsal olarak güçlendirmek için değerlendirebilirsiniz.

11 Şubat 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özel hayatınızdaki ilişkilerin ön plana çıkacağı ve birbirlerini etkileyeceği bir gün geçirebilirsiniz. Bir arkadaşınızla dertleşebilir, bir başka arkadaşınızla yaşadığınız sorunu gidermeniz konusunda öğütler alabilirsiniz. Bir tanıdığa vermekten çekindiğiniz haberi, bir başka kişinin götürmesini isteyebilirsiniz.

11 Şubat 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçsel yolculuğunuzun sosyalleşmekten daha fazla zaman aldığı bir dönemden geçiyorsunuz. Artık kendinizi bir adım daha fazla düşünüyorsunuz ki; bu sizin için oldukça iyi bir gelişme. Vermekten, alma verme dengesini kurmaktan hiçbir zaman yorulmazsınız ama sizin de bazen sadece kendinizi düşündüğünüz zamanlar olmalı. En azından sadece kendinizi önceliklendirdiğiniz zamanlar.

11 Şubat 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; çalışma hayatının veya aile büyüklerinle ilgili sorumlulukların üzerinde titizlikle durabilirsin. İkili ilişkilerde olumlu sonuçlar alabileceğin gibi karşındaki insanla da duygusal bir yakınlık kurabilirsin. Bu sıralar; yapman ve planlaman gereken birden fazla iş, sağlığını olumsuz etkileyebileceğinden kendine zaman ayırmayı ihmal etmemelisin.

11 Şubat 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 05' 40" R
Ay
Koç
03° 33' 15"
Merkür
Koç
19° 30' 50"
Venüs
Boğa
06° 55' 43"
Mars
Koç
03° 25' 51"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 00"
Satürn
Balık
16° 59' 13"
Uranüs
Boğa
22° 37' 25"
Neptün
Balık
29° 02' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 38"
Lilith
Başak
23° 52' 17"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>