Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Tatlı telaşı yorgunluklar yaşıyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ağustos 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün eğlenin ve hiçbir şey çok ciddi almayın. Şu an uzanıp manzaranın tadını çıkarmanın tam vakti. Bir filme gidin ya da oyun oynayın. Ya da bir partiye gidip doyasıya eğlenin. En çekici gece elbisenizi giyin ve herkesin başını döndürün. Bugün konuşkan, eğlenceli ve sosyal olacağınız bir gün. Ağır duygusal sorunlar bu pozitif ruh halinizi bozmaktan başka bir şey yapmayacak.

Bugün başkalarına yardım etmek için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki biri, bir şeylerle mücadele ediyor olabilir. Eşiniz eve getirdiği işte sıkıntı yaşıyor olabilir, ya da çocuklarınız bir ev ödevi projesi hakkında kafasını karıştırabilir. Bir arkadaşınızın bile yardımınıza ihtiyacı olabilir! İçeri girin ve cömert olun. Başka birinin gününü aydınlatabilir ve enerjilerini artırabilirseniz kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Yeni yaratıcı projeler veya bir sonrakileri arttırmak için gün aklınıza gün boyunca sayısız harika fikirler gelecek. Eğer onları hemen not etmezseniz, tekrar aklınıza bir fikir geldiğinde geri dönüşü olmayabilir. Bu nedenle, diğer tüm sorumluluklarınızla birlikte, bugün odağınızın bir yerden bir yere kaydığı heyecanlı bir gün olabilir. Bunlarla başa çıkabilirsiniz.

Sanatsal tarafın, sıradışı insanlarla karışmayı seviyor. Sen onlara eksantrik diyorsun; başkaları ise deli diyor! Senin bakış açından, ne kadar deli o kadar iyi! Böyle insanlar etkileşime girdiği herkesin hayatına gariplik, ilgi çekicilik katar. Bugün aynada kendine iyice bak. Eksantrikliğini gördüğünde şaşıracaksın. Enerjin ve yaratıcılığın başkalarının yaşamlarına da ışıltı getiriyor.Bugün insanlar her yaptığınıza destekten çok köstek oluyormuş gibi göründüğü için kötü hissedebilirsiniz. Kendinizi helak etmeden önce dönüp aynaya da bir bakın, yani başkalarını suçlamadan önce kendi dürüstlüğünüzü ve üretkenliğinizi de sorgulayın. Belki de otomatik olarak savunmaya geçip kendi suçunuzu başkasının üstüne atıyor olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgileriniz ve algılarınız bugün özellikle çok keskin ve kendinizi başkalarının düşünceleri ve hisleri söz konusu olduğunda her zamankinden daha uyumlu hissediyorsunuz. Psikoloji, felsefe ya da metafizik alanlarındaki çalışmalar yalnızca kendi yaşamınıza değil çevrenizdeki dünyaya da yeni bir ışık tutarak bilinçaltınızla ilgili görüler elde etmenize olanak tanıyabilir.Meditasyon yapmak ya da kendi düşüncelerinizle baş başa kalacağınız bir yürüyüşe çıkmak için muhteşem bir gün.

6 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün başında Ay'ın Plüton devamında Merkür ile oluşturduğu sert açılar nedeniyle öfkenize yenik düşebileceğiniz bir sabah geçirebilirsiniz. Bir anlık sinirle özellikle kariyerinizde ani kararlar almayın. Saat 10:35-18:31 aralığında Ay, boşlukta hareket ediyor. Ay, saat 18:31'de Akrep burcuna geçiyor. Bu akşam maddi konularınıza yoğunlaşabilirsiniz. Değerli eşyalar almaya düşkün olabilirsiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tatlı telaşı yorgunluklar yaşıyorsun!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Adaletli olmayı kendine adeta görev edinmen övgüyü hak ediyor! Birkaç aydır kurduğun bir işin varsa, bu aralar yaşanacak talep ve yoğunluklar tatlı bir yorgunluğa sebep olabilir. Yapacağın görüşmelerde göstereceğin performans kimsenin gözünden kaçmayacak. Evli bir Terazi burcuysan, eşinin kariyer planlarına fikirlerinle destek olabilirsin. Sanatla ilgilenen bir Terazi burcuysan ani çıkış yaparak tüm dikkatleri üzerine çekebilirsin. Gün bu kadar olumlu etkilerle yakın bir akrabandan alacağın telefon biraz canının sıkılmasına neden olabilir.

6 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişinize bakmayı düşünebilir ve gerçekleşen belirli şeylere karşı hissettiğiniz bazı olumsuz duyguları serbest bırakabilirsiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Duygusal konsantrasyonunuzu sağlamakta zorlanabilirsiniz. Sabah saatlerinde kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda sıkıntı çıkarmaya yatkın olabilirsiniz. Mücadele gereken konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlişkilerinizde iki düşünüp, bir konuşun.

6 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı düşüncelere dalabilir, ilişkinizin boyutlarını kararlaştırabilirsiniz. İlişkinizin iki kişilik yaşandığını unutmadan ilerlemeniz önemli olacak.

6 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Işığınızı, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyip, ilişkilerinizde güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz, basın, yayın, yurtdışı bağlantılı işler, yolculuklar, eğitimler ve medyadan destek görebileceğiniz, ilişkilerinizde etkili iletişim kurabileceğiniz pozitif bir günden geçmektesiniz.

6 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tatminkar bir şekilde yönetebildiğinizden daha fazla işiniz olduğunu görürseniz, sunulan yardımı kolayca kabul edin ya da gerekirse başkalarından yardım isteyin.

6 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay burcunuzda seyahat edecek. Diyet ve estetikle ilgili her türlü konuya balıklama dalabilirsiniz. Hak ve adalet kavramları ön plana çıkar. Bugün güçlünün değil haklının yanında olmaya çalışırsınız. İlişkilerini yönetmekte zorlananlar sizden tavsiye almak isterler. Aşık olmaya hazır olun.

6 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

6 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda beklenmedik gelişmeler söz konusu olabilir. Siz de tahmin edemediğiniz duygular hissediyor olabilirsiniz. Yine çocuklarla ilgili konularda belirsizlikler ve bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bilinçaltınız fazlası ile karışmış ve uyku problemlerine, fazla rüya görmeye sebebiyet veriyor olabilir. Terazi burçlarına tatil tavsiye ediyorum.

6 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; günün ilk saatlerinde çelişkili düşünceler aklını bulandırabilir. Güçlü sezgilerinle hislerine yön vermeye çalışabilir ve içine sinmeyen olay ve insanlardan uzak durmayı başarabilirsin. Kendini neşelendirmek ve rahatlamak adına kişisel zevklerine zaman ayırabilir ve kendine bakım yapabilirsin.

6 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 55' 12" R
Ay
Oğlak
18° 13' 01"
Merkür
Koç
16° 42' 28"
Venüs
Boğa
00° 21' 30"
Mars
Balık
29° 19' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 09"
Satürn
Balık
16° 31' 46"
Uranüs
Boğa
22° 19' 03"
Neptün
Balık
28° 53' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 46"
Lilith
Başak
23° 16' 48"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>