Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Alışverişe Çıkabilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 40%
Para 10%
Sağlık 60%

Bugün davranışlarınıza dikkat edin ve cazibenizin yüksek olduğundan emin olun. Enerjinizle ilgili ivmeyi devam ettirdiğiniz sürece grubunuzla kaynaşmanın puzzle ın önemli bir parçası olduğunu göreceksiniz. Ne kadar fazla o kadar iyi. Bir şeye doğru yerden başlarsanız, bir sonraki adıma daha kolay geçersiniz. Önemli olan, tüm eylemlerinizin sorumluluğunu almanız.

Bugün, nasıl paylaşım yapılacağını öğrenmek için iyi bir gün olabilir. Gerçek Terazi olduğunuz için, emeğinizin meyvelerini diğer insanlarla paylaşmak yerine, genellikle kendinize saklamayı tercih edebilirsiniz. Eğeryerinde sorumlu olduğunuz insanlar varsa, paylaşım çok gerekli bir beceridir, çünkü onsuz ekip çalışması diye bir şey olamaz. Çalışmanızı ilgili diğer kişilerle birlikte düzenlemek daha zor olabilir, ancak genellikle daha iyi sonuçlar alacaksınız. Bugün bunu düşünün.

Grup aktiviteleri ve toplantılar bugün oldukça yoğun çünkü etrafınızdakiler ilgilendikleri konularda tartışmalara çekiliyor, bunlar hepsinin hemfikir olmadığı konular da olabilir. Zekanız bu fikri çok cazip bulsa da, bugün bu hararetli tartışmalara siz girmeseniz iyi olur. Sizin için bu yalnızca yorucu bir aktivite olur. Bu tartışmalardan uzak duran bir başkasını daha bulun, onunla konuşun.

Hiç olmadığın kadar enerjik hissediyorsun. Günün göksel açıları zihinsel keskinlik ve fiziksel dayanıklılık sağlayacak bir enerji sunuyor. Bu enerji de geçmişten kalan proje ve görevlerini bitirmek konusunda seni destekliyor! Birçok şey tamamlayacak vaktin olabilir; hatta bir de başkalarına destek olmayı düşünebilirsin. Yine de önce kendi işlerine odaklanmalısın...Bugün eğitiminizi devam ettirmek istediğinizi fark edebilirsiniz. Bu yüzden yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz bir kursa yazılmayı düşünebilirsiniz. Yeni yetenekler edinmek ya da var olanları uzmanlık seviyesine ualştırmak hoşunuza gidebilir. Tüm seçenekleri dikkatlice değerlendirin ve harekete geçin. Bu dönem, bilginizi artırmak için umut vaat eden bir dönem.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bilimsel konulara ilginiz ön plana çıkacak. Gezegenlerin konumu zaten var olan ilginizi artırabilir ya da daha önce olmayan bir ilgi kıvılcımı çaktırabilir. Bilime giden en kolay ve ulaşılabilir yol gece gökyüzüne bakmaktır. Bir dürbün ya da teleskop edinin. Merakla dolup taşacak ve daha fazlasını öğrenmek için sabırsızlanacaksınız. Bunun keyfini çıkarın!

12 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünve özel hayatınızdaki ilişkiler öne çıkıyor. Birlikteliklerde geçmiş konuları açmak, geçmişe takılı kalmak yerine içinde bulunduğunuz ana odaklanmaya gayret edin. Bazı ilişkilerde iyileşme ve toparlanma olabilir. Sevdiklerinizden adım görebilir, teklif alabilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kıyafet konusunda tercih ettiğin renklerde değişiklik yapmak istiyorsun. Kendine farklı parçalar almak için arkadaşınla birlikte alışverişe çıkabilirsin. Parasal durumunun farkındasın çok fazla pahalı ürünler tercih etmiyorsun. Yalnız yaşayan bir Terazi burcuysan akşam yemeği için kendine özel bir menü çıkarabilirsin.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhsal durumunuza göre fiziki görünüşünüzde değişikliğe gitmek istiyor olabilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek için öncelikle düşüncelerinizde değişikliğe gitmeyi denemelisiniz. Kimliğinize kendinize öz değerinize naif yüreğinize olumsuz etki bırakan her şeyi geri dönüşüm kutusuna göndermelisiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek ümitlerinizle ilgili daha dışadönük olabilirsiniz. Cömert tavrınız ortaya çıkabilir. Bugün arkadaşlarınızla plan yamak size iyi gelecektir. Meslek grubunuzdan kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekleri göz ardı etmeyin. Akşam saatlerinde hafta sonu için yeni planlar yapabilir, yolculuklara çıkabilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla görüşebileceğiniz sosyal, canlı ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Yenilikçi ve sıra dışı düşünce ve fikirlerinizle dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Dostlarınızın yanınızda ve destekçi olması da iyi gelebilir.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda ve kendinizi tanıtma alanlarında muazzam olumlu destekler alırken, girdiğiniz her ortamda enerjinizle hemen fark edilecek ve özellikle ikili ilişkilerde başarılı görüşmeler gerçekleştireceksiniz. Seyahat edebileceğiniz bugün, işlerinizin tanıtımını da en iyi şekilde yapabilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün enerjisi sizin için biraz fazla olabilir, bu yüzden mola vermeniz gerektiğinde partnerinizin sizi korumasını sağlamaya çalışın. Sorunun bir parçasıysa, her şeyi açıklığa kavuşturmanız gerekir.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcunda devam eden seyahati sizi sosyal ve dışa dönük bir ruh haline sokuyor.Bugün yalnız kalmak istemezsiniz, arkadaşlarınıza vakit ayırmak iyi hissettirecektir. Neptün ile Jüpiter arasındaki etkileşim aile üyelerinizden göreceğiniz yardım ve desteğe işaret ediyor. Evinizin dekorasyonunda yaratıcı değişiklikler yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hoşlandığınız kişi ile birlikte tutkulu bir aşk yaşamaya başlayabilirsiniz. Finansal gelirinizde bir miktar artış olabilir. Sahip olduğunuz pozitif enerji ve neşeden dolayı çevrenizdeki insanlar, sizinle vakit geçirmekten keyif alıyor.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk konularında pek güvenilmez bir imajınız var. Ama iradenizle kırgınlıkların önüne geçebilirsiniz. İlişkileri yarı aşk yarı dostluk şeklinde sürdürme alışkanlığınız, gizli bazı endişelerin sonucu gibi. Daha problemsizbağlantıları için daha geniş ilişkiler gerekiyor. Parasal konularda bazı sıkıntılar yaşayacaksınız. Bunun sebebi birazda savurgan olmanızdan kaynaklanıyor. Spor yapmanız bedensel ve zihinsel olarak kendinizi tazelenmenize ve güçlenmenize olanak tanıyacak.

12 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 31' 43"
Ay
Akrep
16° 30' 20"
Merkür
Koç
26° 08' 58"
Venüs
Balık
20° 48' 55"
Mars
Balık
04° 28' 14"
Jüpiter
Boğa
16° 39' 33"
Satürn
Balık
13° 13' 42"
Uranüs
Boğa
20° 37' 55"
Neptün
Balık
27° 47' 05"
Plüton
Kova
01° 48' 56"
Chiron
Koç
18° 45' 22"
Lilith
Başak
19° 43' 32"
True Node
Koç
15° 35' 36"
Son Güncelleme : 28/03/2024 20:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>