Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Planlı hareket ediyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Kalbinizde bir çocuk olduğunu her zaman biliyordunuz! Bugünün gök haritası, her zaman şüphe içinde olduğunuzu doğruluyor. İçinizdeki çocukla temasa geçmenin tam zamanı. Onun eksiksiz bir şekilde büyümesi için uğraşıyorsunuz ama bir değişiklik için kendinize birkaç gün izin verin. Saçmalayın, plansız olun! Bunu derken ofiste takla atmanızı kast etmiyoruz ama kravatınızı gevşetip bir beyzbol maçına gidebilirsiniz. Bazen hayattaki en basit zevkler en iyisidir.

Yenilik bugün sizin için anahtar tema olacak. Yaptığınız işi daha verimli hale getirmek için beyninizi kullanın. Her duruma, daha iyisini elde edebilecekmişsiniz tavrıyla yaklaşın. Durumlara karşı olan benzersiz yaklaşımınıza güvenin. Değişimi teşvik edin, yıldızlar uçuşacak! Yakacağınız ateş, insanlar bunu fark etse de etmese de herkesin iyiliğine olacak.

Bugünkü gökyüzü haritası, gün boyunca biraz yorulacağınıza işaret ediyor. Bu da büyük projelere dahil olmak için iyi bir zaman olmadığı anlamına geliyor. Bazı projelerinizi durdurup, dinlenseniz ve sonraki günlerde tekrar onlarla uğraşmanıza gerek olmayacağınızdan emin olsanız daha iyi olacak. Tamamlanmış projelerinizi bir kenara bırakıp, yenileri için yola devam etmek için iyi bir gün!

Duygularla dolu bir gün. Yani astrolojik açıdan, bir su grubu burcu şartları altındayız. Bu da demek oluyor ki çokça duygular hissedeceğiz ve bazıları akla aykırı olacak. Senin burcun genelde gezegenlerin seni bugünkü gibi içine soktuğu durumlarla yüzleştiğinde tarafsız veya olaylardan kopuk olmayı tercih ediyor. Fakat bir de çok fazla önlem almadığın durumlardaki halini gözlemle bakalım!Bugün de, ay başından beri yaşadığınız pek çok gün gibi geçecek. Bir kez daha, odak noktada yer alıyorsunuz ve sözlerinizin çevrenizdeki insanlar üzerindeki etkisi her zamankinden çok olacak. Zihninizin kılıç gibi keskin olduğunu ve diğerleriyle iyi bir iletişim kurabildiğinizi fark edeceksiniz. Başarıya ulaşacak bir yolda ilerliyorsunuz bu yüzden anlaşmalar yapın, sözleşmeler imzalayın ve yatırımlarınızı sağlama alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İtirafçı ya da hakem konumuna geçmeniz istenebilir. Belki de bir sırrını açıp ferahlamak isteyen bir dostunuz vardır. Öylesi bir stres altına girmiş ki ne yöne döneceğini bile kestiremiyor olabilir. On ilk elden yardımcı olamasanız da, en azından onu dinleyip derdine ortak olabilirsiniz. Destekleyici olun ve kulağınızı vererek dinleyin.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bütün gün Yay burcunda hareket ediyor. Sabah Ay ve Jüpiter kavuşumunun devamında Venüs'le kontak kuran Ay sayesinde bugün yüzünüzü güldürecek haberler alabilirsiniz. Seyahat planları yapabilirsiniz. Yakınlarınızla beraber keyifli bir akşam geçirebilirsiniz. Parayla ilgili bir beklentiniz varsa bugün hayırlı gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Akşam olduğunda Ay, saat 22:50'de yarına kadar boşluğa giriyor.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlı hareket ediyorsun!Gök kubbeye sert etkileşimler hâkim. Bu yüzden ikinci bir kişiyle hareket etmek seni biraz sıkabilir. Günü, bireysel planlarına bugün hem senin için hem etrafındaki herkes için daha sağlıklı olabilir. Çünkü bugün kimsenin kurallarına ve planlarına göre hareket etmek istemiyorsun. O halde dediğim gibi, kimseye söz verme! Aşk ve ilişkiler konusunda temkinli davranmak yerine heyecanlı ve daha fazla beklentiye girebilirsin. Bunlara rağmen doğrucu davranmaktan da vazgeçmeyeceksin. Değer verdiğin kişiyle romantik bir akşam yemeği yiyebilir, huzurlu saatler geçirebilirsin.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün içinizdeki bazı korkularla karşılaşabilir ve bu tuzaklar içinde kaygılı bir ruh haline bürünebilirsiniz. Endişe ve kaygılarınızı bir kenara bırakarak özgüveninizi güçlendirebilirsiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hareket ve ziyaretler dikkat çekebilir. Daha çok yer görüp yeni şeyler keşfedebilir, zihinsel açıdan canlı olabilirsiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dengeli ve ihtiyaç listesi ile ilerlemeniz size kolaylık sağlayacaktır. Genel olarak planlamalarınızı mantıklı ve önceden gerçekleştirmeniz hayrınıza olacaktır.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işleriniz ön plana çıkarken, yaşamınızda değer verdiğiniz insanlara kıskançlık, şüphe ve takıntılı duygularla yaklaşmadan varolan sorunların üzerine gitmemeniz gereken bir gündesiniz. Doktor kontrolleri ve evde dinlenmek için ideal zamanda bulunmaktasınız.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doktor randevunuz varsa, hiçbir detayı atlamadan herşeyi doktorunuzla paylaşın. Sağlığınız her şeyden önce gelir. Diğer sorunlar adım adım nasılsa çözülür. Sağlık ihmale gelmez.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın sonunda Ay Yay burcunda seyahat ederken hareketli bir gün sizi bekleyecek. Beklenmedik seyahatler kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Web sitesi hazırlamak, tanıtım faaliyetlerinde bulunmak, ofis ortamında yeni projeler araştırmak için harika bir gün. Yolda karşılaşacağınız kişiler sizin için önem taşır.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizle yürütmekte olduğunuz ilişkileri daha da derinleştireceğiniz bir dönemin habercisi olabilir. Sosyal hayatınızda belirgin bir canlanma olması ve kalabalıkların sizi mutlu etmesi mümkündür.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkilerinizde dengeyi kurmak isterken, ani bir karar ile fazlaca uyum gösteriyor, fanatik bir şekilde sizin olmayan düşünceleri sadece uyum sağlamak için kabul ediyor olabilirsiniz. Dışarıdan çok sevecen ve sıcak kanlı olarak algılanıyorsunuz. Böyle olmasını sevdiğinizi biliyorum ama kendiniz olmaktan da vazgeçmemelisiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; arkadaşlarınla, dostlarınla veya kardeşlerinle gezmek istediğin ve sosyal hayatının hareketleneceği bugünde evde oturan bir Terazi görmek pek mümkün olmayacak. Yakınlarınla planlar yapabilir, güzel iletişimler kurarak,ve eğitim hayatında yapmak istediğin değişikliklere veya öngörülerine fayda sağlayabilirsin.

10 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 56' 00" R
Ay
Oğlak
18° 24' 14"
Merkür
Koç
16° 42' 45"
Venüs
Boğa
00° 22' 32"
Mars
Balık
29° 20' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 20"
Satürn
Balık
16° 31' 51"
Uranüs
Boğa
22° 19' 06"
Neptün
Balık
28° 53' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 49"
Lilith
Başak
23° 16' 54"
True Node
Koç
15° 22' 12"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>