Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Duygularını besliyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ağustos 2019, Pazartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün sevgiliniz tutkulu bir havada olabilir. Sevgisinin yoğunluğuna biraz şaşırmış olabilirsiniz! Bugün çalışmak veyayapmak zorunda olmadığınız sürece çok eğlenceli geçecek. Biraz konuşmaya ve yakınlaşmaya zaman ayırmaya çalışın. Sevgilinizle olmanın keyfini çıkarın ve birbirinizi daha iyi tanıyın. Birçok seviyede bağlantı kurduğunuzda kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Bugün çalışmak zorunda olsanız bile her şeyi büyütmemeye çalışmalısınız. Sadece mevcut enerjinizle,yükünüzü sırtlamaya hazır değilsiniz. Kahvaltınızın ve öğle yemeğinizin sağlıklı bir menüden oluşmasına dikkat edin çünkü vücudunuz son zamanlarda yaptığınız kaçamaklar yüzünden biraz asileşmiş durumda. Öğle yemeğinde çorba ve salata ile bol su önerilir. Gün sonuna dek, enerjinizin geri gelmeye başladığını hissedeceksiniz.

Kendinizi başlıca meraklı bir entelektüel olarak görüyorsunuz. Ancak kariyer ve finans alanlarındaki son ilerleme,ve para konusunda sizin bile farkında olmadığınız becerilerinizi ortaya çıkardı. Bu hem başarılı hem şanslı olduğunuz ve aynı zamanda kendinizle ilgili çok şey öğrendiğiniz bir dönem. Eski korkularınızı bir kenara bırakın ve kendinizi küçümsemeyin. Tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını başarabilecek kapasitedesiniz.

Bugün bir patlamaya veya çöküşe şahit olabilirsin. Araba kullanırken veya ateşli ya da patlayıcı şeyler çalışırken dikkat ol. Bugün atmosfer bu şekilde: patlayıcı. Gerçekleştirdiğin eylemler şiddetli reaksiyonlar zincirini harekete geçirebilir. Ayrıca bugün saldırgan eğilimlerini sakinleştirmek için sık sık kendi içine dönmeye çalışmalısın.Sezgileriniz ve algılarınız bugün özellikle çok keskin ve kendinizi başkalarının düşünceleri ve hisleri söz konusu olduğunda her zamankinden daha uyumlu hissediyorsunuz. Psikoloji, felsefe ya da metafizik alanlarındaki çalışmalar yalnızca kendi yaşamınıza değil çevrenizdeki dünyaya da yeni bir ışık tutarak bilinçaltınızla ilgili görüler elde etmenize olanak tanıyabilir.Meditasyon yapmak ya da kendi düşüncelerinizle baş başa kalacağınız bir yürüyüşe çıkmak için muhteşem bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay bugün burcunuzda ilerlerken özgüveniniz de yerinde. Cesur ve girişimci davranabilirsiniz. Kendinizi göstermek için elinize geçen fırsatları değerlendirmekten çekinmemelisiniz.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gün boyunca Ay, hareketini sizlerin burcunda sürdürmeye devam ediyor. Bugüne enerjik ve mutlu uyanıyorsunuz. Gündüz Ay'ın kurduğu pozitif kontaklar sayesinde hem aşk hem de maddi olarak yüzünüzü güldürecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ay'ın Satürn ile oluşturduğu zorlu kontak nedeniyle akşam saatlerinde gergin olabilirsiniz. Bu agresifliği ailenize yansıtabilirsiniz.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını besliyorsun!Dingin ve olumlu duygular besleyeceğin bir gün. Kendi halinde, sadece işine odaklanmak isteyeceksin. Geçmişte yaptığın hataları tekrarlamak istemediğinden, sınırlarını daha da net bir şekilde ifade etmen gerekebilir. Yapmak istediklerini son günlerde sürekli planlar bir hale geldin. Her şeyin bu kadar programlı olamayacağını görmen fazla sürmeyecek. Maddi konularda, kazançlarını arttırmak beklentilerini de yükseltebilir. İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, değer verdiğin kişinin bazı konulardaki keskin tutumu seni rahatsız edebilir. Mide problemin varsa işlenmiş gıdalardan uzak durmanda fayda var.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer hayatınızla ilgili önemli bir değişim kararı verebilirsiniz. Şartlarınızı koruyarak kendinizi en iyi olana doğru taşımalısınız.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akşam saatlerine kadar bazı belirsizlikler, beklemeler, elde olmayan koşullar olabilir. Sağlığınıza dikkat edin. Zaman alan işler ve akşam saatlerinde daha girişkensiniz.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tatil yapmak için oldukça uygun bir gündesiniz. İş ya da dinlenmek için olsun bugünlerde yapacağınız yolculuklar sizlere bir şeyler katacak.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay bugün burcunuzda ilerlerken özgüveniniz de yerinde. Cesur ve girişimci davranabilirsiniz. Kendinizi göstermek için elinize geçen fırsatları değerlendirmekten çekinmemelisiniz.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Biraz dışarıya çıkıp eğlenmeye ihtiyacınız var, bunun için de arkadaşlarınızdan destek almanın tam zamanı! Uzun süredir eğlenmeyi erteliyorsunuz, biraz rahatlamanın size faydası olacak, inanın!

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sizin gününüz. Ay’ın burcunuza yerleşmesiyle duygusal yönden kendinizi çevrenizdekilerle uyumlarsınız.Partnerden övgü dolu sözler duymak, estetik konularına yönelmek, sanat ve tasarımla ilgilenmek, partilere katılmak, annenizin desteğini üzerinizde hissetmek size iyi gelir. Uzun zamandır planladığınız kozmetik alışverişinizi bugün tamamlayın.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposu sizi bekliyor. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bunun sonucunda maddi ve manevi açıdan rahatlık kazanacaksınız. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insanla aranızda bir yakınlaşma olacak.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Terazi burcu aileniz ve yuvanızla ilgili konularda bazı kafa karışıklarınız veya yeni fikirleriniz olabilir. Çok şanslı bir dönemden geçiyorsunuz. Hayatınızın her noktasında, özellikle eğitimler ve yurt dışında yaşamakla ilgili konularınızda şansınızı denemekten vazgeçmeyin. Kariyerinizde bazı pozitif gelişmeler söz konusu olacaktır.

5 Ağustos 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugün her zamankinden daha fedakar ve yufka yüreklisin. Yardım etmekten keyif alabilir; cömert tavırlarınla sana yardım edenleri, elinden tutan kişileri de unutmayıp onlara hediyeler alabilirsin. Pozitif yaklaşımların ve sempatik tutumların sayesinde maddi konularda da başarı sağlayabilirsin.

5 Ağustos 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 58' 06" R
Ay
Başak
05° 26' 15"
Merkür
Boğa
00° 48' 24"
Venüs
Boğa
20° 46' 38"
Mars
Koç
12° 02' 38"
Jüpiter
Boğa
27° 44' 02"
Satürn
Balık
17° 50' 28"
Uranüs
Boğa
23° 16' 34"
Neptün
Balık
29° 20' 45"
Plüton
Kova
02° 03' 40"
Chiron
Koç
21° 31' 29"
Lilith
Başak
25° 07' 09"
True Node
Koç
14° 52' 52"
Son Güncelleme : 16/05/2024 11:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>