Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Detaylara ağırlık veriyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Aileniz bugün etrafınızda toplanıyor olabilir ve onlarla bağlantı kurmaktan zevk alıyorsunuz. Hayatınızda sizi seven bir sürü insan var ve şükretmek için güzel bir gün. Yiğenleriniz veya kuzenleriniz ilgi istiyor olabilir. Çok uzaklarda yaşıyorlarsa ailenizle bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Sevgiliniz sizinle konuşarak ve temas kurarak samimi zaman geçirmekten keyif alacak.

Bugün, özellikle ilişkilerinizin söz konusu olduğu durumlarda kesin yargılarda bulunmak için iyi bir gün değil. Bugünün atmosferinin birleşme ve uzlaşmayı vurguladığı doğrudur, ancak bu durumu lu an hayatınıza kanalize etmeye çalışmayın. Uzun vadeli kararlar vermeden önce dikkatlice ilerleyin. Eğer işte ya da kişisel yaşamınızda büyük bir 'sonraki adımı' atmak üzereyseniz, bir gün daha kararınızı düşünmeye çalışın. Düşünceleriniz daha sonra netleşecek.

Bugün evinizi düzende tutma konusunda endişelisiniz ve bunu ilk başta düşündüğünüzden daha ürkütücü bir görev olarak görebilirsiniz. Asla dayanıksız çatı katı merdivenleri düzeltmediğinizi fark edebilir veya salon halısında kocaman bir lekeyle karşılaşabilirsiniz. Evinizde onarma ve yeniden dekorasyona dair çok fazla yapılması gereken şey var. Bu işi yapamazmış gibi hissediyorsanız, yardımcı olabilecek profeyonel kişiler de var.

Beklenmedik hisler bir anda ortaya çıkıp tahribat ve düzensizlik yaratabilir. Bu davetsiz misafirlerle başa çıkmaya hazır ol. Kilit nokta ise önüne ne çıkarsa çıksın aşırı tepki vermemek. Ne kadar sakin ve stabil olursan, o kadar iyi olacaksın. Büyük bir tepki vererek durumla mücadele etmeye çalışırsan, eline zarardan başka hiçbir şey geçmez. Ona kadar say, bir süreliğine kendinle baş başa otur.Bugün gerçekleşecek sosyal bir etkinlik, sizin için çok değerli eski arkadaşlarınızla sizi buluşturabilir. Bu durum, kendinizi biraz sönük hissetseniz de, son derece arkadaşça ve sıcak bir ortam oluşmasına ön ayak olabilir. Kafaya takmayın! Bazen eşlik edilebilir bir sükunet, zorla ilerletilen sohbete yeğdir. Neşeli dostlarınızın varlığıyla mutlu olun ve size neler söylediklerine kulak verin. Böylece daha fazla eğleneceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Manevi gelişim, gelişiminizin ihmal edilmiş bir yönü olabilir. Eğer böyleyse, inançlarınızı değerlendirip hayatınıza geçirmenizde fayda var. Kiliseye gidiyorsanız, orada bir şeyler öğreniyor musunuz? Ya da diğer inançları keşfetmeyi hiç denediniz mi? Veya gerçekten inandığınız şeyin ne olduğunu hiç düşündünüz mü? Bunu yapmayı bir düşünün ve dürüstçe kendinize kulak verin. Aradığınız şeyi bulmanın en iyi yolu bu olacaktır.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bugüne başladığınızda Akrep burcunda hareket ediyor. Sabah oluşan Ay-Mars gergin açısıyla maddi olarak zarara uğramamak için riskli finansal işlemlere onay vermeyin. Günün güzel gelişmesi Venüs ve Jüpiter'den geliyor. Haftanın ikinci olumlu görünümüyle beraber çok şanslı bir zaman geçirebilirsiniz. Olmayacak dediğiniz şeyler bile lehinize dönebilir. Beklemediğiniz anda dostlarınız vasıtasıyla biriyle tanışabilirsiniz. Gün içerisinde saat 17:57-23:34 arası boşlukta kalan Ay, 23:34 olduğunda Yay burcuna giriş yapıyor.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detaylara ağırlık veriyorsun!Bugün her detay senin için hayati bir önem taşıyacak. Özellikle rekabetin yüksek olduğu bir çalışma alanın varsa, gözlem gücünü ve analitik yönünü kullanarak birçok kişinin önüne geçebilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, arkadaş evrendeki birinin yakın ilgisi, seni acaba olabilir mi? diye düşündürebilir. Evlilik hazırlığı içinde olan bir Terazi burcuysan, düğün organizasyon şirketleri araştırabilirsin. Akşamüzeri yakın arkadaşlarınla bir araya gelebilirsin. Arkadaşlarının senin iyiliğin için söylediklerini yanlış anlamamaya çalışmasın.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hızlı gelişmeler veya beklenmedik durumlar bugün farklı seçenekler bulmayı ya da özgün çözümler üretmeyi gerektirebilir. Bunun için yaptıklarınızdan emin olmayı seçmelisiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Konuşmaların ve yazışmaların olduğu hareketli bir gündesiniz. Bununla birlikte iletişimde olduğunuz kişileri anlamak için çaba sarf etmek durumunda kalabilirsiniz. Stres altında yargılayıcı tutum takınmamaya özen göstermelisiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Kulağınıza gelen dedikodulara tepkisiz kalmakta fayda var.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söylemek istediklerinizi cesaretli, hatta cüretkar fakat uygun bir tonlama ile söylemeniz her bağlamda sizi artı bir noktaya götürecektir.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınıza ve ailevi konulara odaklanabilir, onların problemleri ile meşgul olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sıcak ve sevgi dolu tavırlarla yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hem zihin hem de beden mükemmel bir uyum içinde, kendinizi tamamen formda hissediyorsunuz. Çok fazla yorucu egzersiz sorunlara yol açabilir, bu nedenle kontrolü ele alın, dikkatli olun.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kaçamak aşklar yaşamak için içinizde itilim duyabilirsiniz. Ancak, kendinize pek de uygun olmayan kişilere kapılma ihtimaliniz var. Daha sonra pişmanlık duyabileceğiniz davranışlarda bulunmaktan kaçının. Dostlarınızla birlikte olmak ve davetlere katılmak geriliminizi azaltıp rahatlatacak.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş hayatınızı boş vermiş olabilirsiniz. Günlük rutinleriniz konusundaki dikkatiniz azaldı. Durum böyle olunca hata yapmaya müsaitsiniz. İşleriniz gecikebilir. Kariyer motivasyonunuz bu kadar yüksekken, yaptığınız işlerle kendinizi gösteriyor olmanız gerekiyor. Arkadaşlıklarda bazı problemler söz konusu olabilir.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; dengeni iyi ayarladığın olumlu ve mantıklı bir gün geçirebilirsin. Hem sözel hem maddi anlamda güçlü olmak isteyebilir, keskin söylemlerinle dikkatleri üzerine toplayabilirsin.  Akşam saatlerinde sosyalleşmenin olumlu fırsatlarını yakalarken, flört etmeninde keyfini doyasıya yaşayabilirsin.

8 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 58' 26" R
Ay
Oğlak
18° 57' 56"
Merkür
Koç
16° 43' 36"
Venüs
Boğa
00° 25' 37"
Mars
Balık
29° 22' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 55"
Satürn
Balık
16° 32' 04"
Uranüs
Boğa
22° 19' 14"
Neptün
Balık
28° 53' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 57"
Lilith
Başak
23° 17' 10"
True Node
Koç
15° 22' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>