Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Duyguların yön değiştiriyor! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün sevdiklerinizle iç içe olmak isteyebilirsiniz. Evde kalmak isteyebilir, evcimen bir havada olabilirsiniz. Çocuklarınızla oynamaktan veya eşinizle sohbet etmekten hoşlanabilirsiniz. Bağlanmak ve sevginizi ifade etme konusunda istekli olacaksınız. Çok neşeli bir ruh halinde olabilirsiniz ve gününüzü kahkahalarla geçebilit. Rahatlamak ve hayattaki basit şeylerin tadını çıkarmak için kendinize izin verin.

Terazi kimliğiniz bugün güçlü bir şekilde kendini gösterecek çünkü bugün geleceğinizin belirleneceği bir gün. Bu da tam size göre bir konu. Gezegenin 3000 yılında nerede olacağına dair fikirleriniz olmuştu. Bugün, bu fikirlerin bazılarını yeniden hatırlama fırsatınız olabilir. Sizin de dahil olacağınız bir icat olabilir mi? Mümkün!

Çok uzaklardan alacağınız bir bilgi, içerisinde olduğunuz bir grup ile daha kolayyapmanızı sağlayabilir. Her şey, hem iki grup aktiviteleri hem de sizin eğitiminizi ilerletmeniz için ümit vadedeci görünüyor. Bu yüzden, bunlar bugün için güzel odak noktaları diyebiliriz. Kafanızın bir köşesinden seyehat fikri de geçiyor olabilir. Arkadaşlarınız da böyle düşünüyor olabilir, onlarla birlikte akşam şehir merkezine gidip, gönlünüzce eğlenebilirsiniz. Günün tadını çıkarın!

Bugün her şeyi oluruna bıraktığın bir gün. Hiçbir şey söylemeyeceksin, uykulu olacaksın ve modun süper olmayacak. Tamam, harika! Romanına gömül, siestalar yap ve mümkün olduğunda az hareket et çünkü istediğin tam da by! Telaşlanma meşgul kunduzcuk, bu periyod geçici! Ve biliyor musun? Bu konuda hiç de yalnız değilsin. Bunlar ara ara hepimizin başına geliyor. Öyleyse bırak kendini.Genellikle mantıklı davranmaktan ziyade sezgisel hareket ediyorsunuz, ancak bugün bu iki yönünüz birbiriyle çelişkiye düşecek. Bir an soylu ve yüce kavramları düşünürken bir an sonra pratik yanınız ağır basabilir. Bugün her şeyi açıklığa kavuşturmaya çalışmak yerine her zamanki aklınızın yeniden devreye girmesini bekleyin. Bunu yaparken bir şeyler okumak size iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bilgisayarlarla şansınızı çok denemeyin, özellikle de başkalarıyla yazışmak veya başkalarıyla iletişim kurmak söz konusu olduğunda. Teknolojik harikalar ile ilgili arızalar gün boyunca sizi rahatsız edebilir. Aslında, bir arkadaşınıza bir mesaj iletmek istiyorsanız, en iyi yolu sonu ziyaret etmek olabilir! Yaratıcı çabalar aynı şekilde engellenebilir. Bugün eski kalem ve kağıt günlerine dönüş yapmak için harika bir gün! Sabret!

13 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Oğlak burcunda hareket ettiği bir güne uyanıyorsunuz. Saat 01:11-18:35 aralığında boşlukta ilerleyen Ay nedeniyle yeni işlere başladığınızda sonuç almakta zorlanabilirsiniz. Eski işlerinizi bitirmek daha faydalı olacaktır. Ay, 18:35 olduğunda ise Kova burcuna geçiyor. Akşam saatlerinde şansınız artmaya başlıyor. Özellikle aşk hayatınızda mutlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyguların yön değiştiriyor!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Çevrendeki insanların hayatındaki seçimlerle ilgili yaptığı eleştirilere hatta yeri gelince sevgiline bile dil uzatmalarına tahammülün kalmadığı günlerden geçiyor olabilirsin. Hani ? inceldiği yerden kopsun artık yeter? dediği anları olur ya insanın. İşte bugün tam öyle bir gün. Geçmişte kaldığına inandığın bir ilişkinle ilgili haberler alabilir, onunla tekrardan iletişim kurmak isteyebilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, çevrendeki birinin senden hoşlandığını, üçüncü bir ağızdan öğrenebilirsin. Duyguların bir anda yön değiştirecek. Kalbinin sesini dinle, sakinleş ve nefes al mesajı veriyor Gök kubbe!

13 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal anlamda bazı planlamalara gitmeniz gerekebilir. Harcamalarınıza bugün daha fazla dikkat etmelisiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular bugün gündeminizi oluşturabilir. Toplumsal olaylardan kaynaklı kırılgan durumlar oluşabilir. Zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Ev hayatınızdaki olaylara yeniden yön vermek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde sıkışmalar yaşanabilir. Akşama doğru hafta sonu için yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. Abartılı hareketlerden kaçınmalısınız.

13 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda partnerinize anlayış göstermeniz gerekebilir. Karşı tarafın sizin hakkınızdaki düşüncelerini öğrenmek sizleri yer yer şaşırtabilir.

13 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aileniz, baba eviniz ve babanızla ilgili konular gündeminizde olabilir. Bu alanda yapmanız veya tamamlamanız gerekenlere odaklanabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha keyifli, aşk ve sevgi dolu bir ortam sizi bekliyor.

13 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uyum sağlamak, biraz şımartmak ve biraz dinlenmek için zaman ayırmak size çok iyi gelebilir. Bugünlerde size söylenenleri kişisel olarak almamak en iyisidir.

13 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evin temel ihtiyaçları için alışverişe çıkabilirsiniz. Evde yarım kalan işleri tamamlamak için harika bir gün. Dekorasyon değişimi için ideal. Kentsel dönüşüm konuları gündeme gelse de sonbaharı beklemek sizi için daha doğru olacaktır. Kardeşlerle ilgili iletişim sıkıntıları gündeme gelebilir.

13 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

13 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda biraz sıkışmış durumdasınız. Ayağınızı yorganınıza göre uzatmanız gerekiyor. Rehavete kapılır, durumunuzu boş verirseniz, cebinizde açılan delik giderek büyüyecektir. Gün yorucu geçebilir. Akşam biraz yürüyüş yapmalı, elektriğinizi atmalısınız. Tüm uyarılarımı tatilden sonra değerlendirin.

13 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; sorumluluklar altında geçen birkaç günün ardından artık keyiflerine yönelmek isteyebilirsin ancak sabah saatlerinde yarım kalan işlerini tamamlaman gerekiyor. Bugün akşam için yaptığın programda ufak aksamalar olabilir, sevdiklerinle fikir uyuşmazlığına düşebilir ya da iletişimde kopukluklar yaşayabilirsin.

13 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 10' 44" R
Ay
Balık
19° 46' 12"
Merkür
Koç
18° 52' 42"
Venüs
Boğa
05° 45' 55"
Mars
Koç
02° 42' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 51' 43"
Satürn
Balık
16° 54' 30"
Uranüs
Boğa
22° 34' 09"
Neptün
Balık
29° 01' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 30"
Lilith
Başak
23° 46' 00"
True Node
Koç
15° 23' 17"
Son Güncelleme : 04/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>