Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gerçekçi olma zamanı! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Siz doğası gereği, maneviyata yatkın bir insansınız ama bugün aklınız özellikle başka şeylerde. Sezgiler, ilhamlar ardı sıra gelebilir ve bunları bir tür sanatsal etkinlikle ifade etmek isteyebilirsiniz. Her türlü ilişkide, özellikle romantik olanlarda yeni ve daha karmik bir hava mevcut. Meditasyon, geçmiş yaşam regreasyonu veya yeniden doğuş gibi süreçlere yol açmanın yanı sıra tüm bu hislerin anlam kazanmasına yardımcı olabilir. Boş bir anınızda: Düşüncelerinizi not etmeyi unutmayın!

Bugün diğer insanlarla yoğun bir temas kurabilirsiniz. İnsanlar normalden daha agresif davranıyor olabilir. Trafikte gerçekten sınırları zorlayan sürücülere dikkat edin. İş yerinde, bazı müşterilerin endişelerini giderirken sakin kalmanız gerekebilir. Servis temelli bir meslekteyseniz, telefonunuz bugün kafası karışık müşterilerin aramalarıyla sürekli çalıp duracak. Sadece rahatlayın ve başkalarıyla ilişki kurarken mesafeli kalmaya çalışın.

Bugün nostalji havanız sizi hep eski şeylere yönlendiriyor. Eğer mobilya alışverişi yapmak istiyorsanız, modern mobilya mağazaları yerine antik dükkanlar ilginizi çekecek. Yıllandıkça güzelleşen pas.. Eşyaların dışında insanlara da yaklaşamınız böyle olacak bu da bugün kendinizden yaşça büyük insanlara yöneleceksiniz demek oluyor.

Kendine odaklan ve sağlığının bir değerlendirmesini yap. Elbette doktor her zaman geliştirmen gereken bir şey bulabilir ama aynı zaman bunu buluyor ve sana üzerinde durmanı söylüyorsa da boşuna konuşmuyordur! Sağlığına özen göster ve uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmek için yapman gereken her şeyi yapmıyor gibi hissediyorsan, zamanla hayatındaki sağlıklı alışkanlıkları birer birer çoğalt. Bu küçük sözler, yaşam tarzını bütünüyle değiştirmekten daha başarılı olacaktır.İtirafçı ya da hakem konumuna geçmeniz istenebilir. Belki de bir sırrını açıp ferahlamak isteyen bir dostunuz vardır. Öylesi bir stres altına girmiş ki ne yöne döneceğini bile kestiremiyor olabilir. On ilk elden yardımcı olamasanız da, en azından onu dinleyip derdine ortak olabilirsiniz. Destekleyici olun ve kulağınızı vererek dinleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gerçekleşecek sosyal bir etkinlik, sizin için çok değerli eski arkadaşlarınızla sizi buluşturabilir. Bu durum, kendinizi biraz sönük hissetseniz de, son derece arkadaşça ve sıcak bir ortam oluşmasına ön ayak olabilir. Kafaya takmayın! Bazen eşlik edilebilir bir sükunet, zorla ilerletilen sohbete yeğdir. Neşeli dostlarınızın varlığıyla mutlu olun ve size neler söylediklerine kulak verin. Böylece daha fazla eğleneceksiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay, Yay burcunda ilerlemeye devam ediyor. Sizler için hem enerjik hem de yorucu bir gün olabilir. Yüksek enerjiniz sayesinde tüm her şeye siz koşturabilirsiniz. Bugün biraz daha az sorumluluk almaya çalışın. Eğitim hayatında alacağınız kararlar herkesin sizden beklentisinin tersi olabilir. Kardeşlerinizle ilgili konularda haberler alabilirsiniz. Sosyal ilişkileriniz sayesinde yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerçekçi olma zamanı!Çalışma ortamında bir takım düzenlemeler yapabilirsin. Vergi, kredi türündeki ödemelerinde yeni planlamalara gitmen önemli olacak. Gün içinde hiç beklemediğin borcun geri dönüşüyle rahatlayacaksın. Son zamanlarda inat ettiğin, istediğin gibi olsun diye zorlayıcı davrandığın konularda kendini toparlaman gerekecek. Ağustos ayının başından bu güne etrafında ne varsa, her birinden beklentin daha da yükseldi farkında mısın? Şimdi biraz daha gerçekçi olma zamanı! Kendine karşı dürüst olmaya başlıyorsun. Ailende, senden yaşça küçük yakınına vereceğin destek, manevi değerleri yeniden hatırlamanı sağlayacak.

9 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev, aile ve yuva yerleşimlerinizde önemli kararlar alma zamanı. Ailenizde üstenmeniz gereken bazı sorumluluklar olabilir

9 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yolculuklar gündeminizi oluşturabilir. Yabancılarla ilgili sorumluluk almanız gereken durumlar oluşabilir. Üzerinde uğraştığınız konuyu bugün tamamlayabilirsiniz. Olaylar karşısında aşırı tepki göstermemeye özen gösterin. Bugün etrafa uygun davranışlar sergilemeniz gerekebilir. Akşam saatleri daha sakin geçebilir.

9 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve mesleki konularda üzerinize düşenin en iyisini yaptınız ve bulunduğunuz yerin büyümesi için ekstra çaba sarf ederek ortaya emeğinizi koydunuz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizin sosyal zarafetiniz parlıyor. Yaratıcılık amaçlarınız kamuya ulaşa bilir. İş toplantıları ve sosyal etkinlikler planlayın.

9 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda, sadece gereksiz alımlar için olmadığından emin olduğunuz sürece, biraz daha fazla harcama yapmayı göze alıyorsunuz.Bugünlerde sezgilerinden çok aklınızla hareket edeceksiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat ederken kardeş ve yakın akrabalarınızla önemli konuşmalar yapmanızı tetikleyebilir. Ayrıca seyahatler gündeme gelecektir. Uzaklardan alacağınız haberlere sevineceksiniz. Arabanızı tamire vermek ya da değiştirmek için iyi bir gün. Komşularınızla sabah kahvesi muhabbeti yapabilirsiniz. Aranızdaki sorunları da halletmek için uygun bir zaman. Eğitimler, kurslar kapınızı çalabilir.

9 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı ani kararlarınızın beklenmedik ve üzücü sonuçları olabilir. Duygusal anlamda fazla aceleci davranmanız için uygun bir gün değil. Sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız. Arkadaşlıklar ön plana çıkıyor. Arkadaşlarınızdan fazlaca destek görebilir, yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Bazı grupları kendiniz kurup, organize ediyor olabilirsiniz. 

9 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Terazi; bugün kardeşlerinle veya yakın çevrendeki insanlarla zaman geçirebilir ve birlikte kısa seyahat planları yapabilirsin. Son derece güçlü ve pratik becerinle zihninde hazırladığın planları onlarla paylaşabilirsin. Etrafında sana fikir danışan birçok kişi olabilir ve birçok kişiye tavsiyeler verebilirsin.

9 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 59' 39" R
Ay
Oğlak
19° 14' 47"
Merkür
Koç
16° 44' 01"
Venüs
Boğa
00° 27' 09"
Mars
Balık
29° 22' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 13"
Satürn
Balık
16° 32' 11"
Uranüs
Boğa
22° 19' 18"
Neptün
Balık
28° 53' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 38' 02"
Lilith
Başak
23° 17' 19"
True Node
Koç
15° 22' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>