Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde biraz bencil olduğunuz gözleniyor. Sevgilinizin içinde duygusal bir boşluk var. Siz buna rağmen çoğunlukla onsuz bir hayatın içindesiniz. Yeni bir gönül kayması ikiniz için de hiç olanaksız görünmüyor.

Yapacağınız bir görüşme sizi umutlandıracak. Görüştüğünüz insan, tam aranılan kişi olduğunuzu çok belli edecek. Fakat, gerçekten öyle mi olduğu yolunda bazı güvensizlikleriniz de yok değil.

Çoktandır gündeminizde olan bir satın alma işiniz var. Gerekli parayı ancak bir araya getirebildiniz. Fakat şimdi de bu alımın gerekliliği konusunda kafanız karışmış görünüyor.

Sabrınızı çok zorlayan problemli bir insanla çatışma içindesiniz. Oysa ilişkiyi bitirmeniz için hiçbir engel görünmüyor. Sıkıntıyı boşuna çekiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanın kendisine özel bir değer biçmesinin, kendini önemsemesinin çok doğal olduğunu, hatta bunun gerekli olduğu inancındasınız. Ama sizin bunu kendine hayranlık derecesinde yaşadığınız eleştirilerini kabul etmiyorsunuz. Kişilik zayıflığı gösteren, edilgen insanlara eleştirilerinizde acımasızsınız. Beri yanda, sizin gibi iddialı insanlarla da geçinememe gibi bir açmazınız var.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Saat 02:15 Ay-Venüs zorlu görünümü, gerek aşk ilişkilerimizde gerekse mali konular üzerinde rahatsız edici olabilir. Sarf ettiğimiz emeğin maddi ve manevi olarak karşılığını bekliyoruz. İhtiyaçlarımız, isteklerimiz, hayallerimiz var. Doğal olarak hayattan zevk almak da çoğu zaman paraya bağlı olduğu için, bu görünüm altında kaygılanmamız mümkündür. Elden geldiğince günü sakin geçirmeye çalışmakta yarar var. Saat 02:49-15:43 arasında Ay-boşluk etkisi altında, özgür olmak istersiniz. Kimseye uymaktan yana değilsiniz. Ancak çevrenizdeki insanlara anlayış göstermeyi de bilelim. Saat 15:43 Ay-Balık burcunda ilerlediğinde, insanların gönlünü kazanmak, yeri geldiğinde onları yüreklendirmekte yarar var. Aynı şekilde biz de bunu bekleyeceğiz.  Mantıklı biri olmamıza rağmen duygusal düşünebiliriz. Eğer birileri haksız yere bizi suçlarsa veya iyi niyetimizi kullanırsa buna göz yummayız. Sizlerle buluşsun tüm güzellikler. Her şey umduğunuz gibi olsun. Kalben sevgilerimle,  

12 Ekim 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizi sıkan olaylarda kendinizi bir türlü soyutlayamadığınız için, enerjinizi kullanırken, aşırı uçlarda dolaşıyorsunuz. İçgüdülerinizin sizi yanlış yönlendirmesini istemiyorsanız, sizi bulunduğunuz ortama sürükleyen nedenlerin altını çizmelisiniz. Bugün size anlatılan hiçbir şeye inanmak istemediğiniz için,d engelerinizi kullanırken, zorlanacaksınız.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizinle aynı hedeflere sahip arkadaşlarınızla veya meslektaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Çocuklarla ya da size enerji veren kişilerle zaman geçirmeniz canlandırıcı ve özel yaşamınızı geliştiren etkiler yaratabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Pazartesi yazdığımız etkiler devam etse de, bugün Merkür ve Jüpiter görünümü kelimelerimizi doğru kullanmamız, faydalı iletişim kurmamız, düşüncelerimizi yaratıcı şekilde ortaya koymamız için fırsatlar yaratacaktır birkaç gün boyunca. Daha olumlu düşünebiliriz. Uzun vadeli anlaşmalar yapmak veya bağlayıcı sözler vermek açısından güzel bir süreç, ama hızlı davranmalı. Koşullar değişebilir. Uzlaşmak iki gün içinde iyice zorlaşacak. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

12 Ekim 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kendi fikirlerinizi ortaya koymak isteyebilirsiniz. Başkaları ile birlikte olduğunuz zamanlarda ifadelerinize dikkat etmenizde fayda var. Risk almak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra çalışma hayatınızdaki koşullar sizi zorlayabilir. İlişkilerinize önem verebilirsiniz.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok çeşitli düşünceler içinde olabilir ve geçmişle ilgili bir hesaplaşma içinde bulabilirsiniz kendinizi. Önceki gün hissettiğiniz gerilim bugün azalacak...

12 Ekim 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda ve kendinizi tanıtma alanlarında muazzam olumlu destekler alırken, girdiğiniz her ortamda enerjinizle hemen fark edilecek ve özellikle ikili ilişkilerde başarılı görüşmeler gerçekleştireceksiniz. Seyahat edebileceğiniz bugün, işlerinizin tanıtımını da en iyi şekilde yapabilirsiniz.

12 Ekim 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kendinizi kuşlar kadar hür hissedecek ve bu duygunun gücü ile daha rahat adımlar atacaksınız. Âşık olanlar, sevdikleri için yaptıkları harcamalara özen göstermeye çalışabilirler.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızda sizin için çalışan insanlara karşı sezgileriniz artabilir. Şefkatli ve merhametli davranarak hizmet alanınızdaki dengeyi koruyabilirsiniz.Gündelik işlerinizi tamamlamak ve sorumluluklarınızın üstesinden gelmek biraz zorlaşabilecektir. Hayallere dalmak ve gerçekliğin dışına kaçmak işinize gelebilir. Böylelikle işleri aksatabilirsiniz. Öğlene kadar akışta kalmalı, akşama doğru ise bilhassa zamanı beden sağlığınızın zindeliği için harcayabilirsiniz. Aromaterapiler ve hamam, sauna seansları sizi iyi hissettirecektir.

12 Ekim 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

12 Ekim 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 11' 40"
Ay
Akrep
24° 48' 18"
Merkür
Koç
26° 28' 03"
Venüs
Balık
21° 38' 53"
Mars
Balık
04° 59' 42"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 05"
Satürn
Balık
13° 18' 19"
Uranüs
Boğa
20° 39' 48"
Neptün
Balık
27° 48' 36"
Plüton
Kova
01° 49' 35"
Chiron
Koç
18° 47' 43"
Lilith
Başak
19° 48' 01"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>