Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Eleştirel düşüncelerini bugün kendine saklamalısın! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2019, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 60%

Birinin tüm ihtiyaçlarınızı karşılamasını ve özellikle de duygusal boşluğunuzu doldurmasını istiyorsanız, çok uzun bir süre beklemeniz gerekebilir. Aşktaki paradoks, en az ihtiyaç duyduğunuz anda gelmesidir. Öyleyse, kendinize tamamlamak için gereken adımları atın. Eğer yapmazsanız, size çok yakışmayan şeylere sonsuza kadar bağlı kalacaksınız.

Bugün roket gücüne sahipsiniz! Özellikle meşgul olabilirsiniz. Aniden fark ettiniz ki, hayatınızın maddi tarafına bakmazsanız, başka kimse bakmayacak. İşinize daha fazla enerji harcayabilir ya da ev arkadaşlarınızdan para konusunda daha dikkatli olmanızı isteyebilirsiniz. Tüm hayatınızı yeniden değerlendirecek, bu da gündeme dair bazı zor kararlar almanıza neden oalcak.

Bugün kendi evinizde misafir gibi hissedebilirsiniz. Toz yumakları her yeri kaplamış, eski gazeteler ve döküntüler evinizin düzenini bozmuş olabilir. Bu konuda profesyonel bir yardım alma zamanınız gelmiş gibi görünüyor. Para karşılığında gelip evinizi pırıl pırıl yapabilecek insanlar var. Biraz maddi konuda tereddüt edebilirsiniz fakat gerçek şu ki, bunu yapmazsanız eviniz toz içinde kalmaya devam edecek. Bir hizmetçi tutmak, hastane masraflarından veya Sağlık Bakanlığı'ndan gelen denetleyiciye vereceğiniz rüşvetten daha ucuza patlar.

Güneş enerjisiyle etkileşime geç ve sana sunulan bu inanılmaz yaşam gücünü hisset. İçini enerji dolu güneş ışığıyla doldur ve ayağının altındaki toprağı hisset. Mevcuttaki iyicil enerjiye karşı kucaklayıcı ve açık ol. Sana doğru gelen enerjiye kollarını açarsan eğer, büyük bir içsel sıcaklık ve kendi kendini iyileştirme etkisinin varlığını hissedersin.Bugün birtakım heyecan verici ve ilginç insanlarla iç içe olabilirsiniz. Size ilham veren insanlarla birlikte olmak için can atacaksınız. Modunuzu düşüren arkadaşlarla ya da aile üyeleriyle takılmak istemeyeceksiniz. Yaratıcı insanların bir araya geldiği ortamlarda yer almaya çalışın. Şık bir kafeye gidin mesela ve gelip giden müşterileri gözlemleyin. Ya da bir tiyatro etkinliğine katılmak ve gösteriden sonra sanatçılarla takılmak da fena fikir olmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu gibi günlerde, son birkaç günün olaylarını anlamak için zaman çok önemlidir. Kendiniz ve davranışlarınız hakkında bazı şeyleri değiştirmeye karar vermiş olabilir misiniz? Kendiniz için bir kaç dakika ayırabilirseniz, yapacağınız değişiklikler çok daha sorunsuz bir şekilde geçecektir. Bugün havadaki enerji, bu konuda düşünmenize yardımcı olabilir.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, hareketine boşlukta devam ederken 07:45'te Koç burcuna geçiyor. İlişki ve evlilik hayatınızın önem kazanacağı bir gündesiniz. Ay'ın oluşturduğu olumsuz görünümler nedeniyle gönül ilişkinizde agresif bir tutum sergileyebilirsiniz. Ay'ın Mars ile karşıtlığıyla bugün ani hareketlerden kaçınmalısınız. Kendinizle ilgili değişimler yapmak için uygun olmayabilir.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eleştirel düşüncelerini bugün kendine saklamalısın! Kendi kendini onarma, kendinle yüzleşme ve pişmanlıklarınla yüzleşip bir nevi kendini affetme sürecine gireceksin. İyileşiyorsun! Bugün söylediklerin ve eylemlerin içinde bulunduğun ortamlarda büyük etki yaratabilir. Özellikle kariyer yaşamına ve aşk hayatına dair eleştirel düşüncelerini bugün kendine saklamanı tavsiye ederim.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Almak zorunda olmadığınız sorumluluklar ya da üzerinize gelindiğini düşündüğünüz baskılı durumlar bugün gündem de olabilir. Belki de bugüne kadar yaptığınız iyilikler göreviniz olmuştur.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz ya da yakınlarınızla daha fazla ilgilenmek ve hassasiyet göstermek durumundasınız. Tepkilerinizde akılcı olmalısınız.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Seyahat ve maceralara atılmak için uygun bir gündesiniz. Her şeye in iyi tarafından bakmayı başarabileceksiniz. Karşı cinsi de duruşunuzla cezbetmeyi başarabileceksiniz.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Detaylar konusunda titiz ve mükemmeliyetçi olabilirsiniz. Üretkenlik ve çalışkanlık duygularıyla hareket edebilirsiniz. Kuruntuları bir kenara bırakıp işinize konsantre olduğunuzda güzel sonuçlar alabilirsiniz.

12 Ekim 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yazdığınız her şeye özel özen gösterin ve yaratıcı olma fırsatını boşa harcamayın. E-postalarınıza, kısa mesajlarınıza ve diğer notlara şiirsel, eğlenceli bir tutum eklemek, mesajlarınızı alanlar için daha ilginç ve anlamlı hale getirecektir.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin heyecanı dorukta. Adeta bir çocuk gibi isyankar ve talepkar bir tavır sergileyebilir. Ona sabırla yaklaşmalısınız.İlişkilerin aniden kopmasına asla izin vermemelisiniz. Zira bugün alınan kararlar kalıcı olamayacaktır. İkili ilişkilerde sinir kat sayısı çabuk yükselir tahammülün az olduğu bir günle karşı karşıyasınız. Hak hukuk adalet peşinde koşayım derken karşınızdakilere çok fazla tolerans göstermek uzun vadede sizi yorabilir.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevreniz, arkadaşlarınız, aileniz herkes sizi takdir ediyor ve onaylıyor. Toplumdaki herkesin sizi onaylıyor olması hoşunuza gidiyor. Duygusal anlamda tatminsiniz. Romantik konularda ise daimî bir hayal kırıklığı söz konusu olabilir. Platonik olmaktan vazgeçmeli, gerçek ilişkilere yönlenmelisiniz.

12 Ekim 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geriliminizi arttıracak bir durumla karşılaşabilirsiniz. Bugün bazı haberler sıkıntı duymanıza neden olabilir. Fakat, moraliniz yüksek olduğu için sorunları büyütmeyeceksiniz. Sevdiğinizin sıcak ilgisi size güç verecek.

12 Ekim 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 30' 12" R
Ay
Akrep
06° 51' 14" R
Merkür
Koç
16° 03' 20"
Venüs
Koç
23° 29' 40"
Mars
Balık
25° 01' 23"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 36"
Satürn
Balık
16° 01' 10"
Uranüs
Boğa
22° 00' 09"
Neptün
Balık
28° 43' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 40"
Lilith
Başak
22° 39' 44"
True Node
Koç
15° 37' 58"
Son Güncelleme : 24/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>