Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Haksızlıklara karşı geliyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2019, Çarşamba

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Birinin sıkıntısını duyduğunuzdaki doğal eğiliminiz muhtemelen ona yardım etmek oluyor. Bu takdire şayan bir özellik ve muhtemelen bu yönünüzden dolayı etrafınızda güvenebileceğiniz arkadaşlarınız var. Fakat bazen cömertliğinizi ve yardımsever doğanızı görüp sizden faydalanmaya çalışan olabilir. Bugün özellikle bu olasılığa dikkat etmeniz gerek. Gözünüzü açık tutun. İyi kalpli olmak her şeye katlanmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez.

Sanatsal doğanız bugün yükselişte olacak. Yaratıcı bir proje üzerinde çalışmak için ilham bulabilirsiniz. Müzikten hoşlanıyorsanız, bir enstrüman çalabilir veya orijinal bir şarkı yaratabilirsiniz. Bir yazarsanız, bir Web sitesi için akıllı metinler oluşturabilir veya kısa bir hikaye için bazı fikirleri yazabilirsiniz. Hayal gücünüzü işe gitmesine izin verin. Aklınızın havada olmasına biraz izin verin.

Belli projeler için ihtiyacınız olan olgular güvenilmez olabilir. İster kitap, ister websitesi isterseniz de gazeteye bakın, her şekilde ilginç şeylere rastlayacaksınız fakat bunlar tam olarak aradığınız şeyler değil. Eğer bu görev çok acil değilse, bir iki gün ara vermeniz iyi olabilir. Yoksa, bulunması imkansız gibi görünen şeyi aramada çok fazla zaman harcayacaksınız.

Favori plaklarını raftan indir; pikabını aç. Oturma odanda dans partisi ver; yemek masanı çiçeklerle süsle. Enerjini dış dünyaya yansıtmalısın. Hiç yapacağına ihtimal vermediğin maceralara atıl. Yeni projelere balıklama atla ve şansının seni taşımasına izin ver. Detaylara takılıp kaygılanma.Manevi gelişim, gelişiminizin ihmal edilmiş bir yönü olabilir. Eğer böyleyse, inançlarınızı değerlendirip hayatınıza geçirmenizde fayda var. Kiliseye gidiyorsanız, orada bir şeyler öğreniyor musunuz? Ya da diğer inançları keşfetmeyi hiç denediniz mi? Veya gerçekten inandığınız şeyin ne olduğunu hiç düşündünüz mü? Bunu yapmayı bir düşünün ve dürüstçe kendinize kulak verin. Aradığınız şeyi bulmanın en iyi yolu bu olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanlar her yaptığınıza destekten çok köstek oluyormuş gibi göründüğü için kötü hissedebilirsiniz. Kendinizi helak etmeden önce dönüp aynaya da bir bakın, yani başkalarını suçlamadan önce kendi dürüstlüğünüzü ve üretkenliğinizi de sorgulayın. Belki de otomatik olarak savunmaya geçip kendi suçunuzu başkasının üstüne atıyor olabilirsiniz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay, Akrep burcunda hareket ediyor. Kazancınız, harcamalarınız arasındaki dengeyi bulmanız gereken bir gündesiniz. Geliriniz artsa da harcamalarınızdan ötürü bunu hissedemiyor olabilirsiniz. Haftanın şanslı günlerden ilki olan bugün Güneş ve Jüpiter arasında pozitif görünüm meydana geliyor. Hayallerinizin gerçek olabileceği bir gündesiniz. Şansınız çok açık olacak. Elinizi her attığınızhayırlı sonuçlanacaktır.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haksızlıklara karşı geliyorsun! Yönetici pozisyonundaki kişilerle sözlü tartışmalar yaşanırken taraf olman istenebilir. Sessizliğini koruyarak, işe odaklanman yararına olacaktır. Önceden karar verilen, detay odaklı çalışmalar ön planda. Ancak bazı şeylere ara vermek için nedenlerin olabilir. Gergin bir bekleyiş ile kardeşinden gelecek güzel haberlere odaklanmak isteyebilirsin. Bugün çevrene karşı haksızlıklara gelemediğini net bir şekilde belli edeceksin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, tutkulu bir aşka yelken açman an meselesi. Hafta sonu için kısa süreli seyahatler organize edebilirsin. Sakin, doğayla iç içe bir yer tercihin olacak.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimlerimizde dikkatli olmamız gerekmektedir. Bazı fikir ayrılıkları tartışma şekline dönmemelidir. Düşünülmeden alınılmış kararlar vermeyin.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Enerjisi yüksek bir gündesiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Fikirlerinizi paylaşmak isterken, karşınızdakinin düşüncelerine de önem vermeniz faydalı olacaktır. Yanlış anlaşılmalardan kaynaklanan tartışmalardan sakının. Risk alıp, yeni hedefler koyma isteği içinde olabilirsiniz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatil ve organizasyon gibi konular gündem konunuz olabilir. Sevdiklerinize yardım etmek isteyeceksiniz. Güleryüzünüz ile etrafınıza adeta ışık tutacaksınız.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kariyer değerlendirmek için iyi bir zaman olabilir. Eğer dinlerseniz insanlar yararlı tavsiyelerde bulunacaklar. Fikirlerinizin gerçeklerle bağdaşıp bağdaşmadığını test edin. Konuları sonuçlandırmaya bilirsiniz, ancak önemli bilgiler elde edeceksiniz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı beklenmedik sorunlaranlaşmaları sırasında ortaya çıkabilir. Planların yolunda gitmiyor ve başkalarını yararları konusunda ikna edemiyorsun. Bu gerçekten sinir bozucu olabilir, ancak acele etmeyin, çünkü acele işe şeytan karışır.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay burcundaki Jüpiter ile Aslan burcundaki Güneş arasındaki olumlu etkileşim bugün kardeş, yakın akraba, kurs ve kısa yolculuklarla ilgili yüzünüzü güldürür. Belki uzun zamandan beri takip ettiğiniz işin olumlu sonucuna ulaşacaksınız. İdeallerinizin gerçekleşebileceği bir gündesiniz. Diğer yandan önemli bir yatırım kararı alıp şirket kurma kararı alabilirsiniz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Romantik anlamda tam olarak ne istediğinizi bilmediğiniz için, her sürprizde veya her ilişkide hayal kırıklıklarına uğruyorsunuz. Düzenli ilişkisi olan Terazi burçları da sürekli değişen duygular içerisindeler. Gelecek sürprizleri ile birlikte gelecek. Siz de bu dönemde kafanızdaki diğer yapılacaklar listenizle ilgilenebilirsiniz.

7 Ağustos 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; gün içinde seni endişelendiren ekonomik konulara karşı daha hassas olabilir ve herhangi bir kriz durumunda sakinliğini koruyabilmelisin. İlişkide olduğun insanlarla bugün aran; pamuk ipliğine bağlı olabilir ve kopmalar yaşayabilir, ifadelerine dikkat etmelisin. Finansal meselelerini farklı bir açıdan ele alabilirsin.

7 Ağustos 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 59' 05" R
Ay
Oğlak
19° 06' 55"
Merkür
Koç
16° 43' 49"
Venüs
Boğa
00° 26' 26"
Mars
Balık
29° 22' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 05"
Satürn
Balık
16° 32' 07"
Uranüs
Boğa
22° 19' 16"
Neptün
Balık
28° 53' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 60"
Lilith
Başak
23° 17' 15"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 23:06

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>